Reftele GK: Reviews

Share
visitors_1
7.8
kenneth50
Steel
Played on: 13 September 2021 Review date: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klippa ner greenerna lite mer väldigt tröga annars väldigt fin bana
Translate to English
visitors_1
6.9
per412
Bronze
Played on: 6 September 2021 Review date: 6 September 2021Handicap: 16.7
18-hålsbanan
Gärna lite mer nerklippt ruff
Translate to English
visitors_1
7.6
marita558
Steel
Played on: 5 September 2021 Review date: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig välskött bana.
Translate to English
visitors_1
6.9
eva560
Steel
Played on: 4 September 2021 Review date: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana som jag gärna spelar igen. Lite dåligt klippt gräs på greenerna
Translate to English
visitors_1
7.7
jonny671
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener för höjt gräs på förvetet.
Translate to English
visitors_1
7.4
staffan29
Bronze
Played on: 2 September 2021 Review date: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det kom en 3boll före oss på hål 10 ,trots dom inte startat före oss på Tee1. Fantastiskt bemötande (Anneli) när vi kom med husbil.
Translate to English
visitors_1
8.8
jeanette74
Bronze
Played on: 2 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap: 54
18-hålsbanan
Var rädda om er "hustomte" Annelie. Hon är guld värd. Trevlig bana i bra skick. Fina övningsmöjligheter. En utslagsback för tömning av husbilens toalettkassett, hade varit toppen.
Translate to English
visitors_1
6.1
lennartnicklas
Steel
Played on: 28 August 2021 Review date: 28 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan var fin men greener var tröga som vintergreen.
Translate to English
visitors_1
6.9
anna carina4
Steel
Played on: 28 August 2021 Review date: 28 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Uppsamlare till gräsklipparen behövs :)
Translate to English
visitors_1
8.8
kristinabirgitta8
Steel
Played on: 25 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevligt bemötande av all personal. Banan och greenerna väldigt bra skick.
Translate to English
visitors_1
7.8
björn l
Silver
Played on: 25 August 2021 Review date: 25 August 2021Handicap: 12
18-hålsbanan
En trevlig bana, fina men svåra greener.
Translate to English
visitors_1
7.9
vivi-anneelisabet
Steel
Played on: 22 August 2021 Review date: 22 August 2021Handicap: 24
18-hålsbanan
En mycket trevlig bana som vi besökte för första gången. Vi kommer tillbaka!
Translate to English
visitors_1
8.7
per155
Steel
Played on: 14 August 2021 Review date: 14 August 2021Handicap: 7.8
18-hålsbanan
Trevligt bemötande i receptionen. Bra övningsområde. Övervägande breda fairways. Greener lite långsamma men jämna. Lite väl snälla par3-hål. Fairways välklippta. Jag återkommer gärna.
Translate to English
visitors_1
8.7
jane ann yvonne
Bronze
Played on: 13 August 2021 Review date: 14 August 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Tack för er trevliga och välskötta Golfbana,som bidrog till ett fint resultat. Vi ses snart igen.
Translate to English
visitors_1
8.7
anders797
Steel
Played on: 12 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin bana. En blandning mellan skog o engelsk park. Ganska breda fairways o. Relativt böljande o snabba greener. Omväxlande o rolig bana att spela på. Idag ganska fuktigt o lurigt klippt gräs vid sidan av huvudfairway vilket gjorde det lite svårslaget o spännande för oss gröngölingar. All in all rolig o välskött bana, lugnt o skönt, rent o snyggt o vänligt bemötande. …
Translate to English
visitors_1
8.4
viveca30
Steel
Played on: 12 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk golfbana,välskött m Breda fairways,lugnt,vackert trevligt bemötande.Enda önskan golfrestaurang
Translate to English
visitors_1
8.2
kerstinmargareta7
Steel
Played on: 5 August 2021 Review date: 8 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin golf, vänligt bemötande, rena fräsha toaletter och duschar.
Translate to English
visitors_1
7.8
lennart986
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevligt bemötande och fina ställplatser.
Translate to English
visitors_1
8.8
jonny6
Bronze
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi blev bemötta av Anneli som är klubbens allt i allo på ett alldeles bedårande sätt som inte många klubbar gör. Vi kommer tillbaka och rekommenderar Reftele till vår grupp på 2500 medlemmar! Mvh Jonny
Translate to English
visitors_1
7.8
elizabeth7
Steel
Played on: 1 August 2021 Review date: 1 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var för tröga. Annars var allting annat bra. Mycket trevligt bemötande från personalen.
Translate to English
visitors_1
8.8
sven arne
Bronze
Played on: 28 July 2021 Review date: 28 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Inte så snabba men fantastiskt jämna och fina greener.
Translate to English
visitors_1
6.8
bosse1
Bronze
Played on: 26 July 2021 Review date: 27 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Helhetsintrycket var bra. Spelar man på banan så är det en rolig, omväxlande och utmanande bana. Om det går att hålla ner ruffen på några fler ställen ytterligare så minskar letandet lite.
Translate to English
visitors_1
8.2
marie47
Steel
Played on: 22 July 2021 Review date: 23 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alltid lika trevligt att besöka Reftele. Trevlig personal och bemötande. Trevlig bana, just nu torr bana, men det är ju sommar.
Translate to English
visitors_1
7.3
susanne64
Bronze
Played on: 18 July 2021 Review date: 18 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket tröga greener.
Translate to English
visitors_1
7.0
annettemaria
Bronze
Played on: 18 July 2021 Review date: 18 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåligt klippt fairway och väldigt tröga greener
Translate to English
visitors_1
6.5
leif051
Bronze
Played on: 18 July 2021 Review date: 19 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klippning av fairways, tees och greener behöver göras mycket oftare.
Translate to English
visitors_1
7.8
ingegerd21
Steel
Played on: 17 July 2021 Review date: 18 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tröga GREENER
Translate to English
visitors_1
7.7
janlennart9
Steel
Played on: 16 July 2021 Review date: 16 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greener kunde vara lite bättre klippta. En mycket trevlig bana.
Translate to English
visitors_1
6.0
lars979
Steel
Played on: 15 July 2021 Review date: 15 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greens er alt alt for langsomme. Det er en skam for et ellers fint layout. Vi vil ikke anbefale Reftele til andre, udelukkende på grund af de langsomme greens. Fint med nexttee skilte og gode parkeringsforhold. Flinke folk i receptionen, men banen bære præge af misligholdt.
Translate to English
visitors_1
7.2
bitte
Steel
Played on: 11 July 2021 Review date: 11 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana med en fin layout! Fairway behöver klippas ner. Greener jämna men mycket tröga!
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com