Jönköpings Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
8.7
DamadeOliva
Bronze
Played on: 26 July 2019 Review date: 26 July 2019Handicap: 13.5
clubs_1
clubs_1
18-hålsbanan
Schöner Platz mit abwechslungsreichen Bahnen. Es geht ziemlich bergauf und bergab. Zu bemängeln: Statt 350 skr wurden uns 450 skr berechnet.
Translate to English
visitors_1
7.2
PerLindqvist
Gold
Played on: 30 June 2019 Review date: 1 July 2019Handicap: 11.3
18-hålsbanan
En bana i mycket bra skick. Dock är det alldeles för många så kallade Kalle Anka hål på banan. Jättetrevlig restaurang med bra mat.
Translate to English
visitors_1
9.3
hugojedensjo
Steel
Played on: 11 September 2018 Review date: 11 January 2019Handicap: 14.2
18-hålsbanan
Mycket bra fairway och greener och mycket bra mat i klubbhuset.
Translate to English
visitors_1
8.2
ErikvanderStaaij
Gold
Played on: 27 June 2018 Review date: 28 June 2018Handicap: 10.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
18-hålsbanan
Hij ligt een beetje verscholen deze oude (30-er jaren) baan. Een aparte lay-out met de eerste 7 holes aan de ene kant van een spoorlijn en de 11 laatste aan de andere kant. Je steekt hem via een onbewaakte overgang 2 maar over. Doorkomende treinen passeren toeterend. De baan kent forse hoogteverschillen en een logische route, je loopt niet overdreven lang tussen de hole…
Translate to English
visitors_1
8.3
jdeleijer
Silver
Played on: 20 June 2017 Review date: 10 July 2017Handicap: 14.1
clubs_1
18-hålsbanan
Schitterende golfbaan met zeer moeilijke holes, caddyboekje (gratis) geeft je de nodige informatie. Greens zijn perfect, geonduleerd en moeilijk. Het personeel is vriendelijk. Er loopt een spoorlijn over de baan waar regelmatig een trein passeert. De greenfee is gemiddeld van prijs € 45, =
Translate to English
visitors_1
8.3
moggefransson
Bronze
Played on: 7 September 2014 Review date: 11 September 2014Handicap: 9.8
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana med kul layout. Några blinda slag finns så håll koll. Ganska kuperad men på bra ställen. Backen efter 17 är tuffast. Hål 14 roligast med en enorm nivå skillnad. Banan är väl värd ett besök.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com