Golfbaan IJsselweide: Reviews

visitors_1
7.9
ecjmulder
Silver
Played on: 29 June 2018 Review date: 1 July 2018Handicap: 9.6
IJsselweide
Helaas. Deze baan is dicht per 1 juli 2018. Leuke 2x 9 holes met enorm veel water en smalle fairways.. hier leer(de) je course management! Dank voor de leuke momenten en het leren omgaan met teleurstellingen.
Translate to English
visitors_1
8.0
ecjmulder
Silver
Played on: 7 June 2018 Review date: 7 June 2018Handicap: 9.6
IJsselweide
Jammer dat deze golfbaan gaat verdwijen. Maak er nog gebruik van deze maand. Oefen je korte en rechte slagen en leer omgaan met teleurstellingen als je bal in het water komt... er is daar water genoeg...! 1 juli 2018 is het over. ik ga er zeker nog een keer heen.
Translate to English
visitors_1
7.8
t.b.brabant
Bronze
Played on: 3 May 2018 Review date: 3 May 2018Handicap: 13.2
IJsselweide
de opmerkingen en beoordeling van mijn voorganger is nu precies de rede waarom golfbaan eigenaren er mee stoppen. Zonder enige kennis van zaken mogen mensen alles uitspugen deze speler heeft in oktober gespeeld sindsdien heeft het alleen maar geregend. Dus op deze veengrond kon niet op een goede manier onderhoud gepleegd worden. Daar kan de eigenaar niets aan doen, maar v…
Translate to English
visitors_1
4.2
pak
Bronze
Played on: 13 April 2018 Review date: 17 April 2018Handicap: 23.2
IJsselweide
Alles kan hier beter. Ongelofelijk hoe je een baan kan vernietigen! Greens lijken meer op een maanlandschap, bunkers blijken tegenwoordig ook van modder te zijn en zonder zwemdiploma kun je hier beter niet spelen. Hier is duidelijk de ziel en bezieling uit. Goede keuze om later dit jaar deze baan te sluiten! En ooit was het echt een leuke baan.
Translate to English
visitors_1
Played on: 20 November 2017 Review date: 20 November 2017Handicap: 46
IJsselweide
Er is erg veel water rondom de banen en bij nat weer ook op de banen het blijkt erg lastig te zijn dit goed af te wateren.
Translate to English
visitors_1
7.9
m.de.rijter
Steel
Played on: 21 October 2017 Review date: 23 October 2017Handicap: 18
IJsselweide
Leuke gezellige club.
Translate to English
visitors_1
6.8
pak
Bronze
Played on: 14 October 2017 Review date: 23 October 2017Handicap: 23.2
IJsselweide
Omdat deze baan zo lekker dicht bij mijn huis is heb ik hier maar weer eens gespeeld. Dit is bekend en geen probleem. Wat ik wel een tegenvaller vind is de kwaliteit van de afslagplaatsen (scheef)en de greens (hobbelig en ziek gras). Jammer want deze baan kan zo leuk zijn als hij er goed bij ligt.
Translate to English
visitors_1
8.2
t.b.brabant
Bronze
Played on: 3 October 2017 Review date: 4 October 2017Handicap: 13.2
IJsselweide
erg leuke golfbaan maar moeilijk met al het water baan lag er goed bij na al de regen van afgelopen maand. erg goede oefenfaciliteiten met veel targets op de driving-range en een mooie adventure golfbaan met dino's. erg leuk concept in het clubhuis en lekker eten een aanrader om een keer naar toe te gaan bij droog weer.
Translate to English
visitors_1
4.0
PBens
Silver
Played on: 1 October 2017 Review date: 1 October 2017Handicap: 13
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
IJsselweide
Na lange tijd weer eens gespeeld op deze baan. Naast een 9 holes baan inmiddels een midgetgolfbaan met dinosaurusthema aanwezig. De oefenfaciliteit is in orde. Prima matjes, automatische laders en voldoende doelen. Drivingrange ballen prima. Nu de baan. Alle teeboxen zijn slecht tot zeer slecht. Scheef, en ongelijk. Op hole 5 een afgetrapte afslagmat. De greens zijn een a…
Translate to English
visitors_1
7.5
RTK27
Steel
Played on: 27 September 2017 Review date: 3 October 2017Handicap: 5.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
IJsselweide
Oefenfaciliiteiten zijn super! Callaway Driving range ballen en automatische tee uppers! Ook genoeg targets om op te oefenen dus erg uitdagend! Receptie en restaurant zeer gastvrij, je voelt je echt welkom! Baan is erg uitdagend voor een Par 3/4 baan met veel water en smalle fairways. Teeboxen hebben aandacht nodig lopen niet altijd even recht. Verder is het onderhoud pri…
Translate to English
visitors_1
Played on: 30 August 2017 Review date: 6 September 2017Handicap: 13.6
IJsselweide
Leuke plek om met golf bezig te zijn. Voor een korte baan, par 3 met enkele par 4-en, is het een leuke locatie om je korte spel te oefenen. Je moet wel recht slaan! Naast de fairway is er eigenlijk geen rough maar alleen maar sloot, sloot en nog eens sloot. Dit dwingt je wel om goed te mikken. Terras erg goed met uitzicht op het Jurassic parc minigolfterrein. Vooral voor…
Translate to English
visitors_1
7.9
manuel
Bronze
Played on: 24 July 2017 Review date: 24 July 2017Handicap: 12.2
IJsselweide
Prima oefenen voor je korte spel. Niet bang zijn voor water, greens zijn mooi en eerlijk (na regenbui wel nat door lage ligging). Bij lange rechte slagen heb je birdiekansen, maar als je een afwijking hebt, lijdt je hier veel pijn ;-)
Translate to English
visitors_1
7.0
bestpage
Silver
Played on: 1 July 2017 Review date: 2 May 2018Handicap: 3
IJsselweide
De baan gaat per 1 juli 2018 definitief dicht!
Translate to English
visitors_1
7.5
geerten
Ambassador
Played on: 24 September 2016 Review date: 24 September 2016Handicap: 13.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
IJsselweide
Golfbaan IJsselweide is een par 3/4 baan aan de rand van Gouda. 2 van de 9 holes zijn par 4. Het moeilijke aan deze baan is dat alle holes erg smal zijn en zonder uitzondering omringt door water. De driver en houten kunnen ook op de par 4 holes in de tas blijven. De golfbaan is toegankelijk en het terras erg sfeervol met uitzicht op het Jurassic Golf Adventure Park. Ik h…
Translate to English
visitors_1
8.1
o holleman
Steel
Played on: 31 July 2016 Review date: 31 July 2016Handicap:
IJsselweide
Mijn eigen handicap kan beter...
Translate to English
visitors_1
Played on: 30 July 2016 Review date: 20 August 2016Handicap: 20
IJsselweide
Gastvrij ontvangst, uitleg over de baan en faciliteiten. Mooie drivingrange. Baan is niet goed onderhouden en de bunkers zijn bijna geen bunkers te noemen (ondiep). Veel kale plekken en bewegwijzering kan beter. Restaurant gezellig! Voor par 3 (par 4 is het minimaal) wel wat aan de prijs
Translate to English
visitors_1
7.9
danielsan187
Teaching Pro
Played on: 28 January 2016 Review date: 28 January 2016Handicap: 4
IJsselweide
Nu met een geweldige nieuwe Adventure Jurrassic Park! Voor jong en oud! Een echte family golf baan! Horeca 5***** geweldige sfeer!
Translate to English
visitors_1
9.7
b_sassen
Steel
Played on: 23 October 2015 Review date: 23 October 2015Handicap: 54
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
IJsselweide
Een en al gezelligheid!
Translate to English
visitors_1
8.7
Rabroos
Steel
Played on: 18 March 2015 Review date: 18 March 2015Handicap: 30.6
IJsselweide
Prima golfbaan, uitdagend smal met veel water. Uitermate gastvrij ontvangen en overige golfers waren vriendelijk en behulpzaam waar nodig.
Translate to English
visitors_1
7.5
borro84
Silver
Played on: 18 October 2014 Review date: 18 October 2014Handicap: 19.2
IJsselweide
Uitgeweken vanwege een wedstrijd naar een baan in de regio die nog wel een tijd had. Van tevoren hadden we er niet veel van verwacht. Par 9 baantje met alleen maar korte holes... Van dat vooroordeel bleek weinig waar! Wat een leuk baantje met enorm smalle fairways en perfect om je korte spel te oefenen. De tweede keer dezelfde 9, allemaal een andere tee-positie. Leuk club…
Translate to English
visitors_1
4.9
PBens
Silver
Played on: 12 October 2014 Review date: 12 October 2014Handicap: 13
IJsselweide
Matige baan. Lay-out slecht. Geen volwaardige 9 holes baan. Drivingrange kent duurste oefenballen in Nederland en zijn van zeer, zeer matige kwaliteit. Als je bij kunstlicht gaat oefenen hou er rekening mee dat je maar tot 125 meter ziet. Rest niet verlicht. Horeca zwaar overschat. Prijs/kwaliteit in geheel helemaal zoek. Typisch gevalletje geldklopperij.
Translate to English
visitors_1
5.6
alexgolf
Bronze
Played on: 16 August 2014 Review date: 6 September 2014Handicap: 9.5
IJsselweide
Het hangt er van af: als je verwacht op een "echte" golfbaan te gaan spelen dan krijgt IJsselweide een laag cijfer want in feite is het een Par 3 baan met twee korte Par 4 holes. Als je van een Par 3 baan uitgaat is het best een aardige baan die goed onderhouden is. De oefenfaciliteiten en de horeca zijn uitstekend.
Translate to English
visitors_1
7.8
gwouden
Silver
Played on: 11 July 2014 Review date: 11 July 2014Handicap: 10
IJsselweide
In tegenstelling tot afgelopen jaren liggen de baan en greens er heel goed bij. Veel aandacht voor onderhoud en vernieuwing. Baan vraagt veel accuratesse (veel water) en is niet altijd helemaal "eerlijk". Brasserie heeft een nieuwe, moderne uitstraling gekregen met prima "buitenvoorzieningen). Prijs/kwaliteit prima in orde.
Translate to English
visitors_1
Played on: 22 May 2014 Review date: 22 May 2014Handicap: 36
IJsselweide
Fijne golfbaan om te spelen. Het gras was mooi kort gemaaid. De greens lagen er prachtig bij. Het clubhuis is verbouwd en ziet er fris uit. Personeel is vriendelijk, gastvrij. Vandaag weer heerlijk genoten.
Translate to English
visitors_1
Played on: 15 May 2014 Review date: 15 May 2014Handicap: 36
IJsselweide
Vandaag heerlijk de 9-holes gespeeld. Sinds de verbouwing van het clubhuis ziet het er allemaal fris en sportief uit. Het personeel is uitermate gastvrij en vriendelijk, je voelt je gelijk thuis. De baan lag er vandaag prima bij, de greens en fairways waren netjes verzorgt en vers gemaaid.
Translate to English
visitors_1
7.9
Alex_t
Silver
Played on: 13 September 2013 Review date: 22 April 2014Handicap: 20
IJsselweide
Leuke golfbaan om te oefenen in het korte spel. Leuke korte holes met water bij een mishit. Een knusse omgeving en leuke mensen.
Translate to English
visitors_1
8.8
b_sassen
Steel
Played on: 25 July 2013 Review date: 25 July 2013Handicap: 54
IJsselweide
Super baan, uitdagend. Heel gastvrij, zowel de receptie als in het restaurant. Ik zou het iedereen aanraden!
Translate to English
visitors_1
6.6
BartBikker
Ambassador
Played on: 23 July 2013 Review date: 24 July 2013Handicap: 19.9
IJsselweide
Nederlands boerenlandschap in pocketformaat, met slootjes, treurwilgen, bruggetjes... je komt nog net Ot en Sien niet tegen op een bankje. Goede oefenbaan voor de ijzers, want de slagen moeten recht zijn, of je vind jezelf hengelend naar je ballen.
Translate to English
visitors_1
Played on: 11 July 2013 Review date: 21 October 2013Handicap: 8.5
IJsselweide
Leuke baan... veel water en dus uitdagend! Mooi terras en een gezellige sfeer.
Translate to English
visitors_1
Played on: 26 June 2013 Review date: 11 July 2013Handicap:
IJsselweide
Erg leuke baan, zeer uitdagend door het vele water om de fairways. Vriendelijke mensen en een goed restaurant met leuk terras om na te genieten na het golfen.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!

cancel subscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com