Hässlegårdens GK: Reviews

Share
visitors_1
Played on: 2 October 2021 Review date: 2 October 2021Handicap: 13
18-hålsbanan
Väldigt bra skick trots att det är 2 oktober
Translate to English
visitors_1
7.8
kenneth50
Steel
Played on: 18 September 2021 Review date: 19 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Hårda bunkra och lite slitna tees
Translate to English
visitors_1
Played on: 15 September 2021 Review date: 16 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det mesta var bra,men ojämn kvalite på fairways och något tröga greener
Translate to English
visitors_1
7.3
andreas3
Silver
Played on: 11 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Långsamma greener med en del skador, det drog ner helheten. Tees dåliga, många åsar o lut. Fint område när man anlände, närheten väldigt bra före spel!
Translate to English
visitors_1
6.4
maria317
Steel
Played on: 11 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Långsamma o hoppiga greener. Ojämna tee.
Translate to English
visitors_1
7.3
danjonas
Steel
Played on: 11 September 2021 Review date: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna lite för ojämna med en del fläckar. Tyvärr några greener som var vattensjuka vilket försämrade helhetsintrycket. Tee på några av hålen var väldigt ojämna.
Translate to English
visitors_1
7.7
christer0
Silver
Played on: 7 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga greener på hål 1-9. Bollarna studsade/hoppade ur linjen. Väldigt lite gräs och mycket hårdpackad jord. Hål 10-18 var betydligt bättre. Mycket stor skillnad på sanden/eller avsaknad av sand i bunkrarna. Jättetrevlig bana att spela.
Translate to English
visitors_1
8.7
tommy5
Steel
Played on: 5 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skyltning var man kan träna inspel
Translate to English
visitors_1
8.7
evamarie69
Steel
Played on: 4 September 2021 Review date: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig bana. Kommer gärna tillbaka.
Translate to English
visitors_1
8.0
larsÅke42
Steel
Played on: 29 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunkrarna var lite tråkiga
Translate to English
visitors_1
5.0
sebastian8
Steel
Played on: 29 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Övningsområdet var okej, driving rangen var bra. Banan var i betydligt sämre skick & greenerna var horribla vilket ledde till mycket irritation under rundan.
Translate to English
visitors_1
8.7
larsbertil9
Steel
Played on: 23 August 2021 Review date: 23 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt bra skick på Hela banan, tack.
Translate to English
visitors_1
7.1
christina82
Bronze
Played on: 22 August 2021 Review date: 23 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt bemötande av killen i kansliet
Translate to English
visitors_1
7.8
thomas6890
Steel
Played on: 21 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Speltempot var under all kritik och man fick inte gå förbi trots att dom letar boll utanför banan !
Translate to English
visitors_1
7.9
lia8
Steel
Played on: 21 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite för långsamt spel mycket väntan. Fick inte gå förbi fast framförvarande letade boll långt utanför banan, på flera banor.
Translate to English
visitors_1
8.2
ing-gret
Steel
Played on: 20 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana att spela. Har sina dolda hål. Den är inte så enkelt att spela.
Translate to English
visitors_1
7.8
kim13
Steel
Played on: 18 August 2021 Review date: 18 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fugtig efter MEGET regn natten før. Greens priklet så uens putning
Translate to English
visitors_1
Played on: 18 August 2021 Review date: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk plads til husvognen i forhold til andre klubber????????
Translate to English
visitors_1
8.5
ingegerd08
Bronze
Played on: 16 August 2021 Review date: 16 August 2021Handicap: 31
18-hålsbanan
Bra nerklippt semiruff och välkrattade bunkrar. Klubbhuset är dock inte vackert.
Translate to English
visitors_1
7.3
mathias28
Steel
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Blandad kvalité på fairways men inte så konstigt när det varit varmt/soligt senaste tiden. Var ändå väldigt nöjd med besöket, banan var utmanande med bra variation på hålen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 12 August 2021 Review date: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det vore bra om tvåbollar kunde föras ihop till fyrbollar. Vi i en fyrboll hade sex tvåbollar efter oss och vi spelar inte sakta. Detta kan vara något att tänka på om det är mycket spelare på banan.
Translate to English
visitors_1
7.9
nellie
Steel
Played on: 7 August 2021 Review date: 7 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Även fast de var en dålig runda så var banan fin. Trevlig personal i receptionen.
Translate to English
visitors_1
8.7
matts staffan
Bronze
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap: 23
18-hålsbanan
Mycket trevligt bemötande i receptionen. Banan var i utmärkt skick. Fina greener och bra fairways
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 August 2021 Review date: 5 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan var i fantastiskt skick. Trevlig layout på hålen. Dock hade barnarbetarna nyligen kört på greenerna och på vissa hål var däckspår kvar.
Translate to English
visitors_1
8.4
anna lisbeth
Bronze
Played on: 2 August 2021 Review date: 2 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vore bra med lite fler next tee skyltar. Jättebra med gratis banguide men banskyltar vid varje hål vore ännu bättre. Tidsbesparande.
Translate to English
visitors_1
7.8
clas11
Steel
Played on: 1 August 2021 Review date: 1 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknar koppar på tre att slänga peggar i
Translate to English
visitors_1
7.4
gun-marie
Bronze
Played on: 1 August 2021 Review date: 1 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket maskrosblad på fairway. För tätt mellan hålen, säkerhetsrisk. Störande ljud från motorbana i stort sett hela rundan. Bra ställplats på gräs.
Translate to English
visitors_1
Played on: 30 July 2021 Review date: 30 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Baninformation saknas
Translate to English
visitors_1
Played on: 30 July 2021 Review date: 30 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Baninformation saknas
Translate to English
visitors_1
8.2
ulrikahelena
Steel
Played on: 29 July 2021 Review date: 29 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
En mycket fin golfbana, god mat i restaurangen, särskilt efterrätterna! Trevlig personal o bra ställplats
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com