Roslagens Golfklubb Norrtälje Välj: Reviews

  • Show all courses
  • 9 hål (1)9.0
  • 18-hålsbanan (166)7.8
visitors_1
7.8
karlove9
Steel
Played on: 16 September 2021 Review date: 16 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättebra bemötande. Trevlig bana. Enda nackdelen är att teemarkeringarna 49, 52, 55 etc. Hade så liten text att man var tvungen att ha glasögon på sig för att kunna läsa.
Translate to English
visitors_1
Played on: 15 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap: 17
18-hålsbanan
Som förstagångsbesökare var det svårt att att hitta till nästa tee, Skulle underlätta med mer skyltar..
Translate to English
visitors_1
6.8
torbjörn9
Bronze
Played on: 15 September 2021 Review date: 16 September 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
25 kr för 20 bollar på ranchen är onödigt dyrt. Dricksvattnet ni har smakar jord och luktar ”dike”.
Translate to English
visitors_1
7.9
karin285
Steel
Played on: 8 September 2021 Review date: 8 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rolig och lite trixig bana, fina greener. Minus för tee, väldigt ojämna och många konvexa.
Translate to English
visitors_1
8.8
annika maria
Bronze
Played on: 7 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap: 26.8
18-hålsbanan
Lite trevligare ställplats, typ numrerade och markerade (4 meter mellan ekipagen) Annars ????
Translate to English
visitors_1
Played on: 6 September 2021 Review date: 6 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Sandade greener med sandhögar på vissa ställen. Dåligt klippt fairway på vissa ställen.
Translate to English
visitors_1
8.6
yvonne25
Silver
Played on: 1 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana! Bra utbud i kiosken! Positivt att få en banguid!
Translate to English
visitors_1
8.5
per jörgen0
Bronze
Played on: 27 August 2021 Review date: 29 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dålig märkning av var vattenhinder börjar. Vi hade en pluggad boll på greensidan av vattnet på näst sista korthålet. Droppa innan hindret, eller lättnad för pluggad boll (om den ligger utanför hindret. Jättetrevlig bana och klubb.
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 August 2021 Review date: 11 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trögt spel ,rundan tog 4,45 h inte bra
Translate to English
visitors_1
8.2
lennart01
Steel
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
fick tyvärr avbryta efter 12 hål p g a åska och skyfall !
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkigt att De inte är med i Golfhäftet plus.
Translate to English
visitors_1
7.5
karinmarie6
Steel
Played on: 3 August 2021 Review date: 3 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee markeringarna var väldigt liten text på. Vi som aldrig spelat här förut kände oss lite stressade när vi ibland fick gå ” i onödan” till tee 60, för att upptäcka att det stod just 60 & inte 55. Några markeringar var ju heller inte vända så att man såg först när man gick runt. På många tee var det ju plattor i marken men det var ju inte alla…
Translate to English
visitors_1
7.5
veikkoolavi
Steel
Played on: 3 August 2021 Review date: 4 August 2021Handicap: 11.9
18-hålsbanan
Dåligt utmärkta tee nummer. Skulle behöva se dem en bit ifrån, fick ibland leta efter vilken utslagsplats som gällde.
Translate to English
visitors_1
7.8
john Åke
Bronze
Played on: 30 June 2021 Review date: 30 June 2021Handicap: 16.4
18-hålsbanan
Teerna behöver förbättras
Translate to English
visitors_1
7.8
larsgunnar27
Bronze
Played on: 29 June 2021 Review date: 29 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Duschen var inte så bra, dåligt med vatten. Greenerna bäst, fairway bra.
Translate to English
visitors_1
6.9
stefan818
Steel
Played on: 17 June 2021 Review date: 21 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ganska svår bana. Smala och långa hål. Svårt att hitta bollen utanför fairway.
Translate to English
visitors_1
7.3
birgitta143
Bronze
Played on: 16 June 2021 Review date: 16 June 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mera fairwais och mindre ruff
Translate to English
visitors_1
Played on: 15 September 2020 Review date: 16 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för långsamt tempo på banan. Fina greener men ojämn fart på dom. Banan är fin.
Translate to English
visitors_1
8.8
olof02
Steel
Played on: 4 September 2020 Review date: 4 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Onödigt dyra bilar
Translate to English
visitors_1
8.6
cecilia1
Bronze
Played on: 2 September 2020 Review date: 3 September 2020Handicap:
18-hålsbanan
Positivt överraskad.. Banan i superfin kondition. Blir raststugan uppfräschad i framtiden blir allt toppen...
Translate to English
visitors_1
8.6
lars6210
Steel
Played on: 24 August 2020 Review date: 25 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bästa banan i år. Fantastiska greener! Finfina fairways ⛳
Translate to English
visitors_1
8.6
elve
Steel
Played on: 19 August 2020 Review date: 19 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Hela anläggningen var i mycket bra skick
Translate to English
visitors_1
Played on: 18 August 2020 Review date: 18 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, bra skick förutom tee, som var ganska ojämna.
Translate to English
visitors_1
8.6
karlanders0
Steel
Played on: 12 August 2020 Review date: 12 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Reception och restaurangen borde förlänga öppettiderna någon timma. Många ute på banan efter 18.00.
Translate to English
visitors_1
7.5
anette664
Steel
Played on: 12 August 2020 Review date: 14 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Dricksvattnet vid gaveln på omklädningsrummen hade väldigt dålig smak
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 August 2020 Review date: 5 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig skogsbana med snabba och bra greener
Translate to English
visitors_1
8.7
elisabeth496
Steel
Played on: 5 August 2020 Review date: 11 August 2020Handicap:
18-hålsbanan
Grymt fint skick!!!!
Translate to English
visitors_1
7.5
jan-olov9
Steel
Played on: 4 August 2020 Review date: 5 August 2020Handicap: 17.8
18-hålsbanan
Varken reception eller vi viste att greenerna var dressade och inte borstade.
Translate to English
visitors_1
7.8
annelie30
Steel
Played on: 31 July 2020 Review date: 31 July 2020Handicap:
18-hålsbanan
Långsamt spel
Translate to English
visitors_1
8.8
john157
Bronze
Played on: 30 July 2020 Review date: 30 July 2020Handicap:
18-hålsbanan
Blött efter 12:e hålet.. underbar bana , smal o utmanande och i fint skick 5☀️
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com