Reviews

8.5
Ad
AdK
Silver
Played on: 28 July 2021
Handicap while playing: 22.3
Golfcentrum Reymerswael

weer een mooie golfdag gehad op Reymerswael; nu ook eens meegemaakt wat windkracht 4 en meer in de polder doet. Greens erg goed, lekker snel. Fairways prima, rough beetje erg rough wat in samenhang met de wind tot nogal wat verloren ballen leidde. Kniesoor die daarop let. Uitstekend gegeten, perfect klaargemaakte kalfsoester, eerste klas frietjes, lekker sorbet ijs toe, …

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 29 July 2021

Beste Familie Koekoek, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat jullie er waren. Wij zijn druk met het maken van plannen voor een mogelijke renovatie van het clubhuis. De 7,5 gaat in de toekomst vast een 9 worden. Hopen jullie weer snel te mogen verwelkomen. Groet, Ton

8.8
hh
hh.broos1959
Beginner
Played on: 21 July 2021
Handicap while playing: 11.2
Golfcentrum Reymerswael

Na een heerlijk rondje 18 holes met vrienden had ik mij verheugt op het diner! Mijn vrienden hadden gekozen voor een mosselpan en ik voor ravioli schotel zoals het plaatje liet zien! Wat kreeg ik een koud bord met 11 kunnen er ook 10 zijn geweest ravioli plakjes met 5 warme tomaatjes en een dotje rucola sla en op mijn vraag is er ook saus bij was het antwoord negatief m…

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 22 July 2021

Beste Humphrey, Hartelijk dank voor de beoordeling en leuk dat jullie er waren afgelopen woensdag. Bij het serveren van de dagschotel is het niet goed gegaan begrijp ik, excuses hiervoor. Wij nemen dit ten harte en gaan er voor zorgen dat het de volgende keer is zoals het moet zijn. Waarschijnlijk heeft de drukte ook een beetje invloed gehad wat natuurlijk niet goed is. Zien jullie graag weer voor een volgende golf chain ronde op Reymerswael. Ton

8.6
Geert72
Silver
Played on: 21 July 2021
Handicap while playing: 22.6
Golfcentrum Reymerswael

Genoten van een prachtige goed onderhouden en uitdagende baan op een unieke locatie.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 22 July 2021

Beste Geert, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat jullie er waren. Hopen je weer snel op Reymerswael te mogen ontvangen. Groet, Ton

9.1
ro
Played on: 21 July 2021
Handicap while playing: 25.2
Golfcentrum Reymerswael

weer een top golfdag op deze baan die er weer helemaal uitstekend bij lag en zoals steeds het super vriendelijk onthaal maakt een mens goed gezind!

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 22 July 2021

Hallo Romain, Leuk dat je weer eens was en bedankt voor de mooie beoordeling. Ton

9.2
LO
LOU.APPELS
Beginner
Played on: 17 July 2021
Handicap while playing: 36.9
Golfcentrum Reymerswael

Zoals steeds super vriendelijk ontvangst en bediening. Plezant om hier te spelen en na de 18 holes van een drankje op het terras te genieten.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 19 July 2021

Beste Lou, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat jullie er weer waren. Zien jullie graag snel weer op Reymerswael. Groet, Ton

8.2
Re
Played on: 15 July 2021
Handicap while playing: 15.2
Golfcentrum Reymerswael

onverwacht gezellige en gastvrije golfdag, vanwege regen in brabant last minute uit moeten wijken naar droge zeeland. Gastvrij ontvangst, aardige mensen, gemoedelijke sfeer en een mooie volwaardige en uitdagende 18 holes golfbaan. Top greens, fairways en taaie rough.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 19 July 2021

Beste, Leuk dat jullie er afgelopen donderdag onverwacht waren. Bedankt voor de mooie recensie en wellicht zien we jullie snel weer op Reymerswael. Ton

9.0
ea
easthope
Beginner
Played on: 13 July 2021
Golfcentrum Reymerswael

Mijn eerste keer op 18 holes, dus nog niet veel ervaring, maar het was super. Vriendelijke ontvangst en prima parkeer gelegenheid met elektrische oplaad punten. Onderhoud op de golfbaan was zelfs voor een beginner duidelijk te zien van hoge kwaliteit. Ik kom graag terug!

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 15 July 2021

Beste Dave, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat je er was. Gaan we je vast snel weer op Reymerswael zien. Graag tot snel. Ton

7.9
le
leijer
Beginner
Played on: 9 July 2021
Handicap while playing: 18.5
Golfcentrum Reymerswael

Een oase van rust tussen het drukke Schelde-Rijn kanaal en de haven van Antwerpen. Een aanrader.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 12 July 2021

Beste Rick, Leuk dat jullie er waren afgelopen vrijdag en bedankt voor de mooie beoordeling. Wellicht zien we jullie weer snel terug op Reymerswael. Groet, Ton

8.5
e.owel
Silver
Played on: 9 July 2021
Handicap while playing: 10.6
Golfcentrum Reymerswael

De auto gaat bij aankomst aan de 'lader' die niet blijkt te laden. Navraag leert ons: de paal is defect. Eigenaar Ton regelt dit slim en supersnel voor ons, zodat we aan onze golfronde kunnen beginnen. De omstandigheden zitten ons deze keer echt mee. De baan is in een supergoede conditie, de zon schijnt lekker, er is bijna geen wind (en dat maakt echt veel verschil tijde…

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 13 July 2021

Beste Edith, Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling en leuk dat jullie er weer waren. Zien jullie snel weer op Reymerswael. Ton

8.7
Pa
PaulOrtmans
Beginner
Played on: 7 July 2021
Handicap while playing: 36.0
Golfcentrum Reymerswael

De dame aan de receptie is zeer vriendelijk en behulpzaam. Op de baan heb ik geen enkel papiertje of afval gezien. De greens zijn goed onderhouden. Wij komen terug. Een klein nadeeltje is het geluid van wat ik denk een schietstand te zijn aan de practice, stoort een beetje.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 8 July 2021

Beste, Leuk dat jullie er afgelopen woensdag waren en bedankt voor de mooie beoordeling. Zien jullie graag snel eer terug op Reymerswael. Ton