Bewertungen

8.1
Gold
Gespielt am: 4 November 2020
Bewertung Datum: 4 November 2020
Handicap: 11.0
Midden- Brabant Golfclub

Normaliter zijn we altijd ruim op tijd, echter een ongeval voor ons zorgde voor 1 uur in de file wachten. Omdat vandaag voorlopig agv Corona slechts een vierbal mocht golfen was de baan overvol. Dankzij flexibel handelen door de receptie bezetting (zijnde een mevrouw enJoep) konden we bij hole 4 alsnog aansluiten bij de andere flightgenoten. Het parkeerterrein gaf nog vol…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 5 November 2020

Hallo, Bedankt voor je fijne review en je gegeven cijfer. Wij zullen het ook doorgeven aan onze greenkeepers. TOP!

8.8
Bronze
Gespielt am: 1 November 2020
Bewertung Datum: 3 November 2020
Handicap: 29.0
Midden- Brabant Golfclub

Zeer goed onderhouden en uitdagende baan. Helaas door de COVID pandemie is uiteraard de horeca gelegenheid dicht en zijn alle voorzorgsmaatregelen getroffen, maar dat neemt niet weg dat ze er alles aan doen om de golfers in de beste omstandigheid te ontvangen. Doe zo verder!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 4 November 2020

Hallo Kenny, Bedankt voor je lovende woorden en het inzenden van je review. Zeker ook je hoge cijfer: zijn we erg tevreden over, TOP! Tot snel weer eens een keertje op onze baan.

8.0
ro
Anfänger
Gespielt am: 1 November 2020
Bewertung Datum: 3 November 2020
Handicap: 21.2
Midden- Brabant Golfclub

Playing handicap moet herbekeken worden. Dit is niet in verhouding tot de moeilijkheid van de golfbaan.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.7
lo
Anfänger
Gespielt am: 31 Oktober 2020
Bewertung Datum: 3 November 2020
Handicap: 18.0
Midden- Brabant Golfclub

De baan ligt er echt prachtig bij. Van tee tot en met de green voortreffelijk. Er zou wellicht wel over de drukte op de baan nagedacht mogen worden.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 4 November 2020

Hallo Louis, Super bedankt voor je gegeven cijfer en je geschreven review. Zijn we erg blij mee. Tot snel weer op onze golfbaan!

7.8
to
Bronze
Gespielt am: 31 Oktober 2020
Bewertung Datum: 5 November 2020
Handicap: 18.3
Midden- Brabant Golfclub

Gezellig mooi gelegen uitdagende golfbaan.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 5 November 2020

Hallo Ton, Fijn voor ons om jouw review te lezen, heel erg bedankt daarvoor.

8.9
t.
Anfänger
Gespielt am: 30 Oktober 2020
Bewertung Datum: 17 November 2020
Handicap: 26.8
Midden- Brabant Golfclub

Mooie baan in Bosrijk landgoed. Afwisselende holes en goed onderhouden greens. Fijne baan om te spelen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 17 November 2020

Hallo, Fijne baan om te spelen, schrijf je. NOU: fijne review voor ons om te lezen, TOP! En wat een super mooi cijfer geef je ons. Heel erg bedankt voor dit alles en hopelijk tot snel weer eens een keertje op onze golfbaan.

8.9
fv
Anfänger
Gespielt am: 27 Oktober 2020
Bewertung Datum: 29 Oktober 2020
Handicap: 31.1
Midden- Brabant Golfclub

Schitterende Golfbaan met mooie uitdagingen. Heb er afgelopen dinsdag 27 -10-2020 9 holes gespeeld en op woensdag 28-10-2020 een toernooitje. Dat toernooi was erg goed georganiseerd en de verzorging, ontvangst en afsluiting waren goed (corona-proof) geregeld.!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 30 Oktober 2020

Hallo Frans, Wat een super fijne review om te lezen. Dank daarvoor. Zeker ook voor je gegeven, hoge cijfer. Zijn we erg blij mee. Tot snel weer!

7.1
Sa
Bronze
Gespielt am: 24 Oktober 2020
Bewertung Datum: 24 Oktober 2020
Handicap: 26.0
Midden- Brabant Golfclub

Leuke goed onderhouden baan, ondanks de drukte prima door kunnen lopen. Ruimte tussen verschillende holes soms wat (te) smal, vaker fore gehoord dan ik gewend ben. Baan lag er goed bij en de herfstkleur maken het plaatje af.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 26 Oktober 2020

Hallo, Bedankt voor je review. Was inderdaad een drukkere dag, is altijd wel in dit jaargetijde (minder uren licht, lekker weer, "nog vlug even een rondje... ").

8.0
Silber
Gespielt am: 24 Oktober 2020
Bewertung Datum: 14 November 2020
Handicap: 9.3
Midden- Brabant Golfclub

Leuk onderhouden baan met veel variatie. Dogleggs, lang, kort, water, bos. Een baan voor alle hcp’ers.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 16 November 2020

Hallo, Fijn om je review te lezen. Bedankt daarvoor en tot snel weer eens een keertje op onze baan. Ook zijn we erg blij met je gegeven cijfer. TOP!

8.3
vi
Anfänger
Gespielt am: 23 Oktober 2020
Bewertung Datum: 24 Oktober 2020
Handicap: 22.0
Midden- Brabant Golfclub

Prachtige baan met goede fairways en greens. De baan bezetting was wel te hoog door teveel vierballen!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 26 Oktober 2020

Hallo Victor, Heel erg bedankt voor je gegeven cijfer. TOP! Fijn ook te lezen dat je het een prachtige baan vindt. Tot snel weer!

7.6
le
Silber
Gespielt am: 22 Oktober 2020
Bewertung Datum: 29 Oktober 2020
Handicap: 18.2
Midden- Brabant Golfclub

Het was weer zeker de moeite waard hier te spelen.. De baan ligt er weer super bij. Jammer natuurlijk dal hole 19 dicht was maar er was gelukkig wel een koffievoorziening.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 30 Oktober 2020

Hallo, Fijn te lezen dat je de baan er (weer) SUPER vindt bij liggen. TOP! tot snel weer dan.

7.6
Gold
Gespielt am: 21 Oktober 2020
Bewertung Datum: 21 Oktober 2020
Handicap: 17.7
Midden- Brabant Golfclub

Een gevarieerde baan met diverse uitdagende holes, goed verzorgd, attent personeel.

Übersetzen ins Deutsch
6
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 22 Oktober 2020

Hallo Rene, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen, daar doen we het voor. We zullen het doorspelen intern naar de juiste personen. Tot snel weer op onze golfbaan!

8.7
Silber
Gespielt am: 21 Oktober 2020
Bewertung Datum: 21 Oktober 2020
Handicap: 15.1
Midden- Brabant Golfclub

We kwamen met regen aan en na hole 1 was het heerlijk droog en zelfs de zon kwam nog tevoorschijn. Het is altijd een genot om op Midden Brabant te spelen. Alles klopt van het begin tot het einde. De baan ligt er fantastisch bij en de bomen rondom krijgen mooie herfstkleuren. Het was druk in de baan maar de vierballen voor ons lieten onze twee bal netjes passeren. De horec…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 22 Oktober 2020

Hallo Ton, Heel erg bedankt voor je gegeven, hoge cijfer. Zijn we erg blij mee. Ook je geschreven teksten lezen we graag. Tot snel weer!

8.4
Anfänger
Gespielt am: 19 Oktober 2020
Bewertung Datum: 19 Oktober 2020
0
Midden- Brabant Golfclub

Wij als onervaren golfers hebben de par3 baan gelopen. Heerlijke baan om te oefenen in een prachtige omgeving met verschillende obstakels. Genoten.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 20 Oktober 2020

Hallo Mike, Wat leuk om je review te lezen. Bedankt daarvoor en ook voor je gegeven cijfer. TOP! Tot snel weer op onze baan en/of PAR 3 baan.

7.7
Gold
Gespielt am: 19 Oktober 2020
Bewertung Datum: 19 Oktober 2020
Handicap: 15.1
Midden- Brabant Golfclub

Goed onderhouden en gevarieerde baan. Prachtige omgeving. Ondanks COVID-19 beperkingen clubhuis, toch in mooi met herfst elementen gedecoreerde schuur koffie/thee beschikbaar. Helaas geen andere dranken en iets warms om te eten zoals broodje etc. zoals andere golfbanen wel doen als take away. Fairways en greens prima. Wel erg druk in de baan, maar Marshall hield de voort…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 19 Oktober 2020

Hallo, Fijn je review te lezen. Ondanks de drukte gelukkig kunnen genieten van onze goed onderhouden baan in een prachtige omgeving, zoals jezelf schrijft. Tot snel weer en bedankt voor je review!

8.4
ha
Bronze
Gespielt am: 19 Oktober 2020
Bewertung Datum: 20 Oktober 2020
Handicap: 13.1
Midden- Brabant Golfclub

Super leuke baan om te spelen. Niet lang maar voldoende tactische uitdagingen! Prima baanverzorging door de hele baan!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 20 Oktober 2020

SUPER mooi hoog cijfer geef je. Bedankt daarvoor. Ook je review is fijn voor ons om te lezen. Hopelijk tot weer eens een keertje op onze baan!

8.0
Gold
Gespielt am: 16 Oktober 2020
Bewertung Datum: 16 Oktober 2020
Handicap: 17.2
Midden- Brabant Golfclub

Clubhuis en restaurant dicht maar onder een mooi afdak koffieautomaat met vrijwillige bijdrage. Prima georganiseerd. De baan is ondanks droogte in de zomer en de laatste weken veel regen in goede conditie. Veel water hindernissen die het spel spannender maken. Greens wat zandig ivm onderhoud maar prima te putten. Over het algemeen is de baan erg afwisselend in een parkach…

Übersetzen ins Deutsch
1
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 19 Oktober 2020

Hallo, Wat SUPER dat je schrijft: een aanrader voor greenfee spelers. Dit geldt overigens ook voor onze leden of om lid te worden, hoor (ha ha). Bedankt voor je lovende woorden in je review en je gegeven TOP cijfer. Tot snel weer op onze baan!

7.5
ca
Bronze
Gespielt am: 14 Oktober 2020
Bewertung Datum: 15 Oktober 2020
Handicap: 26.8
Midden- Brabant Golfclub

Mooie baan.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 15 Oktober 2020

Hallo Carla, Kort maar krachtig: dank je!

8.0
Gold
Gespielt am: 14 Oktober 2020
Bewertung Datum: 17 Oktober 2020
Handicap: 17.9
Midden- Brabant Golfclub

Weer eens terug geweest naar deze prachtige baan in het bosrijke en rustig gelegen landgoed De Utrecht. Het is altijd weer een genoegen om hier te spelen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 19 Oktober 2020

Hallo, Erg goed te lezen dat je graag bij ons komt golfen. Bedankt voor je geweldige cijfer en je ingezonden review. Tot snel maar weer, dan!

7.8
Silber
Gespielt am: 14 Oktober 2020
Bewertung Datum: 15 Oktober 2020
Handicap: 8.0
Midden- Brabant Golfclub

Dr oefen faciliteiten zijn goed Het is een prachtige golfbaan om te spelen, lekker rustig en de fareways waren heel goed. De greens waren een beetje zanderig maar dat hoort nu eenmaal bij het onderhoud er van. De baan is leuk om te spelen en kan uitdagend zijn.

Übersetzen ins Deutsch
1
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 15 Oktober 2020

Hallo Louis, Heel erg bedankt voor je mooie woorden. Fijn om t e lezen en tot snel weer eens een keertje op onze leuke en uitdagende baan!

8.6
Gold
Gespielt am: 12 Oktober 2020
Bewertung Datum: 12 Oktober 2020
Handicap: 9.3
Midden- Brabant Golfclub

Al veel positieve verhalen gehoord en vandaag zelf ervaren. Wat een parel is deze baan. Ondanks de vele regen van afgelopen week, lag de baan er prima bij. Helaas waren de greens net gezand en sommige geprikt maar dan nog in prima conditie. Absolute aanrader. Horeca prima en orde. Wij hadden een vroege starttijd, helaas was de horeca (en dus ballen voor de DR) pas om 09.0…

Übersetzen ins Deutsch
10
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 13 Oktober 2020

Hallo Ronald, Heel erg bedankt voor je cijfer, TOP! Ook je lovende woorden in je review lezen wij graag. Wij hopen dat door jouw positieve review andere golfers onze baan ook gaan vinden. Tot snel weer eens!

8.0
fr
Anfänger
Gespielt am: 3 Oktober 2020
Bewertung Datum: 11 Oktober 2020
Handicap: 9.8
Midden- Brabant Golfclub

Leuke baan, zeker niet moeilijk en mooi gelegen. We liepen er op een druilerige dag maar de baan was prima bespeelbaar. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 12 Oktober 2020

Hallo, Je komt zeker nog eens terug, schrijf je. Nou: van harte welkom! Heel erg bedankt voor je ingezonden review en je gegeven cijfer.

7.2
nj
Bronze
Gespielt am: 29 September 2020
Bewertung Datum: 4 Oktober 2020
Handicap: 29.0
Midden- Brabant Golfclub

Prachtige baan, lag er goed bij met snelle en lastige greens. De prijs/kwaliteits verhouding vind ik matig, als greenfee speler € 40 afrekenen voor 9 holes is duur.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 5 Oktober 2020

Hallo, Bedankt voor je review, fijn te lezen dat je de baan er prachtig bij vindt liggen. Jammer van je prijs/kwaliteit ervaring voor een 9 holes ronde.

8.3
Bronze
Gespielt am: 25 September 2020
Bewertung Datum: 26 September 2020
Handicap: 8.6
Midden- Brabant Golfclub

Mooie baan met fraaie afwisseling. De greens zijn een uitdaging! Minpuntje vind ik de beperkte ruimte tussen de holes en hole 8,9 en 10 lijken wel erg veel op elkaar.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 28 September 2020

Hallo, Heel erg bedankt voor je gegeven cijfer. Zijn wij erg blij mee. Ook je geschreven woorden nemen we ter harte. Tot snel nog eens op onze golfbaan.

8.6
Bronze
Gespielt am: 24 September 2020
Bewertung Datum: 24 September 2020
Handicap: 23.9
Midden- Brabant Golfclub

Verrassend leuke, fijn bespeelbare baan met voor gasten verrassende aspecten in met name de tweede 9 holes.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 25 September 2020

Hallo Ad, Wat een super mooi cijfer geef je ons: TOP! Zijn we erg blij mee, evenals met je lovende woorden. Hopelijk tot snel weer eens een keertje op onze baan!

8.8
ne
Silber
Gespielt am: 23 September 2020
Bewertung Datum: 23 September 2020
Handicap: 20.6
Midden- Brabant Golfclub

Met 2 goede vrienden (die na 4 jaar weer meegingen naar Esbeek) deze heerlijke baan gespeeld. Elke keer weer een genot om hier te spelen. De weergoden waren ons weer goed gezind en de baan lag er (zoals gewoonlijk) weer voortreffelijk bij. Joep en zijn mannen, complimenten.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 24 September 2020

Hallo Jan, Wat fijn je lovende woorden te lezen in je review. Heel erg bedankt daarvoor. Ook voor het gegeven hoge cijfer. TOP! Tot snel weer op onze baan.

7.9
Silber
Gespielt am: 23 September 2020
Bewertung Datum: 24 September 2020
Handicap: 19.2
Midden- Brabant Golfclub

Leuke baan in een rustige omgeving. Heerlijk om te spelen. Baan is niet overdreven moeilijk maar wel leuk en uitdagend op sommige holes. Persoonlijk vind ik holes 10-18 mooier qua omgeving tov 1-9. Alle greens liggen er goed bij. Nu en dan wel wat vlekken erin maar geen kale plekken of dergelijke. Fairways liggen zoals het hoort en de teeboxen zijn zeker in orde! Deze lig…

Übersetzen ins Deutsch
9
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 24 September 2020

Hallo, Heel erg bedankt voor de lovende woorden en het hoge cijfer. Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Fijn te lezen dat je onze baan een aanrader vindt om te spelen. Tot snel dus!

7.6
ph
Gold
Gespielt am: 21 September 2020
Bewertung Datum: 21 September 2020
Handicap: 23.9
Midden- Brabant Golfclub

Midden-Brabant is een gezellige club waar we jaarlijks graag komen. Dit jaar greenfee en hoofdgerecht voor 70 euro. De golfbaan heeft op sommige holes slechte fairways. Ze waren pas gesneden en door de droogte erg kaal. Voor het overige leuke holes. Clubhuis is erg goed. Het weer werkte vandaag ook mee dus was het lekker druk op terras zonder dat Corona richtlijnen werden…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 22 September 2020

Hallo, Leuke review om te lezen. TOP. Bedankt hiervoor EN... tot volgend jaar weer, zoals jezelf aangeeft. We ontvangen je dan weer graag!

7.6
r.
Bronze
Gespielt am: 19 September 2020
Bewertung Datum: 24 September 2020
Handicap: 11.6
Midden- Brabant Golfclub

Eerste 7 holes prachtige parkbaan. Daarna 8 t/m 12 minder uitdagend. Laatste holes wel weer leuker. Fairways niet overal even goed maar heeft natuurlijk met de droogte te maken. Leuke baan om te spelen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 25 September 2020

Hallo, Bedankt voor je review, fijn en leuk om te lezen. Leuke baan om spelen, zeg je: wanneer kom je weer?

7.3
Silber
Gespielt am: 18 September 2020
Bewertung Datum: 19 September 2020
Handicap: 8.7
Midden- Brabant Golfclub

Leuke gezellige club met de brabantse gastvrijheid jammer dat de fairways slecht waren het is geen moelijke baan.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 21 September 2020

Hallo, Fairways inderdaad minder i. v. m. verticuteren eerder die week. Excuses daarvoor, moet groei inkomen. Bedankt voor je review, leuk te lezen dat je ons gastvrij vindt: daar doen we het voor!. Hopelijk tot snel op onze baan.