TPC Cartagena: Reviews

Share
visitors_1
8.5
patrickaltorf
Gold
Played on: 1 August 2022 Review date: 1 August 2022Handicap: 18.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
TPC Cartagena
De 18 holes ontworpen door Jack Nicklaus zijn stuk voor stuk plaatjes en bieden uitdaging genoeg. De backnine langs de Caribische Zee is geweldig. De pro shop is zeer matig en je kunt nergens cash betalen. Alles moet met de creditcard. Als je geen gast in het ressort bent kun je wel na reservering spelen, maar je kunt geen gebruik maken van de faciliteiten van het ressort…
Translate to English
visitors_1
7.1
Florian A.
Ambassador
Premium
Played on: 24 November 2020 Review date: 24 November 2020Handicap: 5.5
TPC Cartagena
toller Platz mit einigen Löchern direkt am Meer gelegen, natürlich hat man auch hier die karibischen Temperaturen. Diesen Platz spielt man mit dem Car, die Anlage liegt etwas abgelegen, natürlich immer die Frage woher man kommt. Sollte man in der Gegend sein und eine Runde Golf spielen wollen, dann ist man hier auf jeden Fall richtig. Nach der Runde ist man im Clubhaus au…
Translate to English
visitors_1
9.1
anblomme
Bronze
Played on: 3 August 2019 Review date: 21 October 2019Handicap: 24.5
TPC Cartagena
De baan is een plaatje, best moeilijk. De laatste 9 holes worden gekenmerkt door heel veel water. De baan is enkel te reserveren als je lid bent of als je logeert in het hotel dat naast de golfbaan ligt. Een super hotel trouwens. Alleen jammer dat je overal ver vandaan zit.
Translate to English
visitors_1
9.3
rupert.medele
Bronze
Played on: 8 March 2019 Review date: 8 March 2019Handicap: 0
clubs_1
clubs_1
clubs_1
TPC Cartagena
Leihschläger von Titleist und Taylor Made.
Translate to English
visitors_1
8.1
Huub Bröring
Silver
Played on: 5 September 2018 Review date: 6 October 2018Handicap: 11.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
TPC Cartagena
Typische Jack Niclaus club net buiten Cartagena. Hier weet je nomaIiter niet dat je in Colombia bent. Prachtige baan langs de kust en hoofdzakelijk vlak. Wel veel water en voor ons helaas ook uit de lucht. Modern clubhuis en shop. Prima baan maar zeker niet specifiek in de style van Cartagena.
Translate to English
Don’t miss out on our tee time deals, new articles and everything golf-related by joining our newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com