Golfbaan Dirkshorn: Reviews

Share
visitors_1
7.7
duukert
Steel
Played on: 29 June 2022 Review date: 1 July 2022Handicap: 21
clubs_1
Golfbaan Dirkshorn
Leuke, open baan. Rustige omgeving. Vriendelijke relaxte mensen.
Translate to English
visitors_1
8.0
MartijnBroekman
Silver
Played on: 24 June 2022 Review date: 25 June 2022Handicap: 18.5
Golfbaan Dirkshorn
De weersvoorspellingen waren niet heel best, maar we hebben geluk en de laatste spetters vallen als we aankwamen. De buien van de nacht ervoor hadden wel een aantal bunkers in waterhindernissen met heel nat zand veranderd. Dat maakte een normale bunkerslag bijna onmogelijk. Parkeergelegenheid en oefenfaciliteiten zijnprima in orde en de oefengreen blijkt een voorbode va…

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 26 June 2022

Dank je wel voor deze uitgebreide beoordeling. We zijn er weer blij mee. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
7.1
rob76
Silver
Played on: 20 June 2022 Review date: 21 June 2022Handicap: 18.5
Golfbaan Dirkshorn
Mooie zeer open golfbaan met goed geonduleerde fairways en dito snelle greens. De parkeergelegenheid met meerdere plaatsen voor het laden van e-auto's, de oefenfaciliteiten en het clubhuis zijn allen prima. Helaas was er groot onderhoud op de baan, lag er veel zand op de fairways en was 1 hole gesloten, iets dat wij niet op de site hadden gezien ten tijde van het maken v…

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 21 June 2022

Wat fijn om te horen dat je een leuke dat gehad hebt en enthousiast bent over onze baan. Helaas is groot onderhoud noodzakelijk om de baan in goede conditie te houden. Helaas is het niet mogelijk om iedereen individueel te benaderen en hebben wij geprobeerd iedereen zo veel mogelijk op de hoogte te stellen via de nieuwsbrief en diverse kanalen. Een leerpunt voor de volgende keer. Desondanks hopen wij dat we je graag een keer terug mogen verwachten als de baan weer in top conditie is. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.6
HansNoordermeer
Bronze
Played on: 19 June 2022 Review date: 20 June 2022Handicap: 20.5
Golfbaan Dirkshorn
Mooie baan waar je heerlijk rustig kan spelen. Onderhoud van de baan is prima. Restaurant gezellig waar je goed kan dineren.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 20 June 2022

Dankjewel voor je reactie. Goed om te horen dat je enthousiast bent over onze baan en restaurant. We zien je graag de volgende keer weer! Groetjes van, Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.9
ArnoMerkies
Bronze
Played on: 15 June 2022 Review date: 16 June 2022Handicap: 25.3
Golfbaan Dirkshorn
Goed onderhouden baan in een polderlandschap, met een paar holes langs een drukke weg.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 18 June 2022

Dank je wel Arno voor de reactie. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
9.3
TimS
Bronze
Played on: 11 June 2022 Review date: 13 June 2022Handicap: 1.2
clubs_1
Golfbaan Dirkshorn
Afgelopen weekend gespeeld, wederom een feestje. Volop zon. De wind, die altijd aanwezig is zorgde voor een heerlijke temperatuur om te golfen. Greens waren erg goed, fairway iets aan de lange kant maar nog steeds erg netjes. Klaver begon wel aardig te groeien en zorgt er voor dat je soms je bal niet terugvindt in gebieden waar dit wel zou moeten. Erg vriendelijk person…

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 18 June 2022

... en dat genieten daar gaat het om en daar doen we allemaal erg ons best voor. Dank je wel voor de mooie beoordeling. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
7.8
Mooseman
Gold
Played on: 11 June 2022 Review date: 13 June 2022Handicap: 16.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Golfbaan Dirkshorn
Golfbaan Dirkshorn is een golfbaan waar het meestal waait. Mooi clubhuis met leuke bediening en het ontvangst bij de receptie is prettig. Sommige holes zijn smal en er is veel water. De wind speelt hier altijd een grote rol. Op de fairways stond het gras behoorlijk hoog, wat zoeken lastig maakt.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 18 June 2022

Ja dat windje heeft wel vrij spel. Gelukkig heb je hem ook regelmatig in de rug. :) Op deze warme dagen zijn we er weer erg blij mee. Dank voor de reactie. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
7.5
Seters
Steel
Played on: 2 June 2022 Review date: 2 June 2022Handicap: 33
Vandaag 2e 9 gelopen, baan lag er prima bij alleen de greens waren hier en daar wat hobbelig. Genoeg uitdaging door de vele waterpartijen. Achteraf een drankje en een hapje gedaan in een mooi restaurant met vriendelijke bediening.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 18 June 2022

Dank je wel voor de reactie. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.5
jowoud
Silver
Played on: 1 June 2022 Review date: 1 June 2022Handicap: 8.3
Golfbaan Dirkshorn
Zo laagdrempelig als alles hier aanvoelt, zo hoogwaardig is het. Heel gastvrij, je voelt je meteen welkom. Receptie efficiënt, shop beperkt, maar alles is er. Lockerroom en toiletten dikke prima. Restaurant huiselijk, gezellig, maar ook met stijl. Goede kaart, gewoon lekker eten. Dan waar het vooral om draait: de baan. Hetzelfde beeld eigenlijk. In alles gewoon goed. K…

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 2 June 2022

Dank je wel voor de uitgebreide beoordeling. We hebben er allemaal van genoten. Zo een opsteker is voor iedereen geweldig. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.2
eigen_wijze
Silver
Played on: 14 May 2022 Review date: 16 May 2022Handicap: 12.5
clubs_1
Golfbaan Dirkshorn
Mooie inlands links golfbaan. Gevarieerd met water en doglegs. Genoeg bunkers om in te verzanden en bij sommige holes heb je blinde slagen. Baanboekje aanschaffen is geen overbodige luxe als je wilt scoren. Restaurant en terras waren een goed geregeld met enorm gastvrij personeel!

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 16 May 2022

Dank je wel voor de beoordeling. We hebben de recensie gedeeld in onze personeelsapp. Graag tot ziens. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.8
ArnoMerkies
Bronze
Played on: 5 May 2022 Review date: 6 May 2022Handicap: 25.3
Golfbaan Dirkshorn
Polderbaan, erg open, lastig met wind, prima drainage.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 12 May 2022

Oehhhh ja die wind is soms echt een tegenstander op onze golfbaan maar daardoor ook erg uitdagend. Volgende keer zullen we proberen om de wind uit te zetten :) Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.3
GinekeBossema
Gold
Played on: 4 May 2022 Review date: 5 May 2022Handicap: 16
Golfbaan Dirkshorn
Vandaag een fantastische golfdag gehad op Dirkshorn. Het weer was fantastische, de ontvangst gastvrij en de lunch op het terras perfect. Je voelt je welkom. De oefenfaciliteiten zijn prima - hooguit is het chip/pitch deel wat beperkt maar voor inspelen 18 holes volstaat het. En dan de baan in - wat weer een genot. Het ligt er allemaal goed bij, in de rough vind je je ball…

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 12 May 2022

Leuk om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. We zien jullie dus snel weer terug. Tot dan. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.5
wp
Steel
Played on: 27 April 2022 Review date: 2 May 2022Handicap: 27.3
Golfbaan Dirkshorn
prachtige uitdagende baan.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 3 May 2022

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, graag tot de volgende keer! Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.6
swaendeel
Bronze
Premium
Played on: 23 April 2022 Review date: 4 May 2022Handicap: 26
Golfbaan Dirkshorn
Vooraf bij het reserveren van de baan voor onze jaarlijkse onderlinge competitie (Heren van het Groene Jasje), was het contact met Annet van de receptie al zeer aangenaam en allervriendelijkst. Longest en neary werden door Dirkshorn verzorgd, super. Dankjewel Annet voor de goede voorbereiding. Op de dag van spelen bij aankomst, wederom allervriendelijkst ontvangen op het…

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 12 May 2022

Jeetje, we zitten met rode wangen en trots de beoordeling te lezen. Dank jullie wel en heel graag gedaan. Tot de volgende keer. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.0
gekekuiper
Steel
Played on: 19 April 2022 Review date: 20 April 2022Handicap: 47
Golfbaan Dirkshorn
Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Mooie uitdagende baan. Klacht gedaan ivm twee spelers achter ons die te vroeg na ons gestart waren en hinderlijk meerdere keren de bal dichtbij ons sloegen. Er werd door de receptie goed op gereageerd. Naderhand op het terras gezeten en aldaar ook vriendelijk ontvangen.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 21 April 2022

Dank jullie wel voor het geven van de beoordeling. Fijn dat jullie een mooie dag hebben gehad. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.3
MartijnvanO
Silver
Played on: 19 April 2022 Review date: 11 May 2022Handicap: 30
Golfbaan Dirkshorn
Goede ontvangst. Baan lag er keurig bij. Het is een baan met weinig bomen en daardoor heeft de wind vrij spel. Ik werd gekoppeld aan een andere speler die alleen was. Een zeer ervaren golfer die de baan en de club goed kende, hetgeen ik als prettig heb ervaren.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 12 May 2022

Dank voor de reactie en wat fijn dat er een goede match was. Graag tot ziens. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
9.1
janliebregts
Silver
Played on: 17 April 2022 Review date: 1 May 2022Handicap: 14.1
Golfbaan Dirkshorn
Wauw, in één woord. Gastvrijheid mag hier met hoofdletters worden geschreven. Heerlijk gegolfd op ren mooie goed verzorgde baan en een werkelijk fantastische hole 19, waar men er alles aan doet om het je naar de zin te maken.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 3 May 2022

Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij streven er naar om iedereen zich thuis te laten voelen bij ons. Zo te horen is dat gelukt. Wij zien je graag weer terug! Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.8
schusstor@me.com
Steel
Played on: 17 April 2022 Review date: 18 April 2022Handicap: 39
Golfbaan Dirkshorn
Ein wunderschön gelegener und gepflegter 18 Loch Golfplatz. Fairways und Grüns waren Mitte April in einem bemerkenswert guten Zustand. Besonders hervorzuheben ist die Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft des gesamten Personals- vom Kellner, der Reception bis zum Pro. Und: Hunde willkommen! Für mich DER Course in Noord-Holland.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 21 April 2022

Vielen dank für die schöne beurteilung. Mit freundlichem gruß Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
10
elisabeth.schirp
Steel
Played on: 12 April 2022 Review date: 25 April 2022Handicap: 30.7
Golfbaan Dirkshorn
Am 12. und 14.4. haben wir -3 Mädels - diesen wunderschön gelegenen, gepflegten und anspruchsvollen 18-Loch-Golplatz gespielt. Herzliche Grüsse an die sehr nette, herzliche Dame an der Clubrezeption. Wir haben uns auch in der Gastonomie mit aufmerksamer Bedienung und leckerem Essen sehr wohlgefühlt. Vielen Dank und tot ziens, Ingrid, Jana und Betty.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 26 April 2022

Sehr viel Dank für die schöne Bewertung. Graag tot ziens. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
7.5
GeorgeWesseling
Bronze
Played on: 7 April 2022 Review date: 9 April 2022Handicap: 17.4
Golfbaan Dirkshorn
De gastvrouw was erg vriendelijk en behulpzaam. Er was een dame bij de horeca die het niet in de vingers had, was bepaald niet scherp.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 12 April 2022

Jammer dat de horeca niet op het zelfde niveau zat, als wat wij normaliter hebben. Onze stagiaire is nog volop in de leer. Waarschijnlijk was zij net even alleen. Het baanonderhoud heeft u met een 9 beoordeeld hier zijn wij erg blij mee. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
9.0
TimS
Bronze
Played on: 3 April 2022 Review date: 6 May 2022Handicap: 1.2
Golfbaan Dirkshorn
Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel van de ontvangst bij de receptie tot aan het restaurant. Altijd fijn om hier te komen, ook de baan is altijd mooi onderhouden met goede ferme greens.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 12 May 2022

Wat een mooi cijfer hebben we ontvangen. Namens het hele team van Golfbaan Dirskhorn bedankt voor deze mooie beoordeling.
Translate to English
visitors_1
8.1
erikdeutekom
Steel
Played on: 29 December 2021 Review date: 30 December 2021Handicap: 29
Golfbaan Dirkshorn
Conditie van de baan was naar omstandigheden dikke prima. Het regende en was daarom wat drassig. Verbeterpunt was de oefen green voor het putten, daar zaten veel pitchmarks. Daarnaast was onze tee time midden in een wedstrijd, dat leverde enige discussie op maar uiteindelijk geen probleem.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 2 January 2022

Dank je wel Erik voor de feedback. Fijn dat het opgelost kon worden. Graag tot ziens. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
7.4
arne.siewertsen
Steel
Played on: 19 December 2021 Review date: 20 December 2021Handicap: 16.4
Golfbaan Dirkshorn
Ondanks het natte weer is de baan uitstekend bespeelbaar. De receptie was uiterst vriendelijk en een vlotte omzetting van de geboekte 4 bal naar 2 flights van 2. Gewoon lekker 18 holes kunnen spelen. Liep ook prima door allemaal, met om de 6 minuten starttijden.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 21 December 2021

Beste Arne, hartelijk bedankt voor deze boordeling! Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.6
ellen11
Steel
Played on: 12 December 2021 Review date: 13 December 2021Handicap: 27.5
Golfbaan Dirkshorn
Fijne en uitdagende golfbaan in het Noord Hollandse polderlandschap. Altijd leuk om te spelen!

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 14 December 2021

Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.2
ArnoMerkies
Bronze
Played on: 19 November 2021 Review date: 20 November 2021Handicap: 25.3
Golfbaan Dirkshorn
Complimenten voor de status van de baan na alle regen die er gevallen is.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 22 November 2021

Dank je wel hoor. Graag tot ziens. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
9.1
TimS
Bronze
Played on: 28 October 2021 Review date: 28 October 2021Handicap: 1.2
Golfbaan Dirkshorn
De baan ligt er super bij voor de tijd van het jaar. De beste baan uit de omgeving.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 22 November 2021

Zegt het voort, zegt het voort. Dank Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
9.0
pvdw69
Steel
Played on: 28 October 2021 Review date: 29 October 2021Handicap: 25.4
Golfbaan Dirkshorn
Zeer vriendelijke ontvangst, leuke golfshop en prima horeca. Baan is gekregen in prachtig Noord Hollands landschap en uitdagender dan je op het eerste gezicht verwacht. Mooie brede fairways maar ook veel water en uitdagende hindernissen. Afwisselend genoeg om 18 holes geboeid te blijven. Erg gezellig sfeer zowel bij personeel als de gasten.
Translate to English
visitors_1
7.5
RichardVetter
Ambassador
Premium
Played on: 25 October 2021 Review date: 26 October 2021Handicap: 9.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
Golfbaan Dirkshorn
Klein aber fein! Ich war in Alkmaar und habe mir die besten leadingcourses Bewertungen in der Umgebung angesehen… Der Golfplatz ist sehr offen und ist als „Inland Links Course“ einzuordnen. Es ist generell sehr windig und der Wind kommt überall ins Spiel, da die Anlage eben nicht durch Bäume etc. geschützt ist. Die Teeboxen sind sauber ausgemäht und angelegt. Wie man au…
Translate to English
visitors_1
7.5
RichardVetter
Ambassador
Premium
Played on: 24 October 2021 Review date: 26 October 2021Handicap: 9.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
Golfbaan Dirkshorn
Klein maar fijn! Ik was in Alkmaar en bekeek de beste toonaangevende golfbanen beoordelingen in het gebied... De golfbaan is zeer open en is geclassificeerd als een "Inland Links Course". Het is over het algemeen erg winderig en de wind komt overal in het spel, aangezien de baan gewoon niet beschermd wordt door bomen, enz. De teeboxen zijn netjes gemaaid en aangelegd. …

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 22 November 2021

Heel veel dank voor deze uitgebreide beoordeling. Ook in het Duits. Sehr viel Dank. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
visitors_1
8.0
d.hooijschuur
Steel
Played on: 20 October 2021 Review date: 21 October 2021Handicap: 21.4
Golfbaan Dirkshorn
Ondanks de harde wind en de regen toch een leuke dag gehad. De golfbaan lag er goed bij en we zijn erg gastvrij ontvangen.

Reply from Golfbaan Dirkshorn — 21 October 2021

Oeff ja de wind kan wel een tegenstander zijn bij ons, maar gelukkig heb je de wind ook een aantal holes heerlijk in de rug... Dank voor de beoordeling. Team Golfbaan Dirkshorn
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com