Ekarnas Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
7.5
wikja13
Steel
Played on: 16 December 2019 Review date: 16 December 2019Handicap: 13
18-hålsbanan
Bra skick på fairways och greener även bra restaurang!
Translate to English
visitors_1
8.0
elisabet
Bronze
Played on: 25 September 2019 Review date: 25 September 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig personal i receptionen. En rolig dag med golf och vacker natur, negativt med de långa promenaderna till hål 3 och hål 18.
Translate to English
visitors_1
Played on: 24 September 2019 Review date: 24 September 2019Handicap:
18-hålsbanan
Vi tycker mycket om Eran bana. Mycket välskött och varierande
Translate to English
visitors_1
7.8
clemens6
Bronze
Played on: 17 September 2019 Review date: 19 September 2019Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig välskött bana. Perfekta tees. Väl värd ett besök för er som inte spelat på Ekarna tidigare.
Translate to English
visitors_1
8.2
kent92
Steel
Played on: 16 September 2019 Review date: 16 September 2019Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt trevlig bana, kommer gärna tillbaka
Translate to English
visitors_1
7.3
elisabeth719
Steel
Played on: 11 September 2019 Review date: 11 September 2019Handicap:
18-hålsbanan
Banan var blöt, men det är ju inget ni kan råda över.
Translate to English
visitors_1
7.8
ingvar72
Bronze
Played on: 11 September 2019 Review date: 11 September 2019Handicap:
18-hålsbanan
Blött efter allt regnande men bättre än väntat!
Translate to English
visitors_1
Played on: 6 September 2019 Review date: 8 September 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket blött pga regn. Annars trevlig bana
Translate to English
visitors_1
8.7
eva-lena6
Steel
Played on: 6 September 2019 Review date: 10 September 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig och välskött bana. Återkommer mer än gärna.
Translate to English
visitors_1
Played on: 28 August 2019 Review date: 29 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra skick Ni skall vara stållta över eran bana????????
Translate to English
visitors_1
8.7
anders74
Steel
Played on: 15 August 2019 Review date: 15 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var i mycket bra skick
Translate to English
visitors_1
Played on: 13 August 2019 Review date: 14 August 2019Handicap: 36
18-hålsbanan
Tycker man kunde satsa mer på ställplatsen, kommer trots allt folk med husvsgn/husbil! Annars en kanonfin o kul bana!
Translate to English
visitors_1
8.2
arne ragnar4
Steel
Played on: 12 August 2019 Review date: 12 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Hål 18 är för svårt för damer som inte slår så långt.
Translate to English
visitors_1
8.7
sten1
Steel
Played on: 9 August 2019 Review date: 9 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiska fairways och greener
Translate to English
visitors_1
8.5
ragnarstefan
Steel
Played on: 9 August 2019 Review date: 9 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Helt enkelt en bra runda på en välskött o bra bana !!!
Translate to English
visitors_1
8.2
britt-marie
Bronze
Played on: 8 August 2019 Review date: 8 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Ekarnas GK är en av Sveriges mest välskötta banor. Högsta betyg till banpersonal och klubbansvariga! Det enda aviga är promenaden tillbaka från green 11 till tee 12.
Translate to English
visitors_1
8.7
bosse9
Steel
Played on: 7 August 2019 Review date: 8 August 2019Handicap: 23.6
18-hålsbanan
Fantastisk bana, men tråkigt att spelarna inte hälsar på varandra.
Translate to English
visitors_1
Played on: 7 August 2019 Review date: 7 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Jag har bara positiva saker att säga allt från personalen i kansliet och shopen till en helt fantastisk bana så banarbetarna ska få massor av beröm med. Sprider detta till alla golfvänner att denna bana måste spelas och jag återkommer med glädje.
Translate to English
visitors_1
8.8
karina24
Steel
Played on: 7 August 2019 Review date: 7 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Banan var fantastisk rolig och mycket bra.
Translate to English
visitors_1
8.5
göran86
Steel
Played on: 7 August 2019 Review date: 8 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Rolig och välskött bana med jätte fina fairways
Translate to English
visitors_1
Played on: 5 August 2019 Review date: 6 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Det är en trevlig bana så inte bara vald genom golfhäftet
Translate to English
visitors_1
8.6
stefan091
Steel
Played on: 5 August 2019 Review date: 13 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Fairways och greener samt tee var riktigt hög kvalitet på , toppklass!
Translate to English
visitors_1
8.8
lena9
Silver
Played on: 2 August 2019 Review date: 2 August 2019Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig och mycket välskött bana, bra service i kansliet, enda som kan göras bättre är ställplatser för husbil närmre klubbhuset och att komma från trafikerade vägen.
Translate to English
visitors_1
8.2
leif466
Bronze
Played on: 1 August 2019 Review date: 2 August 2019Handicap: 11.8
18-hålsbanan
Ställplatsen är under all kritik! Björkarna grenar hänger ner och förhindrar en bra uppställning. De verkar inte vilja ha Husbilar, men missar då många gäster. Banan däremot är toppen!
Translate to English
visitors_1
8.7
engelacarina
Steel
Played on: 31 July 2019 Review date: 31 July 2019Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana. God mat. Trevlig tjej i reception/butik. Återkommer gärna
Translate to English
visitors_1
Played on: 29 July 2019 Review date: 29 July 2019Handicap:
18-hålsbanan
Banan i mycket bra skick förutom bunkrar som var mycket hårda. Vi tycker hål 18 borde ha en "genväg" över vattnet för spelare som inte är så långtslående.
Translate to English
visitors_1
8.7
hans132
Bronze
Played on: 29 July 2019 Review date: 31 July 2019Handicap: 19.3
18-hålsbanan
Fantastisk bana, mycket bra "layout", knixiga och luriga greener. Denna banan skall spelas med insidan av skallen. Putsa på det ni har så lovar vi att komma tillbaka.
Translate to English
visitors_1
8.7
Marik
Silver
Played on: 27 July 2019 Review date: 27 July 2019Handicap: 31
18-hålsbanan
Extremely well looked-after fairways and greens, including surroundings (flowers,...). Hospitable welcome, fine golf course to play on. I'll definitely come back here again.
visitors_1
8.6
håkanpeter
Steel
Played on: 25 July 2019 Review date: 25 July 2019Handicap:
18-hålsbanan
Saknade banguide så det blev en del överraskningar ute på banan. Borde kanske slå rakare.
Translate to English
visitors_1
8.7
jeanette2
Steel
Played on: 24 July 2019 Review date: 24 July 2019Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk fint skick på hela banan! Massor av beröm till banpersonal!
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com