Ringenäs GK: Reviews

Share
visitors_1
8.3
KaOl
Bronze
Played on: 29 April 2022 Review date: 15 May 2022Handicap: 19.1
Gul-Blå
Smal, kuperad och mycket vacker bana. Tyvärr var greenerna i dåligt skick vilket personalen kompenserade för. Relativt trångt mellan hålen så blev en del fore.
Translate to English
visitors_1
8.6
göran28
Bronze
Played on: 8 September 2021 Review date: 8 September 2021Handicap:
Trevlig bana som vi upplevde kort från gul tee.
Translate to English
visitors_1
Played on: 3 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
Alldeles för dyr greenfee i förhållande till banans skick
Translate to English
visitors_1
8.8
ulrica0
Steel
Played on: 3 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap:
Komplett kiosk. Fin bana, men risk för långsamt spel eftersom det är trångt på vissa hål. Leder ibland till mycket bolletning = väntan.
Translate to English
visitors_1
7.7
björn8
Silver
Played on: 31 August 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
Fairway med flera ställen utan gräs och med dåligt underlag. Greenerna borde vara i bättre skick.
Translate to English
visitors_1
7.4
lars-olle5
Steel
Played on: 30 August 2021 Review date: 31 August 2021Handicap: 17
Bunkrarna på vissa hål med grus och stora stenar var inte bra. Många tee's var sönderslagna och inte plana. Greenerna var i vissa fall i dåligt skick och tröga.
Translate to English
visitors_1
Played on: 25 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap:
Ingen vidare finish på banan dåliga fairways och greener
Translate to English
visitors_1
Played on: 25 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap: 9
Årets bottennapp. Vi brukar spela Ringenäs varje år men år har green-keepern haft ett dåligt år. Torra och trasiga fairways. Greenerna var usla. Vertikalskurna och ojämna, tröga men ingen information på hemsidan om detta. Shape-up Ringenäs!!!
Translate to English
visitors_1
7.5
joakim05
Steel
Played on: 24 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap:
Greenerna var faktiskt horribla
Translate to English
visitors_1
5.2
Flandry
Gold
Played on: 19 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap: 9.2
Gul-Blå
Short course with many blind and tight holes. Good greens. Bad fairways. Nice views. Had the feel of a cheap pay and play course. A few nice holes, but most very forgettable. Will not visit again.
visitors_1
7.9
jan816
Steel
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
Fairways behöver förbättras.
Translate to English
visitors_1
8.8
jan emil
Steel
Played on: 9 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
Helt enkelt superhärlig miljö! Fantastisk utsikt från banans högpunkt!!!!
Translate to English
visitors_1
8.6
karina5
Steel
Played on: 9 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
Väldigt vacker utsikt. Sveriges finaste!? Lite trång parkering. Trevlig personal.
Translate to English
visitors_1
8.8
lars011
Steel
Played on: 8 July 2021 Review date: 8 July 2021Handicap:
Mycket vackert och trevligt ställe. Men lååånga väntetider och för mycket folk, surr och angränsande trafik för att vi skulle känna oss riktigt nöjda. Mycket trevligt, vackert och välskött ställe, men vi kommer nog inte tillbaka i första taget.
Translate to English
visitors_1
8.8
rolfmichael
Steel
Played on: 1 July 2021 Review date: 1 July 2021Handicap:
Dock lite blött på någon green på första 9 då det regnade en del
Translate to English
visitors_1
Played on: 29 June 2021 Review date: 29 June 2021Handicap:
Super trevlig personal i restaurangen, god mat och väldigt välkomnande. Kan varmt rekommendera Ringenäs, kommer gärna tillbaka.
Translate to English
visitors_1
Played on: 28 June 2021 Review date: 1 July 2021Handicap: 18
Mycket trevligt bemötande på klubben.
Translate to English
visitors_1
8.8
philip20
Steel
Played on: 18 June 2021 Review date: 18 June 2021Handicap:
Fina farways, jämna och snabba greener vilket är bra
Translate to English
visitors_1
8.8
peter275
Steel
Played on: 18 June 2021 Review date: 18 June 2021Handicap:
Markeringar på tee om banans layout lite svårt att orientera sig, alla har kanske in info häfte med sig, i övrigt är vi hel nöjd⛳️⛳️⛳️
Translate to English
visitors_1
7.7
gunilla461
Steel
Played on: 17 June 2021 Review date: 17 June 2021Handicap:
Tycker att röd tee inte höll bra klass speciellt på röda slingan. De var inte jämna och då tees inte var så stora fick man stå i lutning flera ggr. Övrigt på banan ok men tees drar ner betyget. Luriga hålplaceringar den här dagen.
Translate to English
visitors_1
8.8
salbiah
Steel
Played on: 15 June 2021 Review date: 16 June 2021Handicap:
Klubben borde kunna kontrollera innehavande av golfhatet genom att fråga efter gästens golf id. Jag glömde min golfhäftet kort hemma.
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 June 2021 Review date: 11 June 2021Handicap:
Det finns Risk att bli träffad av bollar från drivingranchen både på gul 1 och gul 1
Translate to English
visitors_1
Played on: 9 June 2021 Review date: 9 June 2021Handicap: 23.7
Fin, välskött bana. Inte så trevligt bemötande och lång kötid i receptionen. Dagens vegetariaka rätt kändes som snabbmat- allt var friterat.
Translate to English
visitors_1
Played on: 8 June 2021 Review date: 10 June 2021Handicap:
Mycket trevlig anläggning , spännande knixig golfbana
Translate to English
visitors_1
Played on: 7 June 2021 Review date: 7 June 2021Handicap: 14
Tröga greener
Translate to English
visitors_1
7.4
jan erik5
Steel
Played on: 4 June 2021 Review date: 4 June 2021Handicap:
Synd att greenerna var så dåliga, brukar spela Ringenäs men aldrig varit så dåliga greener som idag!
Translate to English
visitors_1
7.5
leif46
Steel
Played on: 4 June 2021 Review date: 4 June 2021Handicap:
Tredje dagens spel i och runt halmstad . Och ringenäs klart sämsta greener. Och dessutom full avgift.
Translate to English
visitors_1
8.8
birgittaulla
Steel
Played on: 3 June 2021 Review date: 3 June 2021Handicap: 31
Vi har vänner som är medlemmar
Translate to English
visitors_1
8.3
carinmaria
Steel
Played on: 2 June 2021 Review date: 3 June 2021Handicap:
Ruffen var tuff över lag och hopplös att komma ur....
Translate to English
visitors_1
8.2
martin009
Steel
Played on: 25 May 2021 Review date: 26 May 2021Handicap:
Greenerna var lite ojämna men annars mycket fin och trevlig bana! Had gärna sett laddplatser för elbilar i framtiden! Tack för en härlig golfrunda!!!
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com