Bodens GK: Reviews

Share
visitors_1
8.8
lena01
Steel
Played on: 19 September 2021 Review date: 19 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknar dambastu Hörde att ni inte ska vara med på Golfhäftet nästa år, då kommer ni mista besökare. Blir alldeles för dyrt att åka 50 mil å sen betala full greenfee i två dagar för två personer, tyvärr
Translate to English
visitors_1
7.5
juhajuha
Bronze
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap: 20
18-hålsbanan
Lite varierande kvalité på fariways.
Translate to English
visitors_1
8.3
bo tommy
Bronze
Played on: 27 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vänligt bemötande i reception och shop!
Translate to English
visitors_1
7.9
hansmartin2
Steel
Played on: 23 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Otroligt fin o bra layout. Bunkrarna är det enda som inte når toppbetyg.
Translate to English
visitors_1
7.3
peranders92
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana med eiktigt prisvärd greenfee.
Translate to English
visitors_1
7.4
mikael45
Steel
Played on: 14 August 2021 Review date: 14 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tröga greener och vissa tees var dåliga.
Translate to English
visitors_1
8.8
gustav7
Steel
Played on: 13 August 2021 Review date: 14 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välvårdad bana med varierande hål och trevlig stämmning intil Luleälven.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är bra för att ligga så långt norrut. En stor positiv överraskning!
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap: 22.5
18-hålsbanan
Rolig bana att spela trevlig personal i reception och shop. Mycket bra mat i restaurangen!
Translate to English
visitors_1
7.0
stigronny
Steel
Played on: 6 August 2021 Review date: 7 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Grinerna är för hårda, i övrigt väldigt bra.
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap: 22.8
18-hålsbanan
Bra med + funktion.
Translate to English
visitors_1
8.4
hardy3
Steel
Played on: 5 August 2021 Review date: 6 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra skick med tanke på hur lite det regnat i sommar..
Translate to English
visitors_1
6.8
jonas570
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ganska dåliga fairways, pga torka?
Translate to English
visitors_1
7.9
klasjohannes
Steel
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana! En del torrsprickor på fairway, men inget som störde. Snabba och undulerade greener. Bra tempo!
Translate to English
visitors_1
7.1
arneherman
Steel
Played on: 3 August 2021 Review date: 3 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairways och skyltning kan bli bättres!
Translate to English
visitors_1
8.0
christine3
Steel
Played on: 30 July 2021 Review date: 30 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
En favorit i norr. Dock skulle banpersonalen behöva lite utbildning i hur pinnarna bör placeras. Det är ofta märkliga flaggplaceringar
Translate to English
visitors_1
8.8
Åsa maria2
Bronze
Played on: 29 July 2021 Review date: 23 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana med många utmaningar. Mycket trevlig, serviceinriktad och hjälpsam personal.
Translate to English
visitors_1
Played on: 27 July 2021 Review date: 28 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairways lider fortfarande av förra årets isbränna, borde vertikalskäras så att gräset kan gro och märka områdena som mua och dessutom jobba med fri dropp om 1 m. I övrigt är banans layout absolut den roligaste att spela på i Norrbotten. Lycka till med fairways
Translate to English
visitors_1
8.3
ann-britt4
Steel
Played on: 24 July 2021 Review date: 26 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra att ni för några år sedan öppnade upp från husbilsparkeringen mot golfbanan. Noterade att det börjat komma upp mycket växtlighet där som skymmer utsikten mot banan när man sitter vid husbilarna. Röj gärna lite mer ????
Translate to English
visitors_1
7.4
björn38
Bronze
Played on: 23 July 2021 Review date: 24 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Brist på toaletter ute på banan
Translate to English
visitors_1
8.0
Åsa
Silver
Played on: 19 July 2021 Review date: 19 July 2021Handicap: 20
18-hålsbanan
Mycket fin bana för att ligga så långt norrut.
Translate to English
visitors_1
Played on: 18 July 2021 Review date: 19 July 2021Handicap: 30.8
18-hålsbanan
Trevligt bemötande i receptionen, hjälpsamma och positiva
Translate to English
visitors_1
8.0
bengtstefan0
Steel
Played on: 17 July 2021 Review date: 18 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
En rolig norrlansbana
Translate to English
visitors_1
7.4
göran979
Steel
Played on: 12 July 2021 Review date: 12 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
En mycket trevlig och inte helt lättspelad bana. Det som kan bli bättre är konditionen på fairways. Några är mycket bra, andra godkända men tyvärr några riktigt dåliga.
Translate to English
visitors_1
7.3
evygunilla
Steel
Played on: 9 July 2021 Review date: 10 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det var mycket kala ytor på Fairways
Translate to English
visitors_1
8.6
kerstin51
Bronze
Played on: 25 June 2021 Review date: 26 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin bana
Translate to English
visitors_1
8.3
conny8
Steel
Played on: 25 June 2021 Review date: 26 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Runt green för blött Fanns ingen dränering...
Translate to English
visitors_1
8.8
magnus83
Steel
Played on: 24 June 2021 Review date: 1 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fint välkomnande trevlig personal fina omklädningsrum god mat... vi kommer tillbaka
Translate to English
visitors_1
7.9
tommy782
Steel
Played on: 20 June 2021 Review date: 20 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skräpkorgar på tee för trasiga pegs
Translate to English
visitors_1
Played on: 15 June 2021 Review date: 16 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig och rolig bana, det hade regnat mkt så därför inte toppbetyg
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com