Bewertungen

8.0
Gold
Gespielt am: 14 Mai 2021
Bewertung Datum: 15 Mai 2021
Handicap: 15.5
Midden- Brabant Golfclub

wat een feest is het toch om hier te spelen. Prachtige omgeving. Leuke holes, goed onderhoud. Driving range was helemaal vol op deze zonnige vrije dag. Grote oefengreen. Druk op de baan maar tempo verder goed. Vandaag de 1e negen gelopen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.3
er
Silber
Gespielt am: 12 Mai 2021
Bewertung Datum: 13 Mai 2021
Handicap: 23.8
Midden- Brabant Golfclub

Leuke baan en prima onderhouden.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.8
Gold
Gespielt am: 4 Mai 2021
Bewertung Datum: 7 Mai 2021
Handicap: 13.2

Goede parkeergelegenheid. Prettige ontvangst. Via website en receptie vernamen we dat hole 9 en 10 gesloten waren. Tevens waren 3 holes ingekort omdat de drainage werkzaamheden nog steeds niet klaar waren. Die holes die we speelden waren top. Dit betreft zowel de fairways, greens als de teeboxen. We waren blij dat we als golf chain leden in deze drukke tijd hier mochten …

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.8
Cl
Gold
Gespielt am: 2 Mai 2021
Bewertung Datum: 8 Mai 2021
Handicap: 8.0
Midden- Brabant Golfclub

Baan die niet al te lang speelt. Baan ligt er netjes bij, greens kunnen wat beter qua betrouwbaarheid balrol. Vriendelijke mensen, en prachtige omgeving. Gezellige horeca.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.6
kp
Silber
Gespielt am: 28 April 2021
Bewertung Datum: 28 April 2021
Handicap: 24.5
Midden- Brabant Golfclub

eerste keer op Midden-Brabant dit jaar, erg fijne ervaring. Zoals altijd gastvrije Brabantse ontvangst. Baan ligt er TOP bij, hard gewerkt om eea netjes en mooi te krijgen, spijtig van 'langer dan verwachte' drainage werken op hole 9 en 10 (beide gesloten), was toch beetje vervelende verrassing (maar staat blijkbaar op website - baanstatus). Greenfee wordt aangepast. Wij …

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.7
wa
Anfänger
Gespielt am: 27 April 2021
Bewertung Datum: 27 April 2021
Handicap: 28.6
Midden- Brabant Golfclub

Vandaag gegolfd op Midden Brabant. We golfen vaker op Midden Brabant en normaal is het een leuke baan. Prachtig gelegen op Landgoed de Utrecht. Veel waterpartijen. De baan was op de 2de negen in groot onderhoud. Er werd drainage gelegd, de baan schijnt met name in de winterperiode erg nat te zijn, maar dat komt op meer banen nodig. Afijn goed dat het gebeurd. Het is zon…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.0
Silber
Gespielt am: 23 April 2021
Bewertung Datum: 23 April 2021
Handicap: 18.0
Midden- Brabant Golfclub

Mooie baan met voldoende uitdaging, zeer vriendelijke ontvangst door iedereen. Zeker een aanrader.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.9
Gold
Gespielt am: 23 April 2021
Bewertung Datum: 1 Mai 2021
Handicap: 11.2
Midden- Brabant Golfclub

Al een paar keer hier geweest en het blijft een mooie baan maar op zaterdag is het veel te druk want de startijden zijn te kort op elkaar zo kwamen we op een gegeven moment met 4 flights op 1 hole maar dat zal alles met corona tijd te maken hebben.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.6
bu
Anfänger
Gespielt am: 21 April 2021
Bewertung Datum: 10 Juni 2021
Handicap: 21.0
Midden- Brabant Golfclub

Leuke baan om af en toe te spelen, zonder echt bijzonder te zijn. Baan zag er zeer verzorgd uit. Er was onderhoud op 2 holes en die waren ingekort. Hiervoor kregen we een nette korting op greenfeeprijs.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
9.4
Anfänger
Gespielt am: 14 April 2021
Bewertung Datum: 14 April 2021
Handicap: 8.0

Op korte termijn greenfee kunnen boeken. Vriendelijke ontvangst en werden ook niet bij andere golfers in één flight gezet. Teeboxen prachtig snelle greens. Kortom: heerlijk rondje kunnen lopen onder stralend zonnetje. Kom zeker keertje terug!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.0
he
Bronze
Gespielt am: 14 April 2021
Bewertung Datum: 14 April 2021
Handicap: 21.3
Midden- Brabant Golfclub

Prachtig golfbaan.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.9
Gold
Gespielt am: 2 April 2021
Bewertung Datum: 20 April 2021
Handicap: 9.5
Midden- Brabant Golfclub

Zowel in februari als in April 2021 op Midden-brabant gespeeld. De eerste keer was de golfbaan gedeeltelijk in wintercondities en waren alleen de oranje tees open met reguliere greens. De parren 5 konden toen wel vanaf de witte tees gespeeld worden. In April was de gehele golfbaan wel open. De driving range heeft veel targets, maar wel steenharde matten. De eerste twee ho…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.0
Gold
Gespielt am: 19 März 2021
Bewertung Datum: 19 März 2021
Handicap: 18.3
Midden- Brabant Golfclub

Gespeeld op woensdag 17 maart en moeten ervaren dat de golfbaan enorm nat was. Er waren zelfs 3 holes dicht. Wel de complimenten aan de receptie en aan de dame in de Koffiecorner.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.0
Gold
Gespielt am: 3 März 2021
Bewertung Datum: 4 März 2021
Handicap: 12.0
Midden- Brabant Golfclub

Zo waar begin maart, maar de golfbaan lag er goed bij. daarnaast was ook takeaway prima geregeld.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.3
pb
Bronze
Gespielt am: 16 Dezember 2020
Bewertung Datum: 16 Dezember 2020
Handicap: 18.1
Midden- Brabant Golfclub

Bezoek clubhuis en faciliteiten onmogelijk ivm Corona.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 18 Dezember 2020

Hallo, Bedankt voor je review. Inderdaad helaas de realiteit door de landelijke regering opgelegde corona regels. Ook wij moeten die volgen. Tot snel weer een keertje op onze baan.

7.5
ve
Anfänger
Gespielt am: 14 Dezember 2020
Bewertung Datum: 16 Dezember 2020
Handicap: 36.0
Midden- Brabant Golfclub

bij nat weer enkele holes zeer drassig.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 18 Dezember 2020

Hallo Erik, Bedankt voor je review. Helemaal waar. Tot snel weer een keertje.

8.2
jo
Bronze
Gespielt am: 11 Dezember 2020
Bewertung Datum: 14 Dezember 2020
Handicap: 10.0
Midden- Brabant Golfclub

Malgre cette période particulier (covid, hivers, etc) nous avons passé une super journée Super accueil Practice agréable Parcours en très bon état et au dessin assez sympa... quelques obstacles d eau ici et la... bel environment... bref une super découverte Seul petit aspect négatif... depart très avancés sur tous les trous et 4 ou 5 green d hivers Rien de bien grave…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.0
je
Bronze
Gespielt am: 8 Dezember 2020
Bewertung Datum: 8 Dezember 2020
Handicap: 20.4
Midden- Brabant Golfclub

Prijs kwaliteit kon die dag beter we speelden van de oranje teeboxen en de eerste 10 holes waren wintergreens. later in de morgen gelukkig zomergreens Hele leuke oplossing wat horeca betreft, mooie grote blokhut gedeeltelijk open met bankjes en zelfbediening koffie, chocomel, glühwein enz. zo konden we na onze ronde toch nog even zitten en napraten.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 8 Dezember 2020

Hallo Jeroen, Vandaar ook ons wintertarief. Dit tarief is ervoor omdat onze baan niet onder normale zomercondities gespeeld kan worden. Maar heel erg bedankt voor je review en gegeven, hoge cijfer. Kom graag nog eens bij ons te gast onder "zomerse" omstandigheden.

8.1
pi
Bronze
Gespielt am: 8 Dezember 2020
Bewertung Datum: 22 Dezember 2020
Handicap: 20.8
Midden- Brabant Golfclub

Gezellig en gastvrij, ondanks Corona. Horeca buiten is een soort gezellige kerststal. De baan is afwisselend en goed onderhouden. Leuk om hier te spelen!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Dezember 2020

Hallo Pieter, Bedankt voor je review en gegeven cijfer. SUPER! Fijn om te lezen dat je het leuk vindt om bij ons te spelen. Tot snel maar weer dan!

8.2
Silber
Gespielt am: 29 November 2020
Bewertung Datum: 29 November 2020
Handicap: 7.3
Midden- Brabant Golfclub

Wat een mooie baan is Midden-Brabant. Ik speel hem niet zo vaak, dit was de tweede keer dit jaar. Als lid van Golfchain kun je twee dagen van tevoren een starttijd boeken op deze baan en ik werd samen met een golfmaatje van me (ook Golfchain lid) bijgeboekt bij twee leden. Het was ons bekend dat we werden bijgeboekt bij twee anderen en dat is wat ons betreft helemaal prim…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 30 November 2020

Hallo, Heel erg bedankt voor je review. Aandachtig doorgelezen, fijne lovende woorden en een tip waarmee wij intern zeker mee aan de slag gaan. Dank. Je gegeven cijfer vinden wij helemaal TOP! Hopelijk tot snel weer eens op onze golfbaan.

8.5
ke
Bronze
Gespielt am: 29 November 2020
Bewertung Datum: 1 Dezember 2020
Handicap: 12.7
Midden- Brabant Golfclub

Wat een heerlijke baan en wat een gastvrijheid! Afslaan van oranje levert toch een meer dan leuke ronde op omdat je gedwongen wordt de baan anders te spelen. De baan zelf is prima onderhouden en speelbaar, ook eind november. Een aanrader voor iedereen en voor alle handicaps!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 2 Dezember 2020

Hallo Kees, Wat een mooi, fijn cijfer geef je ons. Helemaal TOP! Ook je lovende woorden lezen wij graag. Tot snel weer eens een keertje op onze golfbaan.

7.8
Gold
Gespielt am: 27 November 2020
Bewertung Datum: 3 Dezember 2020
Handicap: 9.1
Midden- Brabant Golfclub

Gespeeld in de coronatijd onder de winterregels. Dit houd in dat je moest spelen vanaf de oranje teeboxen. Daarvoor is de prijs aangepast naar €40 wat prima is. Voor of na je ronde is er een "koffie to go" met eventueel een lekker broodje daarbij. Is erg goed georganiseerd. De baan zelf lag er boven verwachting goed bij. Dag ervoor had het stevig geregend maar daar merkte…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 3 Dezember 2020

Hallo Edwin, Leuk te lezen dat je zeker in de zomer van 2021 een keertje terug komt. Aan je woorden is af te lezen dat het je is bevallen bij ons. TOP. Heel erg bedankt voor je review en tot snel!

7.6
Gold
Gespielt am: 25 November 2020
Bewertung Datum: 26 November 2020
Handicap: 21.0
Midden- Brabant Golfclub

Na een tijdje weer een keer Midden Brabant gespeeld. De baan ligt er vrijwel altijd goed bij. Jammer dat deze keer de tee boxen niet te gebruiken zijn en je dus van oranje moet starten. Het maakt de golfbaan wel anders te spelen. Denk niet dat ik in de winter dan nog een keer kom spelen, zeker als de greenfee €60 blijft (wat sowieso teveel is). De fairways en greens lagen…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 26 November 2020

Hallo, Heel erg bedankt voor je review. Wij kiezen inderdaad bewust voor een echte gras winterteeeingground. Dat is oranje en dus de gehele winter qualifying. Greenfee winter: 40 euro. U heeft gisteren 60 euro betaald voor 2 personen met een voucher. Hopelijk tot snel op onze golfbaan.

6.9
da
Bronze
Gespielt am: 24 November 2020
Bewertung Datum: 19 Dezember 2020
Handicap: 27.0
Midden- Brabant Golfclub

Leuke baan met echt ‘Brabantse’ sfeer. Wat krappe parkeerplaats. Driving range heeft wat weinig ruimte en oude matten. 9 holes gespeeld dus niet alles kunnen zien. Leuke holes met redelijk wat variatie. Wel jammer dat zonder het te vertellen hole 4 onderhoud had deze konden we niet spelen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Dezember 2020

Hallo Dave, Bedankt voor je review en excuses van hole 4 gesloten was ivm werkzaamheden. Is een kortere par 3 dus kunnen we ook niet gedeeltelijk open doen. Graag ontvangen we je een ander keertje nog eens.

9.3
Ar
Anfänger
Gespielt am: 23 November 2020
Bewertung Datum: 23 November 2020
Handicap: 30.0
Midden- Brabant Golfclub

Banen lagen er echt prachtig bij. Goed onderhouden. Fairway volledig schoon van gevallen bladeren. Greens lagen er tiptop bij. Echt hartstikke goed golfen hier! Ik kom hier nog zeker terug!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 24 November 2020

Hallo Armin, Jij bent van harte welkom, de volgende keer. Wat een top review schrijf je. Met je gegeven cijfer zijn wij helemaal in onze nopjes. Bedankt!

8.0
Gold
Gespielt am: 14 November 2020
Bewertung Datum: 14 November 2020
Handicap: 27.5
Midden- Brabant Golfclub

Ivm COVID-19 konden we maar 9 holes lopen. De holes 10 -18 heel mooi en met mooie weer goed te spelen. Wel druk op de baan omdat we per 6 minuten konden starten en een paar keer moesten wachten! Fairways goed speelbaar en de greens helaas met veel bladeren inzake herfstweer.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 16 November 2020

Hallo, Bedankt voor je review en je gegeven cijfer. Worden wij erg blij van. Tot snel weer eens een keertje op onze baan!

8.0
ke
Anfänger
Gespielt am: 14 November 2020
Bewertung Datum: 19 Dezember 2020
Handicap: 23.0
Midden- Brabant Golfclub

Fijne golf baan voor een gemiddelde handicapper, uitnodigend en af en toe uitdagend. Clubhuis en receptie ogen erg gastvrij. Ik kom zeker terug!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Dezember 2020

Hallo, Super bedankt voor je gegeven cijfer. TOP! Ook je geschreven woorden klinken ons als muziek in de oren. Kom zeker nog maar eens terug, zoals jezelf schrijft: van harte welkom!

8.3
Gold
Gespielt am: 11 November 2020
Bewertung Datum: 11 November 2020
Handicap: 20.5
Midden- Brabant Golfclub

Met enkel tweetallen is de baan is er sprake van een weldadige rust. Dit is gewoon een hele mooie baan in een hele mooie omgeving met een mooie lay-out. Een baan met grote variatie in de holes. Een goed onderhouden baan met vriendelijke mensen. Een sfeervolle omgeving. Jammer van de schimmelaantasting in de greens. Maar ja nu chemie verboden is doet de natuur haar eigen d…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 12 November 2020

Hallo Jos, Heel erg bedankt voor je review. Fijn om te lezen en je geeft ons een SUPER cijfer. Tot snel weer eens een keertje!

8.1
j.
Bronze
Gespielt am: 4 November 2020
Bewertung Datum: 8 November 2020
Handicap: 25.4
Midden- Brabant Golfclub

De fairways en greens lagen er prachtig bij. Afwisselende baan met bos en open stukken. Leuke koffiecorner ivm COVID sluiting van het clubhuis. Komen zeker terug.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 9 November 2020

Hallo, TOP! jouw review en de lovende woorden daarin. Ook met je gegeven cijfer zijn wij erg blij. Bedankt daarvoor. Kom inderdaad nog maar eens terug, tot snel!

7.3
h_
Bronze
Gespielt am: 4 November 2020
Bewertung Datum: 17 November 2020
Handicap: 24.7
Midden- Brabant Golfclub

Leuke baan, baanonderhoud laat te wensen over.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 18 November 2020

Hallo, Bedankt voor je review, fijn te lezen dat je het een leuke baan vindt. Graag tot snel weer eens een keertje op onze baan.