Het Rijk van Sybrook

1 of 707
1 of 707
€69.00
€75.00
3 golf courses
27 holes

"great golf experience and hospitality"

Het Rijk Golfbanen is the umbrella organisation off golf courses Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook. Four leading gol…
Founded
1992
Yearly membership fee
€1,450.00
Certificate
Green fee weekdays
€69.00
Green fee weekend
€75.00
Payment options
American Express, Cash, Diners Club, Maestro, Mastercard, Visa
Membership description
Als lid van Het Rijk van Sybrook profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden, uitgebreide lesmogelijkheden en vooral veel golfplezier. Hiernaast kunt u onbeperkt gebruikmaken de oefenfaciliteiten en de gezellige horecagelegenheden. De enthousiaste golfverenigingen spelend op Golfbaan Het Rijk van Sybrook organiseert wekelijks wedstrijden voor beginnende en gevorderde golfers en vele andere activiteiten waarbij u van harte welkom bent. Golf- & Countryclub 't Sybrook is de golfvereniging spelend op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Wanneer u lid wordt van Golfbaan Het Rijk van Sybrook wordt u automatisch lid van deze actieve vereniging. Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. Met veel enthousiasme organiseren verschillende commissies golfwedstrijden en evenementen waarbij u als lid van harte welkom bent. Hiernaast draagt de vereniging er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich snel thuis voelt!
Membership page

Total score

  • course maintenance8.1
  • facilities8.2
  • clubhouse8.1
  • Value for money8.0
  • hospitality8.4
  • surroundings8.6

Latest reviews

8.6
MarcKluft
Beginner
Played on: 3 May 2021
Handicap while playing: 17.0

Higely varied golf course, each hole is beautifully situated, challenging and surprising. Even with the current Corona measures, the club knows how to be creative in terms of hospitality by offering a drink in the court.

Helpful?
9.0
hkoerts
Bronze
Played on: 30 April 2021
Handicap while playing: 25.0

Wij zouden graag nog een keer terug komen, maar dan bij droog en mooi weer. Jammer van de eerste negen holes in de stomende regen. Voor de rest erg genoten en komen zeker nog een keer terug en dan hopen dat het terras en clubhuis open is.

Translate to English
Helpful?
8.7
ko
kortboreas
Beginner
Played on: 19 April 2021
Handicap while playing: 38.1

We sloten ons golfweekend in Twente af met 9 holes op Sybrook (Oost). De golfbaan lag er prachtig bij, alles was goed verzorgd. We vonden alleen de bordjes die de volgende hole aangaven wat klein (na hole Oost 5 liepen we bijna verkeerd, naar Zuid 4).

Translate to English
Helpful?
View all reviews

Latest photos

Facilities

Driving Range

Chipping area

Putting Green

Golf school

Club rental

Buggy

Trolley rental

Bar

Restaurant

Pro shop

Lockers

Wifi

Contact Het Rijk van Sybrook

+31 (0)541 530331
8.2
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg