Laholms GK: Reviews

Share
visitors_1
7.8
lillian7
Steel
Played on: 1 October 2021 Review date: 2 October 2021Handicap: 24
Vallen
Skøn bane med flotte hurtige Greens. Bestemt flere besøg værd
Translate to English
visitors_1
Played on: 28 September 2021 Review date: 29 September 2021Handicap: 11
Vallen
Otroligt trevlig golfbana med härliga utmaningar samt ett väldigt trevligt bemötande från all personal????????????????????????
Translate to English
visitors_1
7.0
ros-marie1
Steel
Played on: 24 September 2021 Review date: 28 September 2021Handicap:
Vallen
Ingen tavla vid tee om hur banan ser ut och ingen banguide
Translate to English
visitors_1
7.7
Åkechrister
Steel
Played on: 15 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap:
Vallen
På tee hål 15 får vi vänta på en banarbetare som klipper runt trädet vid green. Därefter tar jag stans men då dyker han upp bakom green. Då kommer bakomvarande parti ikapp till tee. Då tar jag på nytt stans eftersom det ser ut som att han ska till hål 16.” Icke sa Nicke”, då kommer han och kör vid trädet igen. Överhuvudtaget ingen kontakt med bollarnudom väntar. Jag påtal…
Translate to English
visitors_1
Played on: 14 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap:
Vallen
saknade boll tvätt
Translate to English
visitors_1
7.8
robin69
Steel
Played on: 14 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap:
Vallen
Trevlig bana, men tyvärr hade de inte rabatt för läkarintyg vid behov av golfbil
Translate to English
visitors_1
8.1
claryyvonne
Steel
Played on: 13 September 2021 Review date: 14 September 2021Handicap:
Vallen
Mycket trevlig bana.
Translate to English
visitors_1
7.7
mona60
Steel
Played on: 10 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap:
Vallen
Mycket trevlig bana.
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap:
Vallen
Ställplatsen för husvagn/bil. Trång och inte bra med de höga träden runt. Ekollon väsnas när de landar på husvagnstaket. Det vore önskvärt att banan uppdateras på GPS. Gardin tex.
Translate to English
visitors_1
8.3
keld14
Steel
Played on: 10 September 2021 Review date: 13 September 2021Handicap:
Vallen
Flot anlæg, dejlig dag på banen. Ville gerne have siddet i restauranten fredag kl. 19, men der var desværre lukket. Men lunch'en så dejlig ud - vi må komme igen tidligere på dagen. Der bør opsættes en lille hegn ved buskene på træningsbanen; det er netop en træningsbane, hvor man lavet eksperimenter, og så man mister nemt en bold. Måske spillede vi en langsom tre-bold, d…
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap:
Vallen
Lägg ner fler bunkrar, alldeles för många
Translate to English
visitors_1
Played on: 10 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap: 9.3
Vallen
Oerhört gott om bunkrar! Banan var i mycket bra skick! Lite enformig på alla utslag! Rakt fram och långt!
Translate to English
visitors_1
7.6
bernt-eric
Steel
Played on: 8 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
Vallen
Trevlig bana, men jag gillar inte placeringar av bunkrar ex. Ett hål uppför och när man kommer gående uppför överraskas man av bunkrar till höger men framför allt av en liten bunker mitt på fairway (fruktansvärt omotiverat). Vidar hål 18: bunkrar tvärs över fairway där man skall landa????
Translate to English
visitors_1
7.7
christina492
Steel
Played on: 8 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
Vallen
Bra övningsområde, fina greener
Translate to English
visitors_1
6.9
lisebba
Steel
Played on: 6 September 2021 Review date: 6 September 2021Handicap:
Vallen
Långsamt spel, många dåliga greener
Translate to English
visitors_1
8.7
lars-erik77
Steel
Played on: 6 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
Vallen
lågsamt spel framför oss
Translate to English
visitors_1
Played on: 6 September 2021 Review date: 8 September 2021Handicap:
Vallen
Sandkvalite i bunkrar
Translate to English
visitors_1
Played on: 6 September 2021 Review date: 6 September 2021Handicap:
Vallen
Bra shop
Translate to English
visitors_1
7.8
monica087
Steel
Played on: 3 September 2021 Review date: 6 September 2021Handicap:
Vallen
Mycket trevligt bemötande från reception och shop, trevlig golfbana.
Translate to English
visitors_1
8.7
björn8
Silver
Played on: 3 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap:
Vallen
Vi spelade med fantastiskt trevliga medlemmar som gjorde allt för att vi skulle trivas på Laholms fina bana. Tyvärr var bakomvarande boll oerhört forcerade och slog vid upprepade tillfällen nära oss dessutom visade de upp en attityd som inte var trevligt att skåda bakom oss. Vår fyrboll höll jämna steg med framförvarande tvåboll. Skärpning
Translate to English
visitors_1
8.8
christina860
Bronze
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap: 24
Vallen
Fin och trevlig bana. Maten på restaurangen var jättegod. ????????????‍♀️????????‍♂️
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
Vallen
Jag tyckte att det saknades hålbeskrivning från varje tee” man har ju ingen aning om hålets utseende, höger eller vänster etc)..
Translate to English
visitors_1
7.0
bogöran7
Steel
Played on: 27 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap: 13
Vallen
Hamna i bunkrar är total katastrof, stenhårda ingen sand, sabbade scoren en del.
Translate to English
visitors_1
Played on: 25 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap: 22
Vallen
Mycket omväxlande bana. Bra plats för husvagn. Dock få EM-platser.
Translate to English
visitors_1
5.0
berit anita4
Steel
Played on: 24 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap:
Vallen
Alla bunkrar. Fairway, gräs på banan samt mycket uppslagna hål som måste åtgärdas.
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap: 28.3
Vallen
Fin men svår bana med flera långa par-3-hål.
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 August 2021 Review date: 26 August 2021Handicap:
Vallen
Trevlig och välskött bana med trevlig personal. Många bunkrar som gjorde banan spännande att spela
Translate to English
visitors_1
6.9
dan03
Steel
Played on: 24 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap:
Vallen
Lång väntan inför varje slag och dåligt underlag i bunkarna. Fairways ok men greenerna sådär.
Translate to English
visitors_1
Played on: 23 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap: 33.2
Vallen
Dåligt att det inte finns skyltar vid varje hål över hur varje hål ser ut.
Translate to English
visitors_1
6.8
stefan218
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
Vallen
Det blev en väldig köbildning på banan, kanske för snålt med tid mellan starttiderna, väldig många sällskap var irriterade
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com