Götaströms Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
7.2
marieelisabeth
Bronze
Played on: 11 September 2021 Review date: 12 September 2021Handicap: 17
18-hålsbanan
Över lag en bra anläggning, dock var det lite för mycket grodblad på greenerna som drar ner betyget
Translate to English
visitors_1
7.7
fredrik65
Silver
Played on: 11 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig anläggning o bana med ok ställplatser med ett centralt elskåp. Övningsområdet är centralt o nära beläget och har de olika övningsfält som kan behövas
Translate to English
visitors_1
8.4
roland george richar
Silver
Played on: 10 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap: 12.4
18-hålsbanan
Toppen med laddplats till min elhybridbil
Translate to English
visitors_1
7.9
kjell-Åkelennart
Steel
Played on: 10 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunkrar för mycket sand.
Translate to English
visitors_1
7.8
hans uno sigvard
Bronze
Played on: 4 September 2021 Review date: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin ställplats Långsamt spel i vissa bollar
Translate to English
visitors_1
7.8
peder69
Steel
Played on: 4 September 2021 Review date: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Super trevlig helg
Translate to English
visitors_1
7.8
bo allan
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det är aldrig bra på greenen som man övar på.
Translate to English
visitors_1
7.3
jan gunnar
Bronze
Played on: 31 August 2021 Review date: 3 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att avläsa flaggan med kikare.
Translate to English
visitors_1
7.8
lasse79
Steel
Played on: 30 August 2021 Review date: 2 September 2021Handicap: 9.9
18-hålsbanan
Mycket bra greener. Bana mycket fin i sin helhet.
Translate to English
visitors_1
8.6
kerstingunvor
Steel
Played on: 24 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Besöker alltid götaström med eller utan Golfhäftet fin bana alltid
Translate to English
visitors_1
7.8
pär henry kristian
Bronze
Played on: 22 August 2021 Review date: 23 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är inte spektakulär o inte speciellt utmanande men den är i väldigt bra skick.
Translate to English
visitors_1
6.0
erik764
Bronze
Played on: 19 August 2021 Review date: 19 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ospännande layout, alla hål störs av E4-trafiken.
Translate to English
visitors_1
7.8
andersbjörnmagnus
Steel
Played on: 18 August 2021 Review date: 18 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana efter allt regn
Translate to English
visitors_1
7.9
marianne172
Bronze
Played on: 18 August 2021 Review date: 18 August 2021Handicap: 23
18-hålsbanan
Mycket bra och nära träningsområden. Fin toalett åtkomlig från många hål. Generellt skulle man kunna ha lite lägre klipphöjder, särskilt med tanke på den goda vattentillgång man har. Blir lite roligare med mera rull.
Translate to English
visitors_1
8.7
christer758
Steel
Played on: 18 August 2021 Review date: 18 August 2021Handicap: 17.7
18-hålsbanan
Trevlig bana som är rolig att spela.
Translate to English
visitors_1
7.3
lars0958
Bronze
Played on: 13 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite sämre kvalite´på flera tees (uppslaget) samt torra områden kring greenbunkrar, i övrigt bra greener med förvisso en del olagade nedslagsmärken!
Translate to English
visitors_1
8.3
ulf erik82
Bronze
Played on: 11 August 2021 Review date: 11 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra skick
Translate to English
visitors_1
4.9
håkan92
Steel
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Oklippta tees och fair ways Torra mackor och inga bullar, värdelöst kaffe
Translate to English
visitors_1
6.5
elizabeth
Bronze
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap: 17.1
18-hålsbanan
Både ris o ros. Tee, fairway och bunkrar var fina . Greenerna behöver dressas såååå tröga. Helt ok ställplatser. Sedan var banan riktigt tråkig. Inga hål var varierade och de gav ingen spelglädje . 18 intetsägande hål.
Translate to English
visitors_1
5.1
henric
Bronze
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap: 7
18-hålsbanan
Egentligen inget större fel på banans skick vad gäller tees, fairways eller greener. Men tråkigaste golfbana där arkitekt haft oerhört dålig fantasi. Alla hål hål känns precis likadan som alla andra. Mot slutet gick vi mest i bollen och tröstade oss med att snart är hålen slut då vi var helt uttråkade av exakt samma känsla på alla hål. Kan verkligen inte rekommendera de…
Translate to English
visitors_1
7.9
annahelena
Steel
Played on: 7 August 2021 Review date: 8 August 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Saknade en restaurang på klubben ,det hade gjort besöket helt perfekt .
Translate to English
visitors_1
8.2
yvonneelisabeth1
Bronze
Played on: 5 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana, ställplats nära klubbhuset.
Translate to English
visitors_1
7.5
henrik572
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr går det pensionärer och får frisk luft. Släpper ej förbi . Man tappar tempot och fokus . Tror dom är kvar i 80 talet
Translate to English
visitors_1
8.3
helenpernilla
Steel
Played on: 2 August 2021 Review date: 2 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mkt trevlig bana i finfint skick! Väldigt fina fairways o greener. Trevlig att spela här
Translate to English
visitors_1
8.2
ulf krister
Bronze
Played on: 26 July 2021 Review date: 28 July 2021Handicap: 19
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana, och fin ställplats för husbilen. Heltäckningsmatta i omklädningsrummet var dock lite udda...
Translate to English
visitors_1
8.8
eva560
Steel
Played on: 25 July 2021 Review date: 26 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin bana, kommer gärna tillbaka
Translate to English
visitors_1
8.7
leifrichard
Steel
Played on: 25 July 2021 Review date: 27 July 2021Handicap: 4.9
18-hålsbanan
Jättefin och rolig bana! bra skick! saknades tyvärr handdukar för greenfee gäster !
Translate to English
visitors_1
8.3
pher
Bronze
Played on: 25 July 2021 Review date: 26 July 2021Handicap: 15.5
18-hålsbanan
Så många nedslagsmärken på greenerna som inte var lagade, så tråkigt.
Translate to English
visitors_1
8.3
evamargareta02
Steel
Played on: 24 July 2021 Review date: 25 July 2021Handicap: 35
18-hålsbanan
Saknade boll tvättar på banan. Lite mörkt på toaletterna vid hål nio.
Translate to English
visitors_1
6.4
olle83
Steel
Played on: 23 July 2021 Review date: 23 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite enformig bana. Störande trafik från E4. Ingen restaurang att tala om. I övrigt var banan i bra skick.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com