Rydö GK: Reviews

Share
visitors_1
7.7
sten Åke nils
Steel
Played on: 15 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vacker bana, välskött bra sandi bunkrar
Translate to English
visitors_1
7.7
leif504
Bronze
Played on: 14 September 2021 Review date: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig och välskött bana. Tråkigt att rest.var stängd. Träningsfaciliteter så där. Lurviga bunkerkanter.
Translate to English
visitors_1
8.7
evalinnéa2
Steel
Played on: 11 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin bana i fint skick. Trevlig ställplats med första parkett på golfbanan.
Translate to English
visitors_1
8.3
lpg.hermanson
Gold
Played on: 7 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap: 16.7
clubs_1
18-hålsbanan
En överraskning i det Halländska landskapet. Mycket trevlig bana som är lätt att gå. Ett par kluriga hål. Banan i gott skick med bra greener. Trevliga medlemmar.
Translate to English
visitors_1
8.3
magnus745
Steel
Played on: 4 September 2021 Review date: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr många olagade nedslagsmärken på ungefär en tredjedel av greenerna. Engångsföreteelse? Fina greener i övrigt.
Translate to English
visitors_1
8.7
ulf krister
Bronze
Played on: 31 August 2021 Review date: 1 September 2021Handicap: 19
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana, bra skick, lagom snabba greener. Husbilsparkeringen var perfekt, precis vid 18:e green...
Translate to English
visitors_1
7.7
lars jörgen lennart
Steel
Played on: 30 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mkt bra layout
Translate to English
visitors_1
8.6
thomas831
Steel
Played on: 29 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
En mycket trevlig bana och trevlig personal.
Translate to English
visitors_1
7.7
meitchristel
Steel
Played on: 28 August 2021 Review date: 29 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade en banguide. Tavlorna vid tee saknade mått till tex bunkrar och vatten mm
Translate to English
visitors_1
6.2
gittan
Steel
Played on: 25 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt långt och besvärligt fairway-gräs. Okej greener trots mycket sand på dem. Det fanns ingen mat i kiosken. Jag var sugen på varm korv. Fanns ingenting mer än drycker.
Translate to English
visitors_1
7.7
krister95
Steel
Played on: 21 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
En trevlig bana, utan stress, fullt godkända fairways o greener. Lantlig o mysig restaurang m bra bemötande.
Translate to English
visitors_1
7.7
magnus112
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kul och utmanande bana , mkt fina greener och välskött överlag. Kommer absolut tillbaka
Translate to English
visitors_1
8.0
ann-marie47
Bronze
Played on: 20 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att hitta var man går mellan hålen, bättre skyltning vore bra.
Translate to English
visitors_1
7.6
nilslarsgöran
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana, men inte det höga gräset utanför banan. Visst ska man straffas när man slår snett men man ska också ha en möjlighet att hitta bollen.
Translate to English
visitors_1
8.8
nilslennart1
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Allt var bra
Translate to English
visitors_1
7.7
frida7
Steel
Played on: 19 August 2021 Review date: 19 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det fanns ingen korv o inget kaffe att köpa i kiosken. Det är inte bra när man kommer in efter 9 o räknar med att det går att handla något att äta i kiosken.
Translate to English
visitors_1
8.8
ellengunilla
Bronze
Played on: 19 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
En härlig klubb där man känner sig välkommen och gärna återvänder till!
Translate to English
visitors_1
8.0
erik32
Steel
Played on: 19 August 2021 Review date: 19 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairway var inte som man hade förväntat sig. Tee och greener var bra.
Translate to English
visitors_1
7.6
sture9
Bronze
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap: 21.5
18-hålsbanan
Trevlig ställplats
Translate to English
visitors_1
6.8
jan gunnar
Bronze
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klubben behöver banguide för gästspelade. Mycket blinda hål sista 9.
Translate to English
visitors_1
8.7
eva christina3
Steel
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig ställplats!
Translate to English
visitors_1
8.2
lindamarie
Bronze
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin och välskött bana, bra tempo trots högt tryck. Trevligt bemötande både i receptionen och hemmaspelare. Ger ett välkomnande till gäster! Bra och välordnade ställplatser för oss med husvagn/husbil.
Translate to English
visitors_1
7.6
jannet
Steel
Played on: 12 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
En meget fin bane. Mange huller, hvor man skal tænke sig om. I restauranten blev der serveret dejlig mad.
Translate to English
visitors_1
7.5
per erik jörgenjörge
Bronze
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra ställplatser, bortsett från doften från avloppet.
Translate to English
visitors_1
8.3
jessica23
Bronze
Played on: 11 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin bana. Fantastisk miljö. Fina greener.
Translate to English
visitors_1
8.2
roland o karin
Steel
Played on: 8 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin bana, mycket bra skick. Det märks att medlemmarna jobbar mycket på banan själv.
Translate to English
visitors_1
7.8
marcus738
Steel
Played on: 6 August 2021 Review date: 7 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre skyltat till nästa tee samt placering av skyltar tillhörande banan, med avstånd osv.
Translate to English
visitors_1
7.9
sven per anders
Steel
Played on: 6 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
En landsortspärla ingen bör missa. Planera in så ni kan ta en bit i den goa restaurangen också.
Translate to English
visitors_1
8.7
bengt9921
Steel
Played on: 6 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra skyltning på banan. Rejäla Greene och breda fairway. Välskött bana.
Translate to English
visitors_1
7.3
lenaevagunilla
Bronze
Played on: 5 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
För dålig skyltning till respektive hål. Lite för högs gräs bredvid fairways.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com