Reviews

8.0
f2
f2hbvkuijk
Beginner
Played on: 1 June 2021
Handicap while playing: 18.7
Golfcentrum Reymerswael

Aparte locatie. Aan twee kanten zie je schepen varen en windmolens, elektriciteitsmasten, havenactiviteit. We hadden windkracht 4. Dat lijkt wel mee te vallen. In de baan is dat wel anders. Goede ontvangst! De baan zelf lag er goed bij. Wel zijn de fairways vaak smal en was het gras daar buiten hoog. Het was leuk om hier een keer te spelen!

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 10 June 2021

Beste, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat jullie er waren. Hopen jullie snel weer terug te zien. Ton

8.2
ro
Played on: 1 June 2021
Handicap while playing: 25.8
Golfcentrum Reymerswael

vandaag veel wind en daardoor was de baan al moeilijk genoeg, een beetje teleurgesteld dat de driving range op dinsdag gesloten is, want ik persoonlijk heb dat echt nodig voor ik aan de baan begin en vooral de roughs liggen er heel slecht bij, dus even naast de fairway en je ligt tussen gras e.d. van 30 centimeter hoog, dus met de wind heel veel ballen verloren en niet zo…

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 10 June 2021

Beste Romain, Hartelijk dank voor je beoordeling. De drivingrange is iedere dinsdag tot 13.00 uur gesloten voor het maaien en rapen van de ballen. Dat de rough momenteel aan de hoge kant is heeft een reden. Als je de volgende keer komt wil ik je graag toelichten waarom hij momenteel wat hoger is dan normaal. Binnenkort gaan we hem kleppelen, dus nog even recht blijven slaan! Ton

8.1
Iv
IvdHouten
Beginner
Played on: 31 May 2021
Handicap while playing: 16.7
Golfcentrum Reymerswael

Dit is een vereniging waar je als greenfee speler snel kunt inburgeren. Wij kopen hier 10 ritten kaart en komen hier dus heel graag terug! Sfeer is heel aantrekkelijk hier! De golf baan wordt uitstekend onderhouden en het is geweldig om hier op het terras te eten en te drinken. Je voelt je hier snel thuis! Dus probeer het ook eens! Ook mijn gasten die ik hier al mee na…

Translate to English
1
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 10 June 2021

Beste Ineke, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat jullie het naar je zin hebben als greenfee spelers bij Reymerswael. Groet, Ton

7.8
in
Played on: 28 May 2021
Handicap while playing: 35.4
Golfcentrum Reymerswael

[geen motivatie]

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 10 June 2021

Beste, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Ton

8.6
e.owel
Silver
Played on: 27 May 2021
Handicap while playing: 10.6
Golfcentrum Reymerswael

Dit is onze favoriete baan als wij de reis naar (schoon)moeder van 96 jaar in Vlissingen maken. Een rondje golf onderweg van Twente naar Zeeland is een mooie onderbreking, toch? De ontvangst was vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Koffiedrinken mocht nog alleen op het terras, wegens... De baan lag er prima bij. Goed onderhouden, fijne fairways, bal rolde goed op de fairw…

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 10 June 2021

Beste, Hartelijk dank voor jullie komst naar Reymerswael en dank voor de mooie beoordeling. Wat de Marshalls betreft, dat zijn inderdaad vrijwilligers die helaas schaars zijn en niet iedere dag beschikbaar zijn. Wat ons wel verrast is je opmerking over de vierballen. In ons startboek stonden die ochtend geen vierballen en was de baan ook niet volledig bezet. Waar het dan mis is gegaan... wij weten het niet. Wij zien jullie graag een volgende keer als jullie weer op doorreis zijn naar het mooie Vlissingen. Ton

7.5
An
Played on: 17 May 2021
Handicap while playing: 31.7
Golfcentrum Reymerswael

Leuke golfbaan om een keer te spelen. Fairways waren prima, de greens waren hobbelig en traag en daardoor moeilijk om te putten. Bijzonder dat je langs een kanaal loopt, maar door de industrie op de achtergrond heb je niet echt een “natuurbeleving”.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 19 May 2021

Beste Ankie, Bedankt voor de beoordeling. Het is inderdaad bijzonder dat de golfbaan tussen twee wateren ligt. Met het uitzicht op de Westerschelde kun je bijna de containerschepen aanraken en aan de andere zijde varen de binnenvaartschepen aan je voorbij. Wat je opmerking over de greens betreft, wij hebben ze afgelopen week verticaal gemaaid, geprikt en bezand. Zonder onderhoud geen mooie greens. Groet, Ton

8.6
kr
Played on: 15 May 2021
Handicap while playing: 22.6
Golfcentrum Reymerswael

Het is de eerste keer dat ik hier kom spelen maar zeker niet de laatste keer. Heel leuke baan met veel afwisseling. De baan zelf was in heel goede staat, greens goed in orde en fairways waren heel mooi onderhouden.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 17 May 2021

Beste Kristoff, Hartelijk dank voor je komst en de mooie beoordeling. We zien je graag snel weer op Reymerswael. Groet, Ton

8.8
eddymac.mac
Beginner
Played on: 15 May 2021
Handicap while playing: 30.0
Golfcentrum Reymerswael

Nice club, very good golfcourse, thanks.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 16 May 2021

Hello Eddy, Thanks for the nice review. Look forward to seeing you again. Ton

8.2
ri
rien.jonker
Beginner
Played on: 14 May 2021
Handicap while playing: 30.8
Golfcentrum Reymerswael

De fairways, TEE boxen en Greens lagen er fantastisch bij. Er werd gemaaid tijdens mijn ronde, geen last van gehad.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 16 May 2021

Beste Rien, Leuk dat je er weer was en bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot snel. Ton

9.0
mi
Played on: 13 May 2021
Handicap while playing: 25.8
Golfcentrum Reymerswael

[geen motivatie]

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 16 May 2021

Beste Mimi, Leuk dat jullie er weer waren en bedankt voor de mooie beoordeling. Zien jullie hopelijk weer snel op Reymerswael. Groet, Ton