Reviews

7.5
An
Played on: 17 May 2021
Handicap while playing: 31.7
Golfcentrum Reymerswael

Leuke golfbaan om een keer te spelen. Fairways waren prima, de greens waren hobbelig en traag en daardoor moeilijk om te putten. Bijzonder dat je langs een kanaal loopt, maar door de industrie op de achtergrond heb je niet echt een “natuurbeleving”.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 19 May 2021

Beste Ankie, Bedankt voor de beoordeling. Het is inderdaad bijzonder dat de golfbaan tussen twee wateren ligt. Met het uitzicht op de Westerschelde kun je bijna de containerschepen aanraken en aan de andere zijde varen de binnenvaartschepen aan je voorbij. Wat je opmerking over de greens betreft, wij hebben ze afgelopen week verticaal gemaaid, geprikt en bezand. Zonder onderhoud geen mooie greens. Groet, Ton

8.8
eddymac.mac
Beginner
Played on: 15 May 2021
Handicap while playing: 30.0
Golfcentrum Reymerswael

Nice club, very good golfcourse, thanks.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 16 May 2021

Hello Eddy, Thanks for the nice review. Look forward to seeing you again. Ton

8.6
kr
Played on: 15 May 2021
Handicap while playing: 22.6
Golfcentrum Reymerswael

Het is de eerste keer dat ik hier kom spelen maar zeker niet de laatste keer. Heel leuke baan met veel afwisseling. De baan zelf was in heel goede staat, greens goed in orde en fairways waren heel mooi onderhouden.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 17 May 2021

Beste Kristoff, Hartelijk dank voor je komst en de mooie beoordeling. We zien je graag snel weer op Reymerswael. Groet, Ton

8.2
ri
rien.jonker
Beginner
Played on: 14 May 2021
Handicap while playing: 30.8
Golfcentrum Reymerswael

De fairways, TEE boxen en Greens lagen er fantastisch bij. Er werd gemaaid tijdens mijn ronde, geen last van gehad.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 16 May 2021

Beste Rien, Leuk dat je er weer was en bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot snel. Ton

9.0
mi
Played on: 13 May 2021
Handicap while playing: 25.8
Golfcentrum Reymerswael

[geen motivatie]

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 16 May 2021

Beste Mimi, Leuk dat jullie er weer waren en bedankt voor de mooie beoordeling. Zien jullie hopelijk weer snel op Reymerswael. Groet, Ton

9.4
cr
Played on: 13 May 2021
Handicap while playing: 9.3
Golfcentrum Reymerswael

We speelden die dag 2x 18 holes. Bij aankomst een lekker tasje koffie en gebak. Perfect begin van de dag dus. Het personeel ook zeer vriendelijk voor alle bezoekers. De gastvrijheid hier en op vele Nederlandse golfclubs is altijd zeer hoog We konden met z'n allen rustig opwarmen op de driving range, chipping & putting green. Om de score van het golfbaanonderhoud te …

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 17 May 2021

Beste Stefan, Hartelijk dank voor de mooie en uitgebreide beoordeling. Daar doen we het voor! Leuk dat je er weer was vanuit AGS clubkampioenschappen. Graag tot de volgende editie of eerder mag ook. Groet, Ton

8.5
kl
Played on: 9 May 2021
Handicap while playing: 28.9
Golfcentrum Reymerswael

Voor de eerste keer hier gisteren gespeeld. Top ontvangst Zoals het hoort. GASTVRIJHEID. Challenging baan, zeker bij veel wind maar echt uitdagend.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 10 May 2021

Beste Robert, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat jullie er waren. Graag zien we jullie weer snel op Reymerswael. Groet, Ton

7.2
Kd
KdP
Bronze
Played on: 8 May 2021
Handicap while playing: 29.8
Golfcentrum Reymerswael

Eerste indruk is minimalistisch, eens op de baan is het een baan met heel veel mogelijkheden en lange fairways. Top baan als er minder wind zou zijn. Zeer hevige wind door het open karakter van naast de Schelde te slaan. Midden de industrie, als je dat stoort moet je er niet heen, kijk je erdoor dan dan beleef je fijne momenten op de baan. Clubhuis is eenvoudig maar netj…

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 10 May 2021

Beste, Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling en leuk dat jullie er waren. Zien jullie graag weer snel op Reymerswael. Groet, Ton

7.1
Pi
Pipi
Bronze
Played on: 1 May 2021
Handicap while playing: 15.0
Golfcentrum Reymerswael

Verrast door de volle fairway’s na zo’n lange droge periode!

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 4 May 2021

Beste Pipi, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat je er was. Graag tot een volgende keer. Groet, Ton

8.1
Played on: 1 May 2021
Handicap while playing: 36.0
Golfcentrum Reymerswael

een aanrader.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 4 May 2021

Beste Bart, Leuk dat jullie er weer waren afgelopen zaterdag en bedankt voor de mooie beoordeling. Zien jullie graag weer snel op Reymerswael. Groet, Ton