Reviews

8.8
Played on: 9 April 2021
Handicap while playing: 30.5
Golfcentrum Reymerswael

Perfect onderhouden baan. Aan hole 5 mogelijkheid tot koffie en of versnapering. Kan men in België nog veel van Leren!

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 12 April 2021

Beste Marc, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. De catering kar bij hole 5 is inderdaad een succes en wij ontvangen veel complimenten. Nog even geduld het cateringpunt gaat nog mooier worden in de toekomst. Graag tot snel. Groet, Ton

8.0
Rene56
Silver
Played on: 8 April 2021
Handicap while playing: 13.0
Golfcentrum Reymerswael

Na een jaar weer hier gespeeld. Veel bossage gesnoeid, waardoor golfbaan makkelijker lijkt en is. Voorkeur toch weer aan laten groeien. Moet niet te makkelijk worden.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 9 April 2021

Beste René, Leuk dat je er weer was na een lange tijd en bedankt voor de mooie beoordeling. Wij hebben afgelopen maanden inderdaad weer wat oud hout gesnoeid. Het gaat vast weer goed komen met de begroeiing maar dan wel zoals het moet zijn. Hopen je weer snel te mogen ontvangen. Groet, Ton

7.2
we
westelaar
Beginner
Played on: 3 April 2021
Handicap while playing: 22.0
Golfcentrum Reymerswael

De golfbaan is de laatste jaren zoveel beter geworden dankzij erg goed onderhoud en het verder terugbrengen van de golfbaan naar het originele ontwerp.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 9 April 2021

Beste, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de complimenten over het onderhoud. We gaan door om de baan nog mooier en beter te maken. Groet, Ton

8.0
Played on: 3 April 2021
Handicap while playing: 13.9
Golfcentrum Reymerswael

Golfcentrum Reymerswael is geen golfbaan die midden in de natuur ligt en waar je heerlijk tot rust komt door de geluiden van de plaatselijke fauna. Maar als je je een beetje voorbereid was je daar natuurlijk al van op de hoogte. Golfcentrum Reymerswael is wel een gastvrije golfclub en een erg leuke golfbaan. Tussen het water en met zicht op industrie is het wel echt geni…

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 5 April 2021

Beste Geerten, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat jullie er waren. Ook leuk dat je je mooie ervaring ook op je website hebt geplaatst. Zien jullie graag terug op Reymerswael. Groet, Ton

9.1
ro
Played on: 1 April 2021
Handicap while playing: 26.9
Golfcentrum Reymerswael

weer een super gastvrij onthaal van deze club, de fairways en greens waren in heel goede staat en het karretje dat frisdrank, koffie en bvb appelflappen verkocht was weeral een super idee! heb zelf ook een geweldige ronde gespeeld!

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 5 April 2021

Hallo Romain, Leuk dat jullie er weer waren afgelopen vrijdag. Bedankt voor de mooie beoordeling en zien je weer snel op Reymerswael. Groet, Ton

8.9
ph
Played on: 29 March 2021
Handicap while playing: 32.6
Golfcentrum Reymerswael

Leuke en gastvrije goed onderhouden club een beetje nadelig is dat je meestal moet rekening houden met de wind dit gaat mijn thuisclub worden.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 29 March 2021

Beste Philippe, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en leuk dat Reymerswael je homecourse gaat worden. Tot snel op het mooie Reymerswael. Ton

8.7
gu
guusharting
Beginner
Played on: 28 March 2021
Handicap while playing: 23.3
Golfcentrum Reymerswael

Vriendelijke golfbaan, het waaide hard en daarom enorm uitdagend. Het uitzicht is voor 75% rustgevend over natuurgebieden met wat windmolens, de resterende 25% is alleen mooi als je van chemische installaties houd maar die verder geen hinder veroorzaken.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 29 March 2021

Beste Guus, Hartelijk dank voor je mooie reactie en leuk dat jullie er waren. Hopen jullie snel weer te mogen ontvangen voor een volgende ronde. Groet, Ton

8.1
Ke
KeesM
Beginner
Played on: 28 March 2021
Handicap while playing: 23.7
Golfcentrum Reymerswael

Leuke club met met goede oefenfaciliteiten en afwisselende holes met een aantal mooie vergezichten. Ik word hier altijd gastvrij ontvangen. Prijs kwaliteits verhouding is zeer goed, zeker met de 10 rondekaart welke ik sindskort heb gekocht. Ik betaal dan E 29;50 voor 11 holes. Club biedt ook de mogelijkheid om 15 holes te lopen.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 31 March 2021

Beste Kees, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. De 10 beurtenkaart is zeker een succes, gaan je dus snel weer op Reymerswael zien. Groet, Ton

9.6
J.
J.Ouwerkerk
Beginner
Played on: 26 March 2021
Handicap while playing: 17.8
Golfcentrum Reymerswael

Altijd een goede ontvangst en ondanks de Corona maatregelen een fijne golfdag gehad.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 29 March 2021

Beste, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Leuk dat jullie er weer waren met de Comrads. Zien jullie graag snel weer terug op Reymerswael. Groet, Ton

9.5
Gu
GuyDeBruyn
Beginner
Played on: 22 March 2021
Handicap while playing: 36.0
Golfcentrum Reymerswael

Ondanks de stevige wind toch een leuk rondje gelopen.

Translate to English
Helpful?

Reply from Golfcentrum Reymerswael — 23 March 2021

Beste Veronique en Guy, Leuk dat jullie er afgelopen zondag weer waren. Bedankt voor de beoordeling en wij hopen jullie weer snel te mogen ontvangen op Reymerswael. Groet, Ton