CGC Golf Club: Bewertungen

Teilen
visitors_1
5.9
AH07
Stahl
Gespielt am: 15 Mai 2022 Bewertung Datum: 24 Mai 2022Handicap: 9
INTERMEDIATE18 - HULLERS
Banen trænger til en overhaling. Greens er meget inkonsistente, rough er så høj at man næsten lige så godt kan opgive at finde bolden. Semirough er fyld med kløvere, så bolden er meget svær at finde blot et par meter fra fairways. Jeg går helt klart ind for at semirough/rough gerne må være tætte og svære at spille, men når bolden bare forsvinder i kløvere, så er det man…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.4
lene08
Stahl
Gespielt am: 19 September 2021 Bewertung Datum: 19 September 2021Handicap:
18 - HULLERS
Bedre skiltning - oplysning om toilet på banen og regler som gæster ikke kan vide. Derudover gik vi 18 huller med kø fra hul 1-18. Blev råbt efter eftee af andre spiller, da vi gik på toilet og det var ikke os som lavede kø, men bolde foran. Vi ventede på alle huller! Generelt et meget dårlig oplevelse!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
nicklas56
Stahl
Gespielt am: 3 Juli 2021 Bewertung Datum: 3 Juli 2021Handicap:
18 - HULLERS
Mange bookede tider, men få spillere på banen. Må være en udfordring at folk booker og ikke møder op. Ligner der er travlt på banen på papiret, men var der reelt ikke.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.5
alexander883
Stahl
Gespielt am: 26 Juni 2021 Bewertung Datum: 26 Juni 2021Handicap:
18 - HULLERS
Tee steder var ikke klippede i lang tid
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
jankim
Stahl
Gespielt am: 12 Mai 2021 Bewertung Datum: 12 Mai 2021Handicap: 32.3
18 - HULLERS
Mangler synlige markering på fairways med meter til gren
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.2
jakob79
Stahl
Gespielt am: 14 April 2021 Bewertung Datum: 14 April 2021Handicap:
18 - HULLERS
Tee steder er meget slidte og der bør være håndklæder ved alle boldvaskere. Lidt kedelig bane uden egentlige signaturhuller.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.4
rené51
Stahl
Gespielt am: 13 April 2021 Bewertung Datum: 13 April 2021Handicap:
18 - HULLERS
Det at svært at finde dårligere greens tro jeg
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.1
ruddi
Stahl
Gespielt am: 13 April 2021 Bewertung Datum: 13 April 2021Handicap:
18 - HULLERS
Greens er ny sået og stort set uden græs.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.4
sussie1
Stahl
Gespielt am: 19 September 2020 Bewertung Datum: 20 September 2020Handicap:
18 - HULLERS
Der manglede skilt ved hul 12 til 13 Så man vidste ik man skulle gå tilbage Op af en sti ved træer For dårligt -
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
malene
Stahl
Gespielt am: 19 September 2020 Bewertung Datum: 19 September 2020Handicap: 36
18 - HULLERS
Der mangler “next tee” skilte på mange af hullerne
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
tputman
Stahl
Gespielt am: 18 August 2020 Bewertung Datum: 18 August 2020Handicap: 30.3
18 - HULLERS
Very Nice course, forgiving fairways.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
peter5007
Stahl
Gespielt am: 10 August 2020 Bewertung Datum: 10 August 2020Handicap:
18 - HULLERS
Kaffeautomaten var defekt, så ingen formiddagskaffe, da vi slog ud omkring det tidspunkt hvor restauranten åbnede ????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
michael25
Stahl
Gespielt am: 2 August 2020 Bewertung Datum: 2 August 2020Handicap:
18 - HULLERS
Tak for en god runde, flotte store bunkers og god fairway!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
pia68
Stahl
Gespielt am: 25 Juni 2020 Bewertung Datum: 25 Juni 2020Handicap:
18 - HULLERS
Jeg savner bedre afstandsmarkeringer på banen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.2
henriksmedgaard
Bronze
Gespielt am: 14 Mai 2020 Bewertung Datum: 25 August 2020Handicap: 25
18 - HULLERSINTERMEDIATE
Fin 18-hullers. Intermediate er lidt kedelig. Det ene af de to par 4 huller må man ikke bruge køller, hvilket er en skam. Vi er desværre rendt ind i nogle forholdsvis snobbet medlemmer i denne club af flere omgange. Det har jeg ikke oplevet i andre klubber i samme område.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
jacoblyng4
Stahl
Gespielt am: 11 Mai 2020 Bewertung Datum: 11 Mai 2020Handicap:
18 - HULLERS
Banen var dårligt vedligeholdt i forhold til semirough. Flere steder finder man ikke bolden hvis den ikke holder sig på fairway.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
jytte23
Bronze
Gespielt am: 12 Oktober 2019 Bewertung Datum: 14 Oktober 2019Handicap: 8.5
18 - HULLERS
Det var efter en kraftig regn, så selvom der stod en del vand rundt omkring på banen, var den ok at spille. Til den positive side var, at greens tog imod, hvad de normalt ikke gør på banen. Vi valgte selv at spille med oplæg, selvom vi ikke så opslag om det ved klubben, men der var jord på bolden efter hvert eneste slag.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
anders18
Bronze
Gespielt am: 11 Juli 2019 Bewertung Datum: 13 Juli 2019Handicap: 21.2
18 - HULLERS
Spelar gärna igen Mvh Anders Olofsson
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
bjørn13
Stahl
Gespielt am: 11 Mai 2019 Bewertung Datum: 12 Mai 2019Handicap:
18 - HULLERS
Fin bane.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
marymeldrum
Stahl
Gespielt am: 4 Mai 2019 Bewertung Datum: 4 Mai 2019Handicap:
18 - HULLERS
Dejlig bane udfordrende greens
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
alln
Stahl
Gespielt am: 27 Mai 2018 Bewertung Datum: 28 Mai 2018Handicap: 10.4
18 - HULLERS
banen stod ikke super skarpt, men er en interessant bane og vi havde en god runde så kommer helt sikkert forbi igen????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
gitte57
Stahl
Gespielt am: 12 Mai 2018 Bewertung Datum: 13 Mai 2018Handicap:
18 - HULLERS
Banen er meget flad og lidt kedelig alle huller ligner hinanden. vi savnede nummerering af hullerne en lille beskrivelse af hullet på skiltet ville have været godt.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
lisbeth873
Stahl
Gespielt am: 19 April 2018 Bewertung Datum: 19 April 2018Handicap:
18 - HULLERS
Haft en super god start på gokfsæsonen
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
PHM
Gold
Gespielt am: 3 März 2018 Bewertung Datum: 3 März 2018Handicap: 11.5
18 - HULLERS
Riesige Übungs-Abschlagboxen. Viel blühende Bäumen. Wenig Wasser. Der Platz kann gut gespielt werden. Niet übertrieben schwierig. Nur leider hat es geregnet. Aber wir hatten alles mit. Nach der Runde haben wir uns frischgemacht etwas gegessen und sind wieder weitergefahren. Jetzt hat es aufgehört zu regnen.
visitors_1
6.3
christianskov
Stahl
Gespielt am: 22 März 2017 Bewertung Datum: 24 März 2017Handicap:
18 - HULLERS
jeg fatter ikke, hvorfor man skal have penge for bolde til rangen. Når man betaler greenfee burde det simpelthen indeholde minimum en spand til opvarmning.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.1
kirsten445
Stahl
Gespielt am: 2 Oktober 2016 Bewertung Datum: 2 Oktober 2016Handicap:
18 - HULLERS
Udmærket bane. Dejlig flad. Spændende greens. Smukke omgivelser. Synd der er støj fra motorvejene.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.5
jan951
Stahl
Gespielt am: 31 Juli 2016 Bewertung Datum: 31 Juli 2016Handicap: 12
18 - HULLERS
Banen er flad, relativt let og uden den store variation. Greens er meget kuperede (omvendt tallerken) og var langsomme den morgen banen blev spillet.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.2
kjeld37
Stahl
Gespielt am: 25 Juli 2016 Bewertung Datum: 27 Juli 2016Handicap:
18 - HULLERS
Restauranten var lukket kl. 20:30, så der var ikke til at få noget at drikke eller spise efter runden :-/
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.2
anders983
Stahl
Gespielt am: 20 Juli 2016 Bewertung Datum: 22 Juli 2016Handicap:
18 - HULLERS
Jeg synes det er vanvittig dårlige service at man IKKE for forprintede scorekort. Herudover har der ikke været mulighed for at benytte driving range Begge de gange jeg har spillet der. Jeg kommer der ikke igen medmindre alle andre baner i 30 kilometers omkreds er fuldt booket!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
lars hilmar
Stahl
Gespielt am: 8 Mai 2016 Bewertung Datum: 9 Mai 2016Handicap:
18 - HULLERS
Dårlige greens, men dette blev oplyst inden vi gik ud.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com