Gracehill Golf Club: Reviews

  • Show all courses
  • Gracehill (6)8.5
visitors_1
Played on: 1 September 2021 Review date: 10 September 2021Handicap: 8
Gracehill
Le petit golf hyper sympathique. Malgré des green abimés par la sècheresse (et oui en Irlande). le parcours est superbe avec des rough epais et digne de l'US OPEN. Un petit bijou à découvrir pour un prix dérisoire.
Translate to English
visitors_1
9.3
joop131
Silver
Played on: 23 May 2019 Review date: 23 May 2019Handicap: 24.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
Gracehill
Bijzonder mooie Parklaan met veel lastig te spelen holes. De pro’s van 30 pond is extreem laag voor wat deze baan te bieden heeft. Ondergewaardeerd. Wij adviseren zeker iedereen om als je hier in de buurt bent deze baan te gaan spelen. Enige kleine min is dat de holes soms moeilijk te trasseren zijn.
Translate to English
visitors_1
7.7
mt
Silver
Played on: 9 April 2018 Review date: 9 May 2018Handicap: 19.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Gracehill
Heel vriendelijke ontvangst. Prachtige lange baan met mooie uitzichten.
Translate to English
visitors_1
6.9
kirsten37
Steel
Played on: 28 July 2017 Review date: 15 August 2017Handicap:
Gracehill
Banen var meget våd. Ingen trolly at få
Translate to English
visitors_1
6.4
joseveen
Gold
Played on: 7 June 2016 Review date: 7 June 2016Handicap: 18.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
Gracehill
Prachtige ruime Parkbaan. Oude loofbomen brede goed onderhouden fairways en greens en het is geen makkie. Water onverwachte kronkelbeekjes, bunkers en vernauwingen door boompartijen maken het spelen uitdagend. We zijn na hole 15 van de baan geplensd ja die pech kan je hebben in Ierland. Kortom mooie baan voor een prettige prijs. Als we niet uit zoveel banen zouden kunnen…
Translate to English
visitors_1
Played on: 22 April 2009 Review date: 22 April 2009Handicap:
Gracehill
Prachtige parklandbaan met redelijk wat water, waardoor deze als pittig is te omschrijven. Goed tegenwicht voor alle kale kustbanen is dit een pareltje om te doen. Heel rustig, in ieder geval door de week en tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com