Golf & Country Club Buitenhof: Reviews

Share
visitors_1
6.4
StruM47
Bronze
Played on: 24 August 2020 Review date: 24 August 2020Handicap: 47
clubs_1
clubs_1
Hoofdbaan
Bunkers Fairway Rough is echt bal weg 🤨.
Translate to English
visitors_1
Played on: 2 December 2018 Review date: 3 December 2018Handicap: 14.1
clubs_1
Hoofdbaan
Baan lag er goed bij. Fairways goed gemaaid en de greens lagen er goed bij. De Tee-boxen hebben de zomer niet goed doorstaan. Verder leuk om toernooitje te organiseren Hole-3, een Par-4 met water rechts en out-of-Bionda links blijft uitdagend!
Translate to English
visitors_1
Played on: 3 June 2018 Review date: 3 June 2018Handicap: 14.1
Hoofdbaan
De kleinste Golfbaan van Nederland, waar elke eerste zondag van de maand een toernooi wordt gespeeld door bewoners/gasten. Een van de bewoners pleegt onderhoud op deze leuke Par-3/Par-4 baan. Er zijn 4 holes en tijdens het toernooi loop je 3x4 holes. Fairway waren nar de regenbuien van de afgelopen dagen gemaaid en lager er perfect bij. De greens liggen er goed bij, niet …
Translate to English
visitors_1
Played on: 8 April 2018 Review date: 14 April 2018Handicap: 14.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Hoofdbaan
Leuke baan om een toernooi te spelen (3 x 4 holes), lekker ontspannen, geen quailifying baan maar leuk om als oefenronde te spelen. Altijd een gastvrije ontvangst, lekkere koffie en vriendelijk personeel.
Translate to English
visitors_1
Played on: 4 December 2016 Review date: 4 December 2016Handicap: 14.1
Hoofdbaan
Gezien de weersomstandigheden lag de baan er goed onderhouden bij. Toernooi met 3x4 holes is een heerlijke oefenronde voor zowel het korte spel 2 x PAR-3 en ook het langere spel wordt niet vergeten 2 x PAR-4. Uiteindelijk genoten van de baan, het restaurant met de vriendelijke bediening en het golfspel!
Translate to English
visitors_1
5.6
BartBikker
Ambassador
Premium
Played on: 3 December 2015 Review date: 3 December 2015Handicap: 19.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Hoofdbaan
De baan ligt om een villawijk in aanbouw. En het lijkt wel dat de baan nu vooral dient als window dressing voor deze wijk, Buitenhof. Je komt de wijk al binnen door een toegangspoort, wat voor expats herinneringen oproept aan een compound. Het clubgebouw dient ook als horecabestemming en infocentrum voor de wijk. Ontvangst is heel vriendelijk - er werd meteen een kop kof…
Translate to English
visitors_1
Played on: 26 February 2015 Review date: 26 February 2015Handicap: 14.1
Hoofdbaan
Non qualifying baan waar men met creativiteit van 4-holes een 9-holes baan maakt. Daar waar veel banen dicht zijn door de weersomstandigheden, dan kun je daar nog een rondje lopen. Jammer dat er geen oefenfaciliteiten zijn.
Translate to English
visitors_1
8.2
har.agricola
Bronze
Played on: 12 August 2012 Review date: 12 August 2012Handicap: 17.2
Hoofdbaan
Prachtige baan! Buiten elke categorie. Eigen, zondere enige voorwaarden jezelf zijn. Oefenen tot je zelf tevreden bent. Waar kan dat? Niemand hijgend in je rug, respect voor je handicap! Een uitdaging waar je zelf voor staat en waar je het kunt waar maken zonder lastig te worden gevallen. Een echte aanrader.
Translate to English
visitors_1
Played on: 7 September 2011 Review date: 7 September 2011Handicap: 22.4
Hoofdbaan
Baan in ontwikkeling. Slechts 4 holes. De par 3 zijn een makkie. De green op de andere 2 holes zijn goed beschermt door bunkers en water. Een lekkere rustige baan vooral als je vroeg start.
Translate to English
visitors_1
5.7
bronmark
Steel
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 36
Hoofdbaan
Baan is nog in ontwikkeling. Er zijn nog maar 4 holes. Het is er hierdoor erg rustig, wat ook wel weer fijn is. De driving range is aanwezig maar moet nog goede vorm krijgen. De oefengreen is goed. De golfpro daar is een plezierige leraar, echt een aanrader. Voor een 10tje de hele dag spelen is uiteraard een buitenkansje (al zijn het maar 4 holes).
Translate to English
visitors_1
6.0
paulhalsema
Steel
Played on: 3 May 2011 Review date: 3 May 2011Handicap: 36
Hoofdbaan
Golfbaan die nog in ontwikkeling is. Voor een 10tje de hele dag op de baan. Slechts 4 holes
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com