Golfbaan Midden-Brabant: Bewertungen

Stahl
Gespielt am: 21 Februar 2011
Bewertung Datum: 21 Februar 2011
Handicap: 21.0
Midden- Brabant Golfclub

ECHT EEN AANRADER! Erg leuke en prachtige baan in een bosrijk gebied. Buiten de bebouwde kom en 10 minuten rijden vanaf de snelweg en Tilburg. Ondanks de korte lengte voor heren is de baan zeer uitdagend. Mooie dog-leg op hole 12 en grappig "verwarrend" spel bij holes 8-9-10. De mooiste vond ik toch echt hole twee met een prachtige approach over water. (voor de echte dare…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Bronze
Gespielt am: 22 April 2010
Bewertung Datum: 22 April 2010
Midden- Brabant Golfclub

Een prachtige baan in een mooie omgeving vriendelijke ontvangst en behulpzame mensen. We waren hier in het begin van het seizoen en de greens waren na een lange winter niet optimaal maar de volgende keer 14 dagen later was het al stukken beter. Hole 19 heeft een leuke kaart tegen goed betaalbare prijzen

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Stahl
Gespielt am: 18 November 2009
Bewertung Datum: 18 November 2009

Leuke baan met voldoende afwisseling in de holes. Aardige mensen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Stahl
Gespielt am: 17 Juni 2009
Bewertung Datum: 17 Juni 2009
Midden- Brabant Golfclub

Zeer mooie baan zeker nu met de hoge rough.Deze baan moet je zeker eens spelen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Bronze
Gespielt am: 29 Mai 2008
Bewertung Datum: 29 Mai 2008
Handicap: 33.0
Midden- Brabant Golfclub

uitdagende baan wel wat kaal nog, driving range beperkt

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Stahl
Gespielt am: 3 April 2008
Bewertung Datum: 3 April 2008

niet uit te drukken in woorden, Zien is onthouden: http://www.mijnalbum.nl/Album=RBZEK3G3

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Stahl
Gespielt am: 14 Februar 2008
Bewertung Datum: 14 Februar 2008

Lekkere, brabantse bourgondische baan. Niet te veel poespas, maar golfen.... Met vrienden na de kerstdagen 18 holes gelopen. De vorst aan de grond gaf een prachtig plaatje, allen de ballen vlogen alle kanten op, en probeer dan maar eens lekker te chippen om binnen de stoklengte van de hole te geraken......

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Stahl
Gespielt am: 13 Februar 2008
Bewertung Datum: 13 Februar 2008

Het is een hele mooie, afwisselende en uitdagende baan. De rust komt je tegemoet als je op de eerste hole afslaat, geen geluidsoverlast van trein, vlieg, of wegverkeer, maar mooie natuur en rust overal om je heen. Hier 18 holes spelen is een dag genieten.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Stahl
Gespielt am: 11 April 2006
Bewertung Datum: 11 April 2006
Midden- Brabant Golfclub

Prima baan, restaurant matig.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!

Abonnement kündigen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg