Golf Club Castelconturbia: Bewertungen

visitors_1
8.9
Claudio.Cittarini
Botschafter
Gespielt am: 29 April 2017 Bewertung Datum: 13 Oktober 2018Handicap: 12.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Eine der renommiertesten Golf Anlagen in Italien designed vom Robert Trend Jones. Alle 3 x 9 Löcher sind jederzeit spannend und haben alle Ihren eigenen Charakter. Das Inselgreen ist dabei das Highlight. Die teilweise stark ondolierten Grüns geben nicht nur den Profis eine Denkaufgabe. Auch die Länge der drei Kurse ist nicht zu unterschätzten. Trotzdem kann der Parcours g…
visitors_1
Gespielt am: 15 April 2017 Bewertung Datum: 29 Januar 2018Handicap: 16
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Played in spring, perfect conditions, will go again and again.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
dony_90
Bronze
Gespielt am: 27 März 2017 Bewertung Datum: 5 Oktober 2017Handicap: 20
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Il percorso giallo e blu é magnifico sia dal punto di vista scenografico che del disegno delle buche. Green del percorso giallo molto grandi e veloci invece quelli del percorso blu piccoli con molte pendenze. Il percorso rosso leggermente meno bello ma molto lungo. La vista dalla clubhouse è fantastica e unica.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
vroni wegner
Silber
Gespielt am: 28 September 2016 Bewertung Datum: 23 Oktober 2016Handicap: 24
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
86
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Evon ein super Golfhaus. Eine Anlage für super reiche Italiener. Eine Art Robinson Club mit sehr vielen Möglichkeiten seine Freizeit zu gestalten. Tolle Villen. Das ganze Gebiet ist überwacht. Der Platz macht einen tollen Eindruck. Sehr abwechselungsreiche Löcher mit vielen Teichen. Die Parkmöglichkeiten sind ausreichend. Die hatten bestimmt 100 Elektrocarts. Die Gast…
visitors_1
7.4
PBC
Gold
Gespielt am: 31 Juli 2016 Bewertung Datum: 31 Juli 2016Handicap: 9
Chestnut and Pines course (blue-yellow)
Très beau dessin, mais les fairways sont toujours trempés comme l'année passée. Infection de moustique et pucerons ne rendent pas la partie agréable. Les green sont peu roulants. Very nice design, but the fairways are always wet as last year. Mosquito infection and aphids do not make fun part. The green is slightly rolling.

Antwort von Golf Club Castelconturbia von — 3 August 2016

Dear golfers, thank you very much for your review. We regret your bad experience, but as you know we had lot of thunderstorm and as a result of that the golf course was pretty wet. The mosquitos are natural to our parkland area, their appearance depends a lot on the weather conditions. About the greens, usually in summertime we keep the grass higher thanusual, just to protect it from high temperatures. We hope this explains it a bit!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 28 Juli 2016 Bewertung Datum: 5 August 2016Handicap: 20.9
Chestnut and Pines course (blue-yellow)
Hospitality and level of information given when paying the green fees could be improved. Course is nice.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
4.1
benwendy
Bronze
Gespielt am: 20 Juni 2016 Bewertung Datum: 24 Juni 2016Handicap: 10
Pines and Oaks course (yellow-red)
Ben hier in het verleden jaarlijks een paar dagen geweest en was altijd goed. Afgelopen jaar een keer overgeslagen en dit jaar weer eens heen gegaan. De baan was ronduit slecht, totaal niet onderhouden. Lang gras op de afslagplaatsen en de fairways extreem lang. Straatgras op de greens en onwijs traag, niet zoals ik van deze baan gewend ben. Ook het hotel is zeer benede…

Antwort von Golf Club Castelconturbia von — 28 Juni 2016

Dear golfer, we regret his review but what you have complained about the high grass of the fairway was due not to a lack of maintenance but to the countless rainy days that have prevented our staff the regular cut of the fairways. We reported this, with many signs displayed in the pro shop and caddy master. The quality of our golf course is certified by important institutions of British benchmark and is constantly on the values of excellence. Even as we regard the food we enjoy high-level reviews from our guests but a bad day can happen to anyone. Hopefully in the future you have the opportunity to return to play on our course and live a more satisfy playing experience.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
jpg
Gold
Gespielt am: 9 Juni 2016 Bewertung Datum: 9 Juni 2016Handicap: 29
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Très beau et varié. Très bon restaurant en terrasse.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.7
gmalky
Stahl
Gespielt am: 11 Mai 2016 Bewertung Datum: 24 Mai 2016Handicap: 20
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
A lot of trees felt down due hard storm but the golf course was in excellent condition, very good fairways and greens with a perfect surrounding area.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
99
Bronze
Gespielt am: 5 Oktober 2015 Bewertung Datum: 7 August 2016Handicap: 14.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Wir haben dort unseren Men's Day Ausflug verbracht. 27 Löcher laden zu drei abwechslungsreichen Golfrunden ein. Viel alter Baumbestand erfordert oft präzise Schläge. Eine wundervolle Golfanlage. Casteconturbia war Austragsungsort der European Tour Italien Open.
visitors_1
8.0
Benji
Bronze
Gespielt am: 2 September 2015 Bewertung Datum: 8 September 2015Handicap: 18.5
Pines and Oaks course (yellow-red)
Mooie golfbaan. Ruim opgezet en goed onderhouden.Holes aanduiding is voor verbetering vatbaar. De baan zelf is moeilijk te vinden; nauwelijks goede bewegwijzering te vinden. Goed onderhouden fairways en greens. Holes 9 liggen naast elkaar en zijn soms moeilijk uit elkaar te houden. Rood 7 is prachtig aangelegd met gracht naar de green en vervolgens hole 8 weer terug over …
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
PBC
Gold
Gespielt am: 23 August 2015 Bewertung Datum: 23 August 2015Handicap: 9
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Très bel ensemble avec 3 dessin de parcours remarquables Gros problème de fairway très très endommagé Greens de très bonnes qualités accueil aux restaurants très satisfaisant, menu du golfeur cher et peu varié Petit déjeuner très très médiocre
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
riavriesen
Stahl
Gespielt am: 19 August 2015 Bewertung Datum: 19 August 2015Handicap: 29
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Ik heb hier gespeeld met de NGG (Nederlands Golfvereniging voor Gehandicapten). Wel lang geleden, volgens mij in 2001. Mooie baan, prachtige fairways. Mooie zicht over de golfbaan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 6 August 2015 Bewertung Datum: 27 Februar 2017Handicap: 0
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
De baan is gericht op de verkoop en greenfee’s en huizen als packages. De golfbaan is voor de beginner matig. De vele waterpartijen en geonduleerde greens en fairways maken het halen van een mooie score lastig. De baan is erg tactisch, maar niet al te lang. Zowel voor dames als heren is de baan goed te bespelen. Je speels soms tussen de huizen en geparkeerde huizen. …

Antwort von Golf Club Castelconturbia von — 26 März 2017

Thank you ver much for your review, i'm reading your visit was two years ago and now many things are changed. The guest are very and warm welcome and many works was made on the course. We will very happy if you want visit once more our golf course and taste by yourself the changing.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
robl
Gold
Gespielt am: 9 Juli 2015 Bewertung Datum: 11 Juli 2015Handicap: 10.2
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Baan is behoorlijk afgelegen, 1e indrukken waren goed. Ook van het hotel, allemaal oud maar schoon en redelijk onderhouden. Geel is veruit populairste ring. 7e hole speel je op een eilandgreen. We hebben 2 dagen gespeeld maar werden helemaal " gestoord" van de vele vliegen en muggen, hier was geen spray tegen bestand. Om het hotel en de baan zouden we positief adviseren. …
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 7 Juli 2015 Bewertung Datum: 8 September 2015Handicap: 37
Chestnut and Oaks course (blue-red)
Overal in Italië is men vriendelijk en gastvrij op de golfclubs, en dat is hier niet anders. Mooie golfbanen, veel water, mooie laatste holes ook richting statig clubhuis. Niet makkelijk, zeer afwisselend parcours. Lekker van eten. Leuke dag in een adembenemend kader.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 6 August 2014 Bewertung Datum: 8 August 2014Handicap: 11.2
clubs_1
clubs_1
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Mooi verzorgende golfaccommodatie. Rustig om te spelen en voor ieder een eigen uitdaging. Verblijf in het golfhotel is qua prijs/ kwaliteit en zeker de vriendelijke verzorging een aanrader.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
tancio
Gold
Gespielt am: 27 Juli 2013 Bewertung Datum: 14 Dezember 2018Handicap: 11
Chestnut and Oaks course (blue-red)
Struttura di alto livello. Club house molto bella con grande terrazza con affaccio sul campo. Ho giocato il percorso rosso-blu e l'ho trovato molto divertente. Bellissimi i fairway e i bunker. Green mossi e dalla giusta velocità. I laghetti hanno l'acqua di un colore spettacolare, bellissimi. Accoglienza un po' fredda ma molto professionale. Green fee alto ma ne vale la p…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
BelgianGolfer
Botschafter
Gespielt am: 10 August 2012 Bewertung Datum: 5 April 2017Handicap: 17
Chestnut and Pines course (blue-yellow)
Golf course is designed by Robert Trent Jones. We played blue and yellow, what is supposed to be the best combination. It is a very nice well maintained course, although the greenfee is not cheap. I don't rate this course as high as nearby Bogogno Bonara, but I would still recommend it if you are in the neighbourhood. Facilities are good too.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
c.waalen
Bronze
Gespielt am: 7 August 2012 Bewertung Datum: 7 August 2012Handicap: 13.8
Chestnut and Pines course (blue-yellow)
Prachtige parkbaan in zeer rustige omgeving. Prima onderhoud van fairways en ook greens. In de jaren 90 2x Italian Open gehad en je merkt waarom. Wel prijzig (€ 78).
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
hans22
Stahl
Gespielt am: 9 Juli 2012 Bewertung Datum: 9 Juli 2012Handicap:
Prachtig onderhouden baan met fraai clubhuis. Moeilijke holes er tussen met door water omgeven greens. Je wordt hier wel versterkt in de indruk dat golf in Italië een elitaire sport is.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
bertzutphen
Pro lehren
Gespielt am: 4 Juli 2012 Bewertung Datum: 4 Juli 2012Handicap: 0
Chestnut and Oaks course (blue-red)
Vorige jaar tijdens mijn zomervakantie gespeeld op Castelconturbia. De baan is goed van kwaliteit, redelijk goede greens en mooie karakteristieke bunkerpartijen. Het clubhuis had zelf een oefengreen in de patio! Naderhand heerlijk gegeten in het clubhuis. Deze baan is een aantal keren gastheer geweest tijdens het Italiaans open.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
reneberchtold
Silber
Gespielt am: 22 März 2010 Bewertung Datum: 12 Februar 2018Handicap: 15.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Sehr schöne Golfanlage. Für Anfänger wie für ambitionierte Spieler, für jeden hat es etwas. Vom Insel Green bis hin zu Doglegs. Auch alte Baumbestände machen das Spiel interessant. Hatte leider nicht das allerbeste Wetter - deshalb denke ich bei Sonnenschein wäre es noch einen Tick besser. Trotzdem hier werde ich des Öfteren wieder spielen. Infrastruktur und Restaurant in…
visitors_1
8.8
franzo
Stahl
Gespielt am: 18 August 2009 Bewertung Datum: 18 August 2009Handicap:
the best TPC in Italy
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
Jeroen
Gold
Premium
Gespielt am: 1 Februar 2009 Bewertung Datum: 1 Februar 2009Handicap: 16
Pines and Oaks course (yellow-red)
Castelconturbia maakt een beetje een 'Zwitserse indruk'. Ook hier weer volop traditie en je waant je in Zwitserland (ook het decor draagt hier aan bij). Gastvrijheid is hier prima en het eten ook. We hebben na 9 holes lekker uitgebreid geluncht (na overleg met de caddie master). Geen probleem. Wij speelden de gele en rode baan, waarbij de gele baan veruit het mooist was.…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 1 Januar 1970 Bewertung Datum: 29 Oktober 2020Handicap: 14
Chestnut and Oaks course (blue-red)Chestnut and Pines course (blue-yellow)Pines and Oaks course (yellow-red)
Championship course sede di numerose manifestazioni internazionali e di un Open d'Italia Numerosi tee permettono a tutti i livelli di giocatori divertimento e facilità di gioco.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!

Abonnement kündigen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg