Herrljunga Golfklubb: Reviews

Share
visitors_1
8.9
4l3x
Silver
Played on: 21 May 2022 Review date: 21 May 2022Handicap: 5
18-hålsbanan
Men vilken trevlig liten klubb! Några skumma hål och långa transporter men det är en härlig miljö med lummiga skogar och stenmurar så ingen anledning till gnäll. Men golfbil är nice. Ställplatserna helt okey, nån husvagn som verkar bo året runt, lite taikon-feeling, men annars okey. Rangen ok, bra chip/putt. Ok omklädningsrum Killen i shoppen grym och restaurang-per…
Translate to English
visitors_1
8.7
jeanette74
Bronze
Played on: 14 September 2021 Review date: 15 September 2021Handicap: 54
18-hålsbanan
Banan i mycket fint skick, kan inte klaga på den att jag inte fick till spelet idag. Trevligt att kunna välja thai eller husmanskost. Fint omklädningsrum. Bra ställplats med numrerade platser och möjlighet att tömma toalettkassetten och gråvatten i närheten.
Translate to English
visitors_1
8.7
michael261
Steel
Played on: 13 September 2021 Review date: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket vacker och trevlig bana. Bra med info om hålen även på ”dam”-tee. Tydligare avståndsmarkeringar önskas.
Translate to English
visitors_1
7.8
leif gunnar9
Steel
Played on: 10 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi kommer åter!
Translate to English
visitors_1
7.5
kjel anders
Bronze
Played on: 8 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
Greenerna mycket snabba och i i en del fall för svåra, fr.a. när de lutar åt ett håll, då det inte går att få bollen att stanna på greenen. Fairways bra.
Translate to English
visitors_1
8.8
eivor4
Bronze
Played on: 8 September 2021 Review date: 8 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
En jättefin bana grejerna otroligt fina.
Translate to English
visitors_1
7.9
nils olof johnny
Steel
Played on: 8 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var för snabba för oss amatörer..
Translate to English
visitors_1
7.9
tomas göte
Bronze
Played on: 2 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svåra greener med flaggplaceringar
Translate to English
visitors_1
7.3
göran28
Bronze
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jag blev besviken. Banan motsvarade inte förväntningarna efter att jag läst kommentarerna. Visst var skicket ok men vi har denna vecka spelat 3 banor som var i bättre skick. Layouten ok men inget som gör att jag vill tillbaka. Maten var ok men var mest bukfylla. Kökspersonal var dock väldigt tillmötesgående.
Translate to English
visitors_1
7.8
gerd rigmor iréne
Bronze
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap: 21.9
18-hålsbanan
Önskvärt med lite bättre bunkersand
Translate to English
visitors_1
8.7
ralfkenneth
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välskött bana .
Translate to English
visitors_1
8.7
eivorbirgitta
Steel
Played on: 2 September 2021 Review date: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jätte fin anläggning- väl skött. ????
Translate to English
visitors_1
7.9
gerd rigmor iréne
Bronze
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap: 21.9
18-hålsbanan
Bunkrarna behöver ses till. Mer sand tack.
Translate to English
visitors_1
6.7
lisbeth94
Steel
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap: 33.6
18-hålsbanan
Väldigt långsamt spel
Translate to English
visitors_1
8.2
sven jonny
Bronze
Played on: 30 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i utmärkt skick, Restaurang OK inte mer Bra hålskyltar, extra plus för att de fannsvid både Herr och dam tee Gott om ställplatser
Translate to English
visitors_1
8.3
karl birger sören
Bronze
Played on: 30 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Synd att vi kom bakom en tävlimgdbol väntade på 15hål
Translate to English
visitors_1
8.7
ruth08
Bronze
Played on: 20 August 2021 Review date: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Smuk og meget velholdt bane, der kan udfordre alle handicap-grupper
Translate to English
visitors_1
7.6
fredrik65
Silver
Played on: 19 August 2021 Review date: 23 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana som är prisvärd både med och utan GH-pris. Dessutom kostar ställplats rimliga 100:-.
Translate to English
visitors_1
8.3
jan christer7
Steel
Played on: 13 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra greener
Translate to English
visitors_1
8.3
leif82
Steel
Played on: 13 August 2021 Review date: 14 August 2021Handicap: 0
18-hålsbanan
Trevlig bana lätt början lite tuffare sista nio. Fin ställplats. Jätte god mat på restaurangen Vi kommer tillbaka.
Translate to English
visitors_1
7.9
olle73
Steel
Played on: 13 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Superbra greener
Translate to English
visitors_1
8.8
lotta0
Silver
Played on: 13 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap: 0
18-hålsbanan
Vi hade en toppen dag på Herrljunga gk som var i ett fantastiskt skick. Bra bemötande Bra ställplatser Maten i restaurangen var supergod Vi återkommer ????????????????????????????????
Translate to English
visitors_1
7.4
ulfbertil7
Steel
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Super trevlig bana och bra finish. Kommer gärna igen. En av dom trevligaste banorna som jag spelat på i Sverige ????
Translate to English
visitors_1
8.8
laila marie-louise
Steel
Played on: 9 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Första gången som jag spelat på denna GK Blev imponerad av banans skick och den vackra naturen runt om. Kommer absolut att spela där fler gånger????
Translate to English
visitors_1
8.6
Åsa93
Bronze
Played on: 7 July 2021 Review date: 7 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fin och tilltalande bana. Så härliga greener och foregreener, som att gå på matta.
Translate to English
visitors_1
8.7
christer67
Steel
Played on: 6 July 2021 Review date: 6 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Miljön i restaurangen behöver bättras något men bra mat och service.
Translate to English
visitors_1
8.7
ann1
Bronze
Played on: 6 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Toppenbana. Fin kondition. Omväxlande hål och man känner sig välkommen av personalen.
Translate to English
visitors_1
7.7
michael563
Steel
Played on: 5 July 2021 Review date: 6 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dejlig og hyggelig bane med lækre Greens og greenområder med et godt layout dog var fairways så tørre flere steder at græsset er helt revnet
Translate to English
visitors_1
8.7
monika90
Steel
Played on: 5 July 2021 Review date: 5 July 2021Handicap:
18-hålsbanan
Samtliga utslagsmattor på ranchen borde ha hål för peggar.
Translate to English
visitors_1
8.2
fredrik12
Steel
Played on: 2 July 2021 Review date: 7 July 2021Handicap: 23.3
18-hålsbanan
Tråkiga rangebollar. I övrigt otroligt fin bana. Speciellt fina var greenerna och tees var jämna o fina. riktigt prisvärd med golfhäftet.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com