Golf & Country Club Lauswolt: Bewertungen

  • Zeige Alle Plätze
  • Lauswolt (392)8.3
visitors_1
Gespielt am: 25 April 2022 Bewertung Datum: 28 April 2022Handicap: 11.8
Lauswolt
Wat een rust en wat een gastvrijheid. Ontvangst uiterst vriendelijk met veel uitleg over faciliteiten en baan. Prachtig clubhuis met warme sfeer en prima lunch. Daarna afgeslagen voor 18 holes op deze mooie bosbaan. Behalve de natuur en andere golfers hoor je niets.. Geweldig. De baan ligt er mooi bij. Greens en fairways in goede conditie. De holes zijn niet heel spannend…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.9
theunjan
Bronze
Gespielt am: 20 April 2022 Bewertung Datum: 23 April 2022Handicap: 16
clubs_1
Lauswolt
Prachtige bosbaan, niet heel uitdagend door veel hindernissen, maar wel door de lengte van de baan. Heerlijk stille omgeving. Genieten!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
jowoud
Silber
Gespielt am: 15 April 2022 Bewertung Datum: 16 April 2022Handicap: 7.9
Lauswolt
27 holes mogen spelen in de competitie, met tijdelijke local rule plaatsen ivm recente aanleg beregening. Was niet echt nodig, want het lag er allemaal prima bij. Greens niet optimaal, bezand en beetje oneffen. Verder als altijd mooi om deze klassieke baan met enige grandeur te spelen.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 21 April 2022

Wat leuk dat u een review heeft geschreven. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Graag tot een volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
jbeelen
Bronze
Gespielt am: 12 April 2022 Bewertung Datum: 20 April 2022Handicap: 32.5
Lauswolt
Voor de derde keer hier gespeeld en het blijft een feest. Na de werkzaamheden van de winter ligt de baan er prachtig bij. We komen snel weer terug.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 21 April 2022

Wat leuk dat u vaker bij ons komt spelen en dat u weer genoten heeft. Dank voor uw komst en zeker voor het maken van deze review. Tot de volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 5 April 2022 Bewertung Datum: 5 April 2022Handicap: 22
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Lauswolt
Verbleven in het naastgelegen hotel direct aan de baan. Twee dagen gespeeld, waarvan de eerste in de stromende regen, waardoor het rustig was. De medewerkers waren stuk voor stuk erg vriendelijk en warm. De baan zag er goed uit, zelfs de greens waren al zeer goed ondanks de tijd van het jaar. Beide dagen nadien wat gegeten en gedronken in het clubhuis, wat gezellig en le…

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 6 April 2022

Wat fijn dat u het naar uw zin heeft gehad in het hotel en op onze golfclub. We wachten net als iedere golfer op groeizaam weer dus het is prettig om te lezen dat u onze greens - zo in het begin van het voorjaar - al aardig vindt. Hartelijk dank voor uw komst en uw review. Graag tot een volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
pemenbikkel
Silber
Premium
Gespielt am: 20 März 2022 Bewertung Datum: 21 März 2022Handicap: 5.6
Lauswolt
Gisteren mogen voorspelen voor competitie. Heel veel jaren was ik er niet meer geweest, maar wat is hier goed geïnvesteerd! En de baan blijft afwisselend, goed, niet simpel en uitdagend. Prima dag met goede lunch.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 1 April 2022

Wat leuk om te lezen dat u kunt zien dat we zijn blijven investeren in de baan. We vinden het namelijk belangrijk om een uitdagende baan te blijven voor zoveel mogelijk spelers. Hartelijk dank voor uw review en veel succes met de competitiewedstrijden.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 14 März 2022 Bewertung Datum: 6 April 2022Handicap: 1.4
Lauswolt
What a joy to play a round of golf on this hindden gem! The surroundings are so beautiful! Looking forward playing here the next time.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 6 April 2022

How nice of you to call us a hidden gem. We are very happy to read that you enjoyed our course. Thank you for your review and we hope to see you again.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
HaBro
Bronze
Gespielt am: 19 Oktober 2021 Bewertung Datum: 19 Oktober 2021Handicap: 23.3
Lauswolt
Wat een prachtige baan. Heel mooi en zeer goed onderhouden. Soms wat ver lopen tussen de holes maar dan wel door een mooi bos. Vanwege aanleg beregeninginstallatie waren twee holes helaas gesloten. Maar dat werd goed gecompenseerd door een korting op de greenfee. We werden gastvrij ontvangen. Zeker een herhaling waard. Bediening in het restaurant kan beter.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 22 Oktober 2021

Het klopt, voor een bezoek aan onze golfbaan moet je een dag uittrekken en de tijd nemen. Als er 18 holes gespeeld wordt, wandelt u zo'n 10 kilometer. Fijn dat u genoten heeft van uw rondje golf bij ons op Lauswolt terwijl wel al diep in de maand oktober zitten. Hartelijk dank voor uw review en wie weet tot een volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
phelmonds
Gold
Gespielt am: 11 Oktober 2021 Bewertung Datum: 18 Oktober 2021Handicap: 24.7
Lauswolt
Deze golfbaan heeft 2 gezichten. Een aantal holes ligt in de bossen en een aantal holes zijn vrij open en daar heb je ook water in het spel. Ontvangst door receptie en Marshall is goed. Bij aankomst wordt jouw Corona QR code gescanned en krijg je een polsbandje. Hierna kan je clubhuis binnen voor de rest van de dag. Een werkwijze die als voorbeeld kan dienen voor veel and…

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 22 Oktober 2021

We vinden dit ook een van de mooie aspecten van onze baan. Dat je na een 50 minuten door het rustige mooie bos gespeeld te hebben, opeens in een heel ander gebied komt. Met lucht en licht en water en uitzicht en koeien. Fijn dat u dit ook zo mooi vindt. Heel erg bedankt voor uw compliment over onze QR-code aanpak en het advies over de engerlingen. Graag tot een andere keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
Herre
Silber
Gespielt am: 6 Oktober 2021 Bewertung Datum: 7 Oktober 2021Handicap: 7
Lauswolt
Lauswolt altijd gastvrij en in ''beweging''. De entree zit er ''gelikt'' uit, nette driving range, met goede niet versleten ballen en afslag matten, echter afslaan met je driver hebben ze liever niet, i.v.m. de afstand die menig long hitter tentoon stelt. Buggy's netjes, overzichtelijk en schoon, achter een doorzichtige roldeur op gesteld, alleen hoe en waar maak je, je b…

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 8 Oktober 2021

Hartelijk dank voor het maken van deze review. Dat van die handicarts klopt. Gelukkig hebben we wel vaak een marshal die te hulp kan schieten. Het klopt ook dat nu het wat natter is geworden, er sneller een plag geslagen wordt. In de herfst maaien onze greenkeepers inderdaad de fairways en greens wat hoger om de grasmat te beschermen. Gelukkig groeit het gras nog steeds een beetje ondanks dat de dagen korter worden. Kortom, u heeft gelijk en wij werken er hard aan om alles zo mooi te houden als het nu is. Zien we u nog eens?
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.2
jangils
Bronze
Gespielt am: 26 September 2021 Bewertung Datum: 6 Oktober 2021Handicap: 17.9
Lauswolt
Prachtig onderhouden baan met best wel uitdagingen en de faciliteiten zijn helemaal top!

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 8 Oktober 2021

U heeft een leuke dat gehad bij ons op de club, dat kunnen we wel zien. Dat is erg leuk om te lezen. Hartelijk dank voor uw mooie review en tot een volgende keer!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
HenkZ
Gold
Gespielt am: 17 September 2021 Bewertung Datum: 22 September 2021Handicap: 9.6
clubs_1
Lauswolt
Heerlijke baan met genoeg uitdagingen. Bos met een paar holes in het weiland. Supervriendelijke ontvangst en fijne horeca.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 5 Oktober 2021

We moeten wel een beetje grinniken doordat u onze mooie waterholes 'een paar holes in het weiland' noemt. U heeft wel gelijk dat meer dan 50 jaar terug dit natuurlijk weilanden waren die bij Landgoed Lauswolt hoorden. Ze zijn toch echt al heel lang een fantastisch onderdeel van onze golfbaan. Vond u de overgang van dat stille bos naar deze buitenholes ook zo mooi? Hartelijk dank voor uw mooie review en hopelijk tot een volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.1
chieldelver
Stahl
Gespielt am: 7 September 2021 Bewertung Datum: 7 September 2021Handicap: 21.3
Lauswolt
Goed en warm ontvangst, door iedereen! De baan is lastiger dan doet vermoeden. Prachtige omgeving, goed onderhouden. Goede service, fijne ervaring.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 10 September 2021

Wat een prachtige review heeft u gemaakt. We zijn hier zo blij mee. Sowieso horen we graag wat u van de baan vindt maar we vinden het ook erg fijn om te lezen dat u het personeel waardeert. Hartelijk dank hiervoor.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 2 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap: 30.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Lauswolt
Geweldig goede service bij het boeken van de greenfees, tijdens de ronde hielden greenkeepers goed rekening met de spelers. Allen zeer vriendelijk en behulpzaam. De dames van de receptie zijn echt kanjers die ieder bedrijf zou willen!

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 10 September 2021

Hier worden we warm van. Wat leuk dat u het waardeert hoe wij hier de boel runnen. We kunnen u garanderen dat we niet alleen tegen u zo deden. We doen dit bij iedereen. We zijn zo ;) Heel erg bedankt voor uw review en we blijven onze mouwen opstropen. Graag tot een volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
mpaehlig
Gold
Gespielt am: 11 August 2021 Bewertung Datum: 14 August 2021Handicap: 8.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Lauswolt
Lauswolt blijft een uitstekende baan. Zelfs de vaak verfoeide holes in het buitengebied blijven zich ontwikkelen. Als je al kanttekeningen moet plaatsen dan zijn die klein: de bunkers waren matig want keihard, je krijgt bijzonder weinig slagen mee voor een baan die vanaf geel ruim 5800 meter is en waarom 18 en 9 niet worden omgedraaid snap ik oprecht niet. Logistiek zo te…

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 25 August 2021

Wat grappig om te lezen wat u van onze verfoeide buitenholes vindt. We gaan er vanuit dat u ze moeilijk vindt vanwege het water en de wind. Dat maakt het toch alleen maar spannender en leuker? Bedankt voor uw feedback en de hei bloeit inmiddels ;)
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 16 Juli 2021 Bewertung Datum: 22 August 2021Handicap: 3
Lauswolt
Verborgen in het noorden van het land ligt deze mooie bosbaan. Op een of twee holes na een hele leuke en mooie baan die van de back tee voldoende uitdaging te bieden heeft. De greens waren helaas traag, verder ligt het er allemaal prima bij. Driving range is een stukje te kort maar wel met gratis ballen, de oefengreen is wat aan de kleine kant. Vriendelijk ontvangst en…

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 25 August 2021

Als we uw feedback lezen, lijkt het haast alsof u alleen de kleine puttinggreen bij hole 1 heeft gezien. Naast het clubhuis hebben we nog een grote puttinggreen en een chippingarea. Misschien leuk voor een volgende keer? Heel erg bedankt voor uw feedback.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.4
gekopgolf
Gold
Gespielt am: 11 Juli 2021 Bewertung Datum: 14 Juli 2021Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Lauswolt
Het is een hele mooie golfbaan, smalle fairways die tussen de bossen door loopt. Er zijn ook een paar holes die op een open stuk liggen... waarschijnlijk later erbij gemaakt. Maar ook deze holes zijn erg mooi en leuk om te spelen. Oefenfaciliteiten zijn ook perfect. Was een leuke dag tot de marshal door gaf dat wij door moesten lopen. Wat zeer onterecht was. We liepen ove…

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 4 August 2021

Wat grappig dat u denkt dat onze waterholes later zijn toegevoegd. Dat is niet het geval. Het is vanaf het begin al een bijzonder effect dat als je uit het bos komt, opeens uitzicht hebt, water, vogels en koeien ziet. Het einde van uw bericht is minder leuk. Marshals zijn vrijwilligers op de club waar wij heel zuinig op zijn. Zij vragen aan leden en gasten die geen aansluiting meer hebben bij de flight voor hen om sneller te spelen cq om de achteropkomende flight door te laten. Erg jammer dat u zich hieraan geërgerd heeft want golfen is zo'n heerlijk ontspannende bezigheid. Hartelijk dank voor het maken van uw review en wie kunnen we nog eens in de herkansing.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
jan09
Silber
Gespielt am: 8 Juli 2021 Bewertung Datum: 18 November 2021Handicap: 25
Lauswolt
Mooie golfclub- en landgoed. Baan en clubhuis goed voor elkaar, horeca stuk minder. De ober moest werken ondanks dat hij eigenlijk ziek was? Wel erg duur.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.4
Leonardo
Gold
Gespielt am: 6 Juli 2021 Bewertung Datum: 6 Juli 2021Handicap: 16
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
Lauswolt
Vandaag opnieuw een prachtige baan gespeeld zeer ruim opgezet, regelmatig flinke afstand tussen de holes. Bosbaan met veel waterpartijen, rustig en landelijk gelegen. Teeboxen, greens, fairways, t klopte allemaal. Alleen de routeaanduiding kon hier en daar wat beter. Vervolgens een heerlijke overnachting in het erbij gelegen landgoed.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 4 August 2021

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u het mooi heeft gehad. We zullen nog eens kijken naar onze routebordjes. Bedankt voor de tip.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.4
annavantulder
Bronze
Gespielt am: 1 Juli 2021 Bewertung Datum: 6 Juli 2021Handicap: 28.2
Lauswolt
Prachtige baan met veel mooi groen. Greens zijn snel en goed onderhouden. Mooie bloeiende waterlelies en echt een baan voor natuur- en stilte liefhebbers. Het personeel is buitengewoon vriendelijk. Een baan om zeker weer opnieuw te gaan spelen.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 4 August 2021

In deze tijd van het jaar zijn de waterlelies inderdaad zo mooi aan het bloeien in de waterpartijen van onze buitenholes. Fijn dat u zo genoten heeft van de rust en de stilte op onze baan. Bedankt voor de review uw complimenten en wie weet tot een volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
richard.kunst
Gold
Premium
Gespielt am: 26 Juni 2021 Bewertung Datum: 27 Juni 2021Handicap: 13.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
Lauswolt
zaterdag gespeeld op Lauswolt. De baan ligt in een prachtig landgoed. De drving range is mooi opgezet, en geen muntjes nodig voor een mandje ballen. de andere oefenfacilitieten waren minimaal. De holes ligen er prachtig bij in de natuur, De meest holes staan op zich, terwijl andere holes om en langs hetzelfde water worden gespeeld. Maar eigenlijk waren alle holes recht…

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 28 Juni 2021

Wat leuk dat u nu ook eens met Lauswolt hebt kennis gemaakt. En wat een aardige beschrijving heeft u toegevoegd aan uw review. Heel erg bedankt hiervoor. Ik denk dat u onze grote puttinggreen en onze chipping area tussen ons clubhuis en hole 10 niet heeft gezien? Misschien alleen de kleine puttinggreen bij hole 1? Graag tot een andere keer en wie weet kunnen we u dan weer verrassen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 26 Juni 2021 Bewertung Datum: 29 Juni 2021Handicap: 8.6
Lauswolt
Wauw, jammer dat het een eindje rijden is, maar wat een genot. Gastvrije, vriendelijke horeca. Mooie baan en snelle lijnhoudende greens. Een plaatje. Ik vertel het door.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 1 Juli 2021

Aha, een tevreden gast van onze baan. Wat fijn dat we u het naar de zin hebben kunnen maken en dat u genoten heeft. Dus misschien toch de moeite waard om nog eens naar Friesland af te reizen? We zien u graag nog eens terug. Bedankt voor het maken van deze review.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 25 Juni 2021 Bewertung Datum: 27 Juni 2021Handicap:
Lauswolt
A beautiful course that really has grown through the years. The greens were in excellent condition. The 3 different areas (park, woods, open fields) blend well into each other. Everyone is very friendly. Really worth the trip.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 28 Juni 2021

So it was not your first time on our course. How nice that you have noticed dat we made a lot of changes. Thank you very much for making this review.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
pjmaarleveld
Stahl
Gespielt am: 25 Juni 2021 Bewertung Datum: 26 Juni 2021Handicap: 12.3
Lauswolt
Great experience. Nice course. Maintenance superb. Very good greens. Nice people.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 28 Juni 2021

How nice to read your comments about our course and our hospitality. Thank you for your visit en for your review.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
jacqizoet
Stahl
Gespielt am: 25 Juni 2021 Bewertung Datum: 29 Juni 2021Handicap: 14
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Lauswolt
Mooie ruim opgezette golfbaan met fijne routing. Mooie vergezichten over het Friese landschap afgewisseld met bosbaan. De baan is niet supermoeilijk dus goed te spelen voor iedere handicap.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 1 Juli 2021

Bedankt voor het maken van deze review. We vinden het leuk om te lezen hoe u het ervaren heeft. Zien we u nog eens?
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 23 Juni 2021 Bewertung Datum: 23 Juni 2021Handicap: 22.1
clubs_1
Lauswolt
Was voor ons de 1e keer golf op Golf & Country club Lauswolt. Driving range ballen zijn bij prijs inbegrepen. Kopje koffie als welkom, wat een gastvrije ontvangst. Baan prachtig wat een rust, genoeg bloemen in bloei en waterlelie’s op het water, mooie natuur. Fairways prima onderhouden. Mooie snelle greens. Was een mooie middag en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Alles…

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 24 Juni 2021

Op de natuur raak je - zeker in het voorjaar - niet snel uitgekeken. Eerst komen alle bomen in het blad, dan komen de rhododendrons en nu de prachtige waterlelies. Wat fijn om te lezen dat u zo'n leuke golfdag heeft gehad bij ons in Beetsterzwaag. Bedankt voor deze mooie review en tot een volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
nico.tissink
Bronze
Gespielt am: 12 Juni 2021 Bewertung Datum: 12 Juni 2021Handicap: 14.5
Lauswolt
Super mooie baan met prachtige doorkijkjes en vergezichten in een prachtig bosrijke omgeving. Iedere hole is weer een feestje. Niet makkelijk maar ook niet extreem moeilijk. Absoluut een (meerdaags) bezoek waard!

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 14 Juni 2021

Heeft u al de vogeltjes gehoord en heeft u herten of hazen gezien? Ze hebben u ongetwijfeld wel gezien. Fijn dat u genoten heeft van uw bezoek aan Lauswolt. Dank voor u review en hopelijk tot een volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
mfalofs
Bronze
Premium
Gespielt am: 11 Juni 2021 Bewertung Datum: 11 Juni 2021Handicap: 10
clubs_1
Lauswolt
Misschien wel de mooiste en beste golfbaan in Het Noorden. Geweldig ontwerp en een goede test voor je golfspel. Vereist strategisch golf en zeer gevarieerde holes. Gecombineerd met de fantastische scenery en doorkijkjes naar de weilanden in het zuiden en het Lauswolt Landgoed in het noorden.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 14 Juni 2021

U trof het ook erg met het mooie weer. We besteden met 7 greenkeepers heel veel tijd aan het onderhoud van de baan en als club proberen we ieder jaar iets aan te pakken ter verbetering van de baan. Dankuwel voor het mooie compliment en graag tot een andere keer.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
pauline abbas
Silber
Gespielt am: 11 Juni 2021 Bewertung Datum: 11 Juni 2021Handicap: 7
Lauswolt
Prachtige baan in een mooie omgeving. Greens konden mooier.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 14 Juni 2021

Wat jammer dat u het niet getroffen heeft met de greens. Waren ze net geprikt en bezand? Dat moet helaas zo nu en dan gebeuren om goede greens te behouden. Hopelijk heeft u wel genoten van uw rondje golf. Bedankt voor het maken van deze review.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
Mooseman
Gold
Gespielt am: 11 Juni 2021 Bewertung Datum: 11 Juni 2021Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
Lauswolt
GC Lauswolt is een mooie golfclub. Mooie uitstraling, goede oefenfaciliteiten en een mooi clubhuis. De baan ziet er fantastisch uit, de TEE-boxen zijn oké, greens af en toe een beetje hobbelig en de algemene uitstraling fantastisch. Toch springt er er geen enkele echt uit. Een aanwinst om het te mogen spelen.

Antwort von Golf & Country Club Lauswolt von — 14 Juni 2021

Hartelijk dank voor het maken van deze review. Fijn dat u het naar uw zin heeft gehad. En u heeft het ook nog getroffen met het mooie weer. Graag tot een volgende keer.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com