Het Rijk van Sybrook

1 of 715
1 of 715
€69.00
€75.00
3 golf courses
27 holes

"great golf experience and hospitality"

Het Rijk Golfbanen is the umbrella organisation off golf courses Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook. Four leading gol…
Founded
1992
Yearly membership fee
€1,450.00
Certificate
Green fee weekdays
€69.00
Green fee weekend
€75.00
Payment options
American Express, Cash, Diners Club, Maestro, Mastercard, Visa
Membership description
Als lid van Het Rijk van Sybrook profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden, uitgebreide lesmogelijkheden en vooral veel golfplezier. Hiernaast kunt u onbeperkt gebruikmaken de oefenfaciliteiten en de gezellige horecagelegenheden. De enthousiaste golfverenigingen spelend op Golfbaan Het Rijk van Sybrook organiseert wekelijks wedstrijden voor beginnende en gevorderde golfers en vele andere activiteiten waarbij u van harte welkom bent. Golf- & Countryclub 't Sybrook is de golfvereniging spelend op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Wanneer u lid wordt van Golfbaan Het Rijk van Sybrook wordt u automatisch lid van deze actieve vereniging. Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. Met veel enthousiasme organiseren verschillende commissies golfwedstrijden en evenementen waarbij u als lid van harte welkom bent. Hiernaast draagt de vereniging er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich snel thuis voelt!
Membership page

Total score

  • course maintenance8.1
  • facilities8.2
  • clubhouse8.1
  • Value for money8.0
  • hospitality8.4
  • surroundings8.6

Latest reviews

9.1
Played on: 11 May 2021
Handicap while playing: 21.0

Negen holes ‘Noord’ gespeeld. Het was heerlijk rustig. De baan wordt goed onderhouden. Er wordt hard gewerkt. Daarom niet qualifying, geen probleem. De rhododendrons staan op uitkomen. Binnenkort een weelde! Ook genoeg vogels op de baan, ganzen, reigers.

Translate to English
54
Helpful?
9.1
Played on: 6 May 2021
Handicap while playing: 21.0

De baan wordt momenteel goed verzorgd en onderhouden. Dat levert soms wat geprikte greens op en zanderige fairways. Maar toch is het een genot om te kunnen (en mogen) spelen.

Translate to English
46
Helpful?
8.6
MarcKluft
Beginner
Played on: 3 May 2021
Handicap while playing: 17.0

Higely varied golf course, each hole is beautifully situated, challenging and surprising. Even with the current Corona measures, the club knows how to be creative in terms of hospitality by offering a drink in the court.

Helpful?
View all reviews

Latest photos

Facilities

Driving Range

Chipping area

Putting Green

Golf school

Club rental

Buggy

Trolley rental

Bar

Restaurant

Pro shop

Lockers

Wifi

Contact Het Rijk van Sybrook

+31 (0)541 530331
8.2
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg