Holma Stångenäs Golfklubb: Reviews

Played on: 27 September 2021 Review date: 28 September 2021Handicap:
Holma golfbana
Toa vid 10ans utslag
Translate to English
Played on: 17 September 2021 Review date: 18 September 2021Handicap:
Holma golfbana
Banan med omgivning var fantastiskt fin och i bra skick. Saknade en tryckt banguide då den digitala inte fungerade p.g.a dålig mottagning i telefonen. Nu såg man banans layout ändå på de flesta hålen, så det påverkade marginellt. Kommer gärna tillbaka och spelar här igen.
Translate to English
Played on: 17 September 2021 Review date: 17 September 2021Handicap:
Holma golfbana
Greenerna
Translate to English
Played on: 9 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
Holma golfbana
Svårt att hitta tee till hål 14 när man är där för första gången.
Translate to English
Played on: 9 September 2021 Review date: 9 September 2021Handicap:
Holma golfbana
Dåliga greener, just nu, vertikalskurna
Translate to English
Played on: 7 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap: 15
Holma golfbana
Mysig klubbhus och trevlig personal! Banans finnish har förbättrats avsevärt sen vi var där sist för 4 år sedan. Men banans layout saknar lite karaktär och "skön känsla". Det är lite uppför och motvind mest hela vägen. Men vi kommer säkert tillbaka ändå.
Translate to English
Played on: 7 September 2021 Review date: 7 September 2021Handicap:
Holma golfbana
Flott bobil parkering. Høst runde, men rask green og en fint opplevelse...
Translate to English
Played on: 2 September 2021 Review date: 3 September 2021Handicap:
Holma golfbana
Blev informerade om att det fanns möjligheter att köpa nåt att äta efter nio hål, men trots det var kiosken stängd
Translate to English
Played on: 2 September 2021 Review date: 6 September 2021Handicap:
Holma golfbana
ruffen behöver inte vara en meter hög
Translate to English
Played on: 1 September 2021 Review date: 1 September 2021Handicap: 14.4
Holma golfbana
Dåligt skyltat till hål 14 när man har golfbil
Translate to English
Played on: 31 August 2021 Review date: 1 September 2021Handicap:
Holma golfbana
Vi startade 08:30 och fikahuset efter 9 hål hade inte öppnat när vi var där 10:30 Det var synd, annars är det en väldigt trevlig bana och det luktade gott i köket när vi väl kom in efter 18 hål
Translate to English
Played on: 31 August 2021 Review date: 5 September 2021Handicap: 17.8
Holma golfbana
Trevlig bana. Bra ställplats med 16A, vilket är uppskattat! En del ”dolda hål” på 2:a 9:an. Tydliga informationstavlor med måttangivelser skulle behövas.
Translate to English
Played on: 30 August 2021 Review date: 30 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Ställplatser och som man kan förboka
Translate to English
Played on: 27 August 2021 Review date: 27 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Bättre hänvisning till röd ree på hål 14 vore önskvärt.
Translate to English
Played on: 27 August 2021 Review date: 28 August 2021Handicap: 14
Holma golfbana
Fin layout. Fairway mkt ogräs och ojämn. Greenerna ojämna.
Translate to English
Played on: 27 August 2021 Review date: 29 August 2021Handicap: 24.2
Holma golfbana
På vissa hål saknade vi info till nästa hål, pilar eller skyltar som visar vägen, det blev någon röd tee som vi knappast hittade! Detta va första gången vi spelade men det är då man behöver riktig info, det va också MYCKET blåsigt vilket stressar en del.
Translate to English
Played on: 26 August 2021 Review date: 26 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Jättefin bana , trevlig personal , bra mat i lilla resturangen , bra kiosk vid hål 9
Translate to English
Played on: 24 August 2021 Review date: 24 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Tyckte mycket om banan. Omväxlande, fina greener men fairways var sådär. Därför betyget fyra.
Translate to English
Played on: 23 August 2021 Review date: 23 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Fairways ojämna, tufsiga
Translate to English
Played on: 23 August 2021 Review date: 26 August 2021Handicap: 21
Holma golfbana
Upplysning att kiosken var stängd saknades. Borde få upplysning av detta vid incheckning. Para gärna ihop 2 bollar till 4 bollar framför allt medlemar.
Translate to English
Played on: 23 August 2021 Review date: 23 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Lite varierande std på greenerna och en del fairways. Hål 15 o 16 känns udda placerade och frågan är om inte klubben skulle planera in ett par hål till på ”slätten”… hålen i sig tillför inte annat än upp och ner promenad. Damernas tee på 17 borde flyttas ner… skulle ge bättre flyt på spelet… annars en trevlig bana och trevlig personal
Translate to English
Played on: 18 August 2021 Review date: 18 August 2021Handicap: 11.5
Holma golfbana
Tee behöver bli bättre, väldigt ojämna och mycket uppslagsmärke
Translate to English
Played on: 13 August 2021 Review date: 13 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Banguide i pappersform.
Translate to English
Played on: 11 August 2021 Review date: 11 August 2021Handicap: 19.4
Holma golfbana
Otroligt fina hålkanter !Fin ordning!
Translate to English
Played on: 10 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Mycket trevlig bana och toppebemötande av personalen. Väl värt ett besök!
Translate to English
Played on: 9 August 2021 Review date: 9 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Trevlig personal. Det var dock svårt att hitta hål 14 när man åkte golfbil. Otydligt skyltat
Translate to English
Played on: 9 August 2021 Review date: 10 August 2021Handicap:
Holma golfbana
Skylten till hål 14 syntes inte från vägen när man åkte golfbil. Den borde sitta under skylten för hål 16 med pil in till tee.
Translate to English
Played on: 9 July 2021 Review date: 9 July 2021Handicap:
Holma golfbana
Variationsrika hål, många med karaktär
Translate to English
Played on: 5 July 2021 Review date: 10 July 2021Handicap:
Holma golfbana
Papperskorgar saknades på de flesta utslagen.
Translate to English
Played on: 2 July 2021 Review date: 3 July 2021Handicap:
Holma golfbana
Toaletter saknas på banan, annars var allt bra!
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com