Sallandsche Golfclub 'de Hoek': Reviews

Silver
Played on: 21 April 2019
Review date: 21 April 2019
Handicap: 14.4
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Op een zonovergoten zondag gespeeld op deze rustige baan. Brede fairway’s in prima conditie. Greens oké en eerlijk. Prachtige zichtlijnen door de baan maken het plaatje compleet. Zeker aan te bevelen.

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 19 April 2019
Review date: 22 April 2019
Handicap: 13.1
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Gastvrije ontvangst door secretariaat. Hole 1 tot en met 9 zijn heerlijk om te spelen met een mooi slot op hole 7 tot en met 9. Hole 10,17 en 18 passen hier goed bij. Hole 11-16 is hole 13 uitdagend door de goed afgeschermde green. Deze holes worden steeds mooier en wat is hole 18 een uitdagend slot van de ronde. Ik heb genoten van een heerlijke ronde. Wat kun je heerlijk…

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 18 April 2019
Review date: 18 April 2019
Handicap: 16.7
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Altijd n feestje om hier te mogen spelen. Vriendelijke mensen. Mooie plek. Tjarda NGC.

Translate to English
Helpful?
Gold
Played on: 12 April 2019
Review date: 22 April 2019
Handicap: 13.8
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Prima gegeten in het clubhuis, goed verzorgd, gastvrij ontvangen. Fairways mooi groen, maar greens erg matig.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 30 March 2019
Review date: 31 March 2019
Handicap: 18.8
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

fairways goed, greens redelijk personeel erg vriendelijk heerlijke baan om te spelen.

Translate to English
Helpful?
Gold
Played on: 9 February 2019
Review date: 11 February 2019
Handicap: 27.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Al veel over “De Sallandsche” gehoord en nu eindelijk eens gespeeld. Bij aankomst moesten we ons melden bij de horeca. Daar kregen we een groot boek overhandigd met het verzoek al onze gegevens in te vullen. Als een volleerd secretaris hebben we hier aan voldaan. Na een lekker kopje koffie zijn we de baan in gegaan. Gelukkig zomergreens! De baan straalt historie uit. Zeke…

Translate to English
7
Helpful?
Gold
Played on: 1 October 2018
Review date: 8 October 2018
Handicap: 18.7
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

In het nabije verleden een ontoegankelijk bastion voor de greenfee-speler, nu een meer gastvrije baan. Oude en mooie bosbaan met goede greens en zeker goed onderhoud. Die op de herfstdag waarop ik er speelde bezaaid lagen met eikels, bladeren en takjes. Dat is dan wel zonde (kost wel tijd als je een serieuze wedstrijd speelt), maar niks aan te doen. De holes zijn redelijk…

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 28 September 2018
Review date: 1 October 2018
Handicap: 5.7
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Prachtige rustig gelegen goed onderhouden afwisselende golfbaan. Prijs kwaliteit van de horeca is zeer goed.

Translate to English
Helpful?
Gold
Played on: 22 September 2018
Review date: 29 September 2018
Handicap: 5.5
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

We hadden een groepsreservering gemaakt bij de caddiemaster, maar bij aankomst bleek deze niet meer bij de vlub te werken, en ze had haar zaken niet goed overgedragen, dus de reservering was onbekend. Gelukkig bleken de mensen erg flexibel en kon onze wedstrijd doorgang vinden. De baan is mooi tussen de bossen (de nieuwere holes vind ik wel minder qua uitstraling en desi…

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 2 October 2018

Het spijt ons te lezen dat uw reservering niet bekend was, maar gelukkig kon dit ter plaatse opgelost worden. We hopen dat u toch een fijne dag gehad hebt op de Sallandsche!

Gold
Played on: 13 September 2018
Review date: 13 September 2018
Handicap: 13.3
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

De fraaie omgeving doet deze baan erg goed. De baan is niet spannend of erg moeilijk. Wel prettig te spelen in deze zeer rustige omgeving. De baan is uitstekend onderhouden en de greens zijn echt super. Er waren vandaag graafwerkzaamheden maar daar was vooraf voor gewaarschuwd, zoalshet hoort, maar lang niet iedere baan doet. De begeleiding door de Caddymaster was zeer vr…

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 8 September 2018
Review date: 10 September 2018
Handicap: 29.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Wat weinig ruimte bij de drivingrange.

Translate to English
Helpful?
Gold
Played on: 7 September 2018
Review date: 10 September 2018
Handicap: 17.9
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Mooie golfbaan, die na droge zomer al weer mooi groen is. Holes eerste negen zijn leuk en afwisselend. Tweede negen zijn wat saai in open veld. Kwaliteit greens is prima.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 10 September 2018

Is inderdaad een terugkerende reactie op de tweede negen. Het is een prachtig coulisselandschap die toch zeker ook haar charmes heeft. Qua golf zit de uitdaging wat daar betreft meer in de lengte.

Silver
Played on: 3 September 2018
Review date: 5 September 2018
Handicap: 22.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Helaas is de baan in het weekend niet bereikbaar. (voor starttijden T: +31 570 59 39 27 werkdagen: 08.30 – 16.00) Dat is lastig als je (als gast) in het weekend nog een starttijd denkt te kunnen reserveren voor maandag. Dat je dan ook geen gebruik kunt maken van de Monday Special vond ik vreemd: -Ontvangst met koffie of thee met appeltaart zo groot... en heerlijk -Greenf…

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 7 September 2018

Eind goed, al goed! Het is inderdaad jammer dat we telefonisch alleen bereikbaar zijn op werkdagen, wellicht zal daar in de toekomst een keer naar gekeken worden. Niet geheel onbelangrijk: Goed om te horen dat de website duidelijk is!

Steel
Played on: 30 August 2018
Review date: 31 August 2018
Handicap: 19.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Wat een plezier om hier te spelen. Uitstekend onderhouden baan ondanks de voorafgaande droge maanden van de zomer van 2018. Baan is niet al te moeilijk maar heeft voor elke golfer voldoende uitdaging. Wij komen zeker terug!

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 3 September 2018

De greenkeepers van De Enk o. l. v. Harry Otten hebben absoluut in de droge maanden extra aandacht besteedt aan de baan. Een genot voor de golfers!

Steel
Played on: 29 August 2018
Review date: 10 September 2018
Handicap: 19.7
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

overdekte plaats om trolly te parkeren.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 10 September 2018

Ik weet niet precies wat u hier mee bedoeld, maar wat ik er over kan zeggen is dat we inderdaad beperkt plek hebben om een trolley te parkeren; naast de golfshop bij de caddiemaster.

Steel
Played on: 26 August 2018
Review date: 26 August 2018
Handicap: 34.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Fantastische baan. Ontzettend goed onderhouden en ook zeer uitdagend. Hier ga ik vaker spelen. Enige minpuntje was de muziek die van een school naast de baan kwam, waarschijnlijk omdat het de eerste schooldag weer was. Prijs (60 euro voor 18 holes) vind ik iets aan de hoge kant. Voor 40-50 euro zou ik sneller weer langskomen.

Translate to English
Helpful?
Bronze
Played on: 22 August 2018
Review date: 26 August 2018
Handicap: 22.2
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Heel erg leuke baan, vriendelijke ontvangst en prima catering! alleen wat meer parasols zou wenselijk zijn (tijdens de lunch bijv.).

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 27 August 2018

Behalve dat de baan er perfect bij lag, kwam de zon kwam er inderdaad goed door, dus dan is het absoluut jammer dat u geen plekje onder een parasol kon bemachtigen. Wellicht een volgende keer!

Gold
Played on: 20 August 2018
Review date: 23 August 2018
Handicap: 17.4
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

met een 4/flight spelen wordt niet gewaardeerd. gelukkig vond de Marshall het toch goed. jammer dat op maandag de keuken dicht is.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 24 August 2018

Een 4-bal worden op onze baan zéker wel toegelaten, maar zoveel mogelijk ontweken om de doorloop in de baan te waarborgen. Net als op andere banen zal de marshal eventueel ingrijpen als een vierbal te veel afstand verliest op de voorgaande flight. Maar zal deze ook toelaten als de vierbal, zoals in jullie geval, wel het goede tempo heeft. Onze keuken is op maandag wel geopend, maar slechts alleen voor de lunch en kleine borrel tot 18:00u. Alle andere dagen is de keuken tot de laatste gang geopend!

Bronze
Played on: 17 August 2018
Review date: 31 August 2018
Handicap: 22.9
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Heerlijk rustige Golfbaan en ambiance. Houden zo.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 3 September 2018

Gaan we zeker verder mee!

Steel
Played on: 15 August 2018
Review date: 20 August 2018
Handicap: 11.6
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

De baan lag er, gezien de droogte, heel goed bij. ook de fairways. Ik vond de greens allemaal vrij vlak, en en veel holes leken nogal wat op elkaar, qua beeld en uitdagendheid. De marshal was zeer vriendelijk en zijn aansporing aan de 4-bal vóór ons heeft goed gewerkt. Wij hebben nauwelijks hoeven wachten. Wel een baan om nog eens naar terug te komen, al was het maar vanw…

Translate to English
Helpful?
Steel
Played on: 15 August 2018
Review date: 16 August 2018
Handicap: 16.2
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Ondanks de vele droge en warme dagen is deze baan nog volledig groen. Erg indrukwekkend. De baan is erg goed onderhouden, ligt er strak bij. De holes gelegen in het bos zijn relatief smal en uitdagend, de holes op de “open vlakte“ zijn dat niet. Zeer vriendelijk ontvangst door het personeel.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 20 August 2018

Indrukwekkend is een mooie omschrijving van onze baan die net een greenonderhoud heeft gehad. Fijn dat u er van genoten heeft!

Steel
Played on: 10 August 2018
Review date: 10 August 2018
Handicap: 23.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Parcour sympathique, accueil formidable.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 14 August 2018

Very nice to hear that also visitors from outside The Netherlands find it worth the effort to visit our course! Thanks a lot and we hope to see you again!

Bronze
Played on: 10 August 2018
Review date: 17 August 2018
Handicap: 16.2
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

vriendelijke ontvangst. Kleinschalig en daardoor heel rustig. onderhoud van de baan en clubhuis aanzienlijk beter dan 10 jaar geleden.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 24 August 2018

We blijven ons best doen voor verbeteringen!

Bronze
Played on: 8 August 2018
Review date: 8 August 2018
Handicap: 0.1
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Wat een prachtige baan en erg goed onderhouden! Leuke en mooie gevarieerde holes. Het ontvangst was erg prettig en ik kom zeker terug.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 9 August 2018

Altijd welkom voor een herbeleving!

Bronze
Played on: 8 August 2018
Review date: 8 August 2018
Handicap: 11.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Oké ik geef het toe ; Ik krijg vlinders in mn buik van deze golfbaan! Wat een prachtige zeer goed onderhouden baan is De Sallandse toch. Het ontvangst team Ciska en Joke zorgen ervoor dat je je meteen welkom voelt op deze club. Absolute aanrader deze baan!

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 9 August 2018

Spread the word! En dank je wel!

Bronze
Played on: 3 August 2018
Review date: 3 August 2018
Handicap: 5.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Leuke baan om te spelen, als je de fairways raakt kun je ook goed scoren. De fairways en greens lagen er trouwens fantastisch bij ondanks de extreme droogte. Zelfs flinke backspin op een aantal approaches, putten wel tricky op deze snelle geonduleerde greens. De 4e hole sprong eruit, uitdagende par5. Ook hole 10, een schitterende dogleg par 4. De par3 18e is ook prachtige…

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 6 August 2018

Wederom een compliment voor ons greenkeepersteam van De Enk, die onze baan zo uitnodigend houden voor alle golfers!

Bronze
Played on: 30 July 2018
Review date: 31 July 2018
Handicap: 24.8
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

prachtige en goed onderhouden golfbaan. De prijzen in het clubhuis zijn zeer redelijk.

Translate to English
Helpful?
Silver
Played on: 28 July 2018
Review date: 28 July 2018
Handicap: 7.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

De club is wat lastig te vinden via de navigatie en ook bewegwijzering houdt niet over, maar de entree is wel weer erg fraai met een mooie oprijlaan. Prima driving-range maar wel een beetje kort en dichtbij hole 10. Clubhuis is prima en personeel vriendelijk en gastvrij. Kleedkamers zijn okay evenals toiletten. De baan is erg mooi en heeft veel goeie holes, echt een goede…

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 30 July 2018

Fijn om te horen. We werken er hard aan (ondanks de extreme hitte) om de service en baan, op en top te houden voor iedereen. Aan de bewegwijzering wordt gewerkt! Hartelijk dank!

Gold
Played on: 15 June 2018
Review date: 8 July 2018
Handicap: 15.8
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Prima voorzieningen, gastvrij en gezellig terras. Ik speelde daar ikv DUO golf competitie. Alle spelers werden goed ontvangen. Drivingrange is voldoende, mooi ingepast in de natuurlijke omgeving. De baan is schitterend om te spelen.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 9 July 2018

Dank u vriendelijk: een gepaste opsteker voor ons greenkeepersteam o. l. v. Harry Otten van De Enk! We zijn er maar wát trots op!

Steel
Played on: 3 May 2018
Review date: 4 May 2018
Handicap: 6.0
Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Geweldige uitstraling van deze mooie baan met rustieke bomen. Goed onderhouden. Clubhuis buiten gezellig, binnenvalt uitstraling wat tegen. Diner was goed verzorgd en heerlijk eten. Bediening alleraardigst. Caddymaster zeer behulpzaam. Kortom een gastvrije ontvangst op deze prachtige baan.

Translate to English
Helpful?

Reply from Sallandsche Golfclub 'de Hoek' — 5 May 2018

Dat het clubhuis intern niet dezelfde uitstraling heeft als al het externe, is absoluut een terugkomend puntje in beoordelingen. Helaas zullen we daar op korte termijn niet veel aan doen, maar de `bloemenmeisjes van de club' doen hard hun best om het interieur op te leuken! Doch uiteindelijk is de baan waar u op gespeeld heeft het belangrijkst voor de golfer en daarvoor krijgen we dan wel een dikke voldoende voor. Waarvoor dank!

Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com