Bewertungen

8.0
h_
Bronze
Gespielt am: 16 September 2020
Bewertung Datum: 23 September 2020
Handicap: 25.5
Midden- Brabant Golfclub

. mooie baan, maar mis soms de routing en de t times zijn te kort op elkaar vooral bij een 4 bal.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 September 2020

Hallo, Heel erg bedankt voor je review. Kunnen we iets mee. Zeker met je gegeven cijfer zijn we ook erg blij. Tot snel weer op onze baan!

8.0
jb
Bronze
Gespielt am: 16 September 2020
Bewertung Datum: 17 Dezember 2020
Handicap: 24.6
Midden- Brabant Golfclub

We spelen er regelmatig i.h.k.v. "Golf Chain". En genieten dan van de Brabantse gastvrijheid en sfeer... ook in corona-tijd. Ook op de baan heerst een ontspannen sfeer. Ook omdat de baan vriendelijk speelbaar is, met voldoende uitdagingen. Kortom: een plezierig uitje!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 18 Dezember 2020

Hallo, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Fijn om te lezen en te ontvangen. Tot snel!

7.6
Gold
Gespielt am: 16 September 2020
Bewertung Datum: 17 September 2020
Handicap: 20.9
Midden- Brabant Golfclub

Normaal gesproken is Golfbaan Midden-Brabant een prima golfbaan. Alleen hadden we nu een dag te pakken dat er onderhoud was. Een aantal fairways waren minder bespeelbaar en op 1 hole konden we niet spelen. Dit was pas duidelijk toen we incheckten. Verder is de baan qua lay-out heel mooi en is er voor alle handicap niveau's genoeg uitdaging.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 17 September 2020

Hallo, Bedankt voor je ingezonden review en cijfer. Kom a. u. b. Nog eens bij ons golfen, zeker wanneer wij geen groot onderhoud plegen aan de baan. Zie hiervoor dan onze baanstatus op onze website.

7.5
Gold
Gespielt am: 12 September 2020
Bewertung Datum: 12 September 2020
Handicap: 9.7
Midden- Brabant Golfclub

De baan is uitdagend voor alle handicaps. Niet lang, maar ze heeft wel een aantal zeer uitdagende holes. De greens zijn niet al te lastig en goed ‘leesbaar’. Een baan welke je vaker gespeeld moet hebben om goed te kunnen scoren. Minpunten zijn er ook; eten en service in de horeca is matig. Geen handdoeken in de kleedkamer. Dat zijn, niet onbelangrijk, bijzaken.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 14 September 2020

Hallo Jan Willem, Bedankt voor het inzenden van je review. Jammer van je ervaring betreffende onze horeca, geef hen nog eens een keertje de kans om het over te doen.

8.5
ge
Anfänger
Gespielt am: 10 September 2020
Bewertung Datum: 23 September 2020
Handicap: 24.0
Midden- Brabant Golfclub

Over het geheel een mooie parkbaan. Jammer dat de drivingrange niet verlicht is, ook de putting green (oefen faciliteit) is niet verlicht. Wat oefenen in de vroege ochtend of late avond niet makkelijk is. De gastvrijheid is uitmuntend zeer behulpzaam. Daarnaast is het clubhuis ook een echte aanrader om langs te gaan, vriendelijk en nieuwsgierig naar uw golfdag. Waardoor…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 September 2020

Hallo Gerard, Wat een leuke review schrijf je. Fijn om te lezen. Bedankt daarvoor en voor je gegeven hoge cijfer. Helemaal TOP! Tot snel weer op onze golfbaan.

7.3
HP
Gold
Gespielt am: 10 September 2020
Bewertung Datum: 12 September 2020
Handicap: 7.8
Midden- Brabant Golfclub

Afgelopen week voor het eerst gespeeld, was mooi weer en dit was dan ook waarschijnlijk de oorzaak dat het heel druk was. Parkeerterrein vol (en veel te klein), dus auto moeten parkeren verderop langs de weg. Ontvangst niet bijzonder, greenfee is ok. Baan lag er redelijk bij, qua ligging is de baan wel erg mooi. Greens vond ik erg traag en ook onvoorspelbaar. Ondanks de d…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 14 September 2020

Hallo, Bedankt voor je review. Hopelijk tot snel weer eens keertje op onze golfbaan.

7.6
sc
Silber
Gespielt am: 10 September 2020
Bewertung Datum: 10 September 2020
Handicap: 7.9
Midden- Brabant Golfclub

De aankomst was een beetje lastig, want het hele parkeerterrein was vol. Langs de (onverharde) weg parkeren dus. Door de droogte zijn er wat kale plekken maar de baan ligt er verder prima. Leuke baan om te spelen met verschillende doglegs en waterhindernissen langs en dwars over de baan. Wat erg fijn is zijn de borden bij de t-boxen waar niet alleen de layout maar ook de …

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 11 September 2020

Hallo, Wat een leuke en fijne uitgebreide review om te lezen. Het was die dag inderdaad lekker druk met velen die van een “golf en eat” arrangementen genoten. Vandaar extra drukte op ons parkeerterrein. Tot snel weer eens op onze baan.

8.0
Gold
Gespielt am: 9 September 2020
Bewertung Datum: 9 September 2020
Handicap: 20.9
Midden- Brabant Golfclub

Prima golfbaan met wat verrassende holes (doglegs, glooiende fairways en waterpartijen voor de green). De baan is zeer goed onderhouden en bunkers aangeharkt. Als je in Brabant of N Limburg woont een prima golfbaan om eens te proberen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 11 September 2020

Hallo, Mooi cijfer, TOP! Bedankt hiervoor en voor je geschreven review. Gelukkig komen er ook vele greenfeeers van buiten Brabant En Limburg (ha ha). Tot snel!

8.0
Ch
Bronze
Gespielt am: 1 September 2020
Bewertung Datum: 2 September 2020
Handicap: 27.5
Midden- Brabant Golfclub

Ik heb hier op 1 september alleen een ronde gelopen en ik heb ervan genoten. De ontvangst bij de recept was buitengewoon vriendelijk. De holes zijn zeer gevarieerd en lag er zeer goed bij, de green waren redelijk snel en de rough was vriendelijk (wat in mijn geval erg fijn is ;)). De drivingrange en puttinggreens lagen er ook top bij. Het enige minpuntje waren de werkzaam…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 2 September 2020

Hallo Chris, Bedankt voor je review met de vele lovende woorden en je cijfer. Hole 16 waren we afhankelijk van een extern, ingehuurd bedrijf, vandaar last minute oplossing. Excuses daarvoor. Hopelijk tot snel weer op onze baan!

8.4
Ca
Anfänger
Gespielt am: 29 August 2020
Bewertung Datum: 29 Oktober 2020
Handicap: 36.0
Midden- Brabant Golfclub

Mooi gelegen parkbaan met soms uitdagende holes (bij voorbeeld hole 2, eerste negen) en een mooi terras.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 30 Oktober 2020

Hallo, Heel erg bedankt voor je review en vooral je gegeven cijfer. SUPER! Kom nog maar eens terug om onze uitdagende parkbaan te bespelen. Tot snel.

8.1
Ca
Anfänger
Gespielt am: 29 August 2020
Bewertung Datum: 23 September 2020
Handicap: 36.0
Midden- Brabant Golfclub

Mooie parkbaan met enkele uitdagende greens. De par3 baan is eenvoudig. Brabantse gemoedelijkheid is top!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 September 2020

Hallo, Bedankt voor je gegeven cijfer. Helemaal TOP. Ook je geschreven woorden nemen we ter harte, fijn te lezen!

7.5
hj
Anfänger
Gespielt am: 27 August 2020
Bewertung Datum: 28 August 2020
Handicap: 23.1
Midden- Brabant Golfclub

Mooi baan, veel water, goed onderhouden en mooi greens, gemoedelijk en goed restaurant. Zeer tevreden.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 28 August 2020

Hallo, Leuk je review te lezen. Bedankt voor je mooie woorden. Ik geef ze zeker ook door aan onze greenkeepers en horeca personeel. TOP!

7.8
Gold
Gespielt am: 26 August 2020
Bewertung Datum: 27 August 2020
Handicap: 12.5
Midden- Brabant Golfclub

De baan blijft uitdagend en met spelers, die vanaf oranje spelen, goed verzorgd en duidelijk herkenbaar.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 28 August 2020

Hallo Rene, Bedankt voor het schrijven van je review. Ook fijn te lezen dat zelfs voor spelers vanaf de oranje teeboxen alles helder en duidelijk is. Tot snel weer op onze baan!

8.0
ma
Bronze
Gespielt am: 20 August 2020
Bewertung Datum: 20 August 2020
Handicap: 11.6

Door de ligging tussen boompartijen heeft de golfbaan een "besloten" karakter, wat bijdraagt aan het spelplezier.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 21 August 2020

Hallo Martijn, Bedankt voor je review. Kort maar krachtig. Mooi cijfer, TOP!

8.4
di
Gold
Gespielt am: 19 August 2020
Bewertung Datum: 19 August 2020
Handicap: 10.6
Midden- Brabant Golfclub

3 maanden geleden ook midden Brabant gespeeld en toen vond ik de fairways erg droog vanwege het feit dat er weinig gesproeid mocht worden dus ik was benieuwd hoe ik de baan nu aan zou treffen en dit veel heel erg mee. De fairways hadden wel wat droge en harde plekken maar het viel alleszins mee. Verder complimenten voor de greens want die waren absoluut top. Op de 2e 9 le…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 21 August 2020

Hallo Dick, Bedankt voor je review en je hoge cijfer. SUPER. En je komt nog eens terug, lees ik: van harte welkom!

9.5
fh
Silber
Gespielt am: 19 August 2020
Bewertung Datum: 19 August 2020
Handicap: 15.9
Midden- Brabant Golfclub

Top baan en steeds een plezier om er te spelen, komen er graag.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 21 August 2020

Hallo familie Manders, SUPER bedankt voor jullie gegeven cijfer. Zijn we erg blij mee! Fijn te lezen dat jullie graag bij ons komen golfen. Tot snel maar weer.

8.5
in
Anfänger
Gespielt am: 19 August 2020
Bewertung Datum: 20 August 2020
Handicap: 22.3
Midden- Brabant Golfclub

Een prachtige baan voor degene die van natuur en variatie houdt. Vroege volgels kunnen reeën en vossen aantreffen op de baan. Mooi aangelegd met een aantal lastige hindernissen. Over het geheel niet super moeilijk dus je krijgt niet al te veel slagen mee. En daar zit hem de uitdaging in. Hole 5 par 4 SI1 is bijvoorbeeld zo'n uitdaging... Exploitant Familie Verheijen is …

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 21 August 2020

Hallo, Wat leuk te lezen, zeker als familie Verheijen-lid zijnde, jouw review. Heel erg bedankt daarvoor en daardoor blijft het ons energie geven om zo door te gaan. TOP. Ook je gegeven cijfer mag er wezen. Tot snel weer op onze golfbaan.

7.7
Gold
Gespielt am: 19 August 2020
Bewertung Datum: 19 August 2020
Handicap: 18.0
Midden- Brabant Golfclub

Deze baan ligt prachtig in het landgoed “de Utrecht” in de Brabantse Kempen niet ver van de Belgische grens. via een onverharde weg bereik je de golfbaan met voldoende parkeergelegenheid en een clubhuis in de stijl van een hele grote boerderij met aangenaam terras met uitzicht op een puttinggreen en de green van hole 18. De faciliteiten zijn goed, de ontvangst is hartelij…

Übersetzen ins Deutsch
8
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 21 August 2020

Hallo Willem, Wat een fijne, uitgebreide, goed te lezen en heldere review. Helemaal TOP! Je laat geen onderdeel onbesproken en vooral fijn: dat je over alle onderdelen tevreden bent. Tot snel weer op onze golfbaan, met je vrienden.

8.2
Tu
Silber
Gespielt am: 17 August 2020
Bewertung Datum: 19 August 2020
Handicap: 20.2
Midden- Brabant Golfclub

Na een prima telefoongesprek met de receptie, een hartelijk ontvangst. Baan lag er prima bij, zowel de fairways als de greens. Je krijgt niet al te veel slagen mee en dan denk je vaak dat de moeilijkheidsgraad wel mee valt. Dat was niet het geval. Naast de fairways van dat taaie gras werkt ook niet echt mee. Veel variatie in de eerste negen holes. Op het terras was het ge…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 19 August 2020

Hallo, Fijn je review te lezen: bedankt daarvoor. Ook zijn we erg blij met je gegeven cijfer. Hopelijk tot snel weer eens op onze golfbaan (zegt die vriendelijke receptionist, ha ha).

7.8
lu
Anfänger
Gespielt am: 12 August 2020
Bewertung Datum: 13 August 2020
Handicap: 9.8
Midden- Brabant Golfclub

Algemeen, zeer gezellige club, laagdrempelig, fijn onthaal/bediening, net bovengemiddeld moeilijke baan, mooie en rustige omgeving. + punten: prima greens; super deal op woensdag (120 euro voor 3 personen); zeer fijne sfeer (overal);vriendelijk onthaal/personeel -punten: verouderde kleedkamers; fairways, droog, ruw en vol onkruid.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 13 August 2020

Hallo Luc, Bedankt voor je review. Fijn je lovende kritieken te lezen en met je tips gaan we intern aan het werk. Tot snel!

8.2
Silber
Gespielt am: 11 August 2020
Bewertung Datum: 12 August 2020
Handicap: 18.6
Midden- Brabant Golfclub

Baan onderhoud, ligging vd baan en de baan ontwerp goed. Hole 19 uitstekend verzorgd. Komen hier graag en zeker met de korting een zekere baan om wederom naar terug te keren.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 12 August 2020

Hallo, Wij lezen dat je “ alles” goed vindt. Heel erg bedankt voor deze woorden en je cijfer. HELEMAAL TOP! Je komt nog een keer terug, lezen we. Van harte welkom

8.0
ma
Bronze
Gespielt am: 10 August 2020
Bewertung Datum: 11 August 2020
Handicap: 9.1
Midden- Brabant Golfclub

Ondanks de warmte (34 gr) heerlijk rondje gelopen, Baan lag er prachtig bij goed onderhouden en zeer vriendelijke ontvangst, greens waren aan de trage kant, maar goed speelbaar. Heerlijke broodjes voor onderweg meegekregen. Kortom zeker een aanrader en hier kom ik nog terug.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 12 August 2020

Hallo, "een aanrader om terug te komen"schrijf je. NOU: van harte welkom! Bedankt voor je cijfer en je review... en tot snel!

8.9
to
Anfänger
Gespielt am: 9 August 2020
Bewertung Datum: 11 August 2020
Handicap: 23.4
Midden- Brabant Golfclub

Mooie uitdagende baan! Het is nu de 2e keer dat ik hier gespeeld heb, maar zeker niet de laatste keer. We hadden een arrangement genomen met 3-gangenmenu. De mensen van de horeca zijn heel vriendelijk en denken mee ifv de gasten. Dit is zeer fijn om dit te mogen ervaren dat de klant hier echt nog koning is.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 12 August 2020

Hallo Tom, Heel erg bedankt voor je gegeven, hoge cijfer: TOP. Ook je lovende woorden nemen wij graag in ontvangst en geven we ook door aan onze horecamensen. Tot snel!

9.2
in
Anfänger
Gespielt am: 8 August 2020
Bewertung Datum: 9 August 2020

Voor mij de eerste keer op deze baan Zeer mooie, verzorgde, uitdagende en afwisselende baan met goede oefenfaciliteiten. De baan ligt in een schitterende omgeving (compliment aan greenkeepers, met dit droge warme weer 😊). Leuk clubhuis, goede horeca, erg vriendelijk personeel.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 10 August 2020

Hallo, "de eerste keer "op Midden-Brabant, schrijf je. Maar hopelijk niet de laatste keer, denk ik gezien je positieve teksten. Heel erg bedankt hiervoor, ook zeker voor je SUPER cijfer. Tot snel!

8.0
Gold
Gespielt am: 8 August 2020
Bewertung Datum: 10 August 2020
Handicap: 14.9
Midden- Brabant Golfclub

Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen Aan het secretariaat. Na het betalen van ons arrangement (greenfee + 3-gangenmenu) eerst gedronken op het terras voor we gingen losslaan. De ballen op de range zijn te betalen met 1 eurostukken wat het enige minpunt is dat ik kan vermelden. De baan zelf lag heel goed met enkele leuke uitdagende holes waar je alles kan winnen…

Übersetzen ins Deutsch
1
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 10 August 2020

Hallo, Bedankt voor je cijfer maar zeker ook voor je lovende kritieken. We zullen dit intern doorgeven aan de betrokkenen. Zullen ze trots en blij mee zijn. Tot snel weer op onze baan!

8.6
ja
Anfänger
Gespielt am: 7 August 2020
Bewertung Datum: 8 August 2020
Handicap: 10.0
Midden- Brabant Golfclub

Très beau parcours dans un très beau paysage. Les trous sont bien dessinés, variés. Malgré la chaleur, les fairways sont encore denses et les greens en parfait état. L'accueil est excellent et la terrasse qui donne sur le golf agréable. Bonne rstauration. Golf à recommander.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 10 August 2020

Merci beaucoup et au revoir.

8.0
Bronze
Gespielt am: 5 August 2020
Bewertung Datum: 5 August 2020
Handicap: 18.4
Midden- Brabant Golfclub

Vriendelijke ontvangst. Goed onderhouden baan met mooie (nieuwe) teeboxen. Bankjes staan verkeerd om zodat je niet op de green kan kijken, vooral bij hole 13. Jammer dat er geen toilet door de baan is. Gastvrije ontvangst bij de horeca.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 6 August 2020

Hallo Angelique, Bedankt voor je review met tips en lovende woorden. Ook je cijfer mag er wezen. Tot snel weer een keertje op onze (goed onderhouden) baan.

8.3
ro
Anfänger
Gespielt am: 5 August 2020
Bewertung Datum: 6 August 2020
Handicap: 19.3
Midden- Brabant Golfclub

Gisteren gespeeld met 4 en genoten van de mooie baan met snelle greens en prachtige natuur. Veel uitdagende holes en mooie afwisseling in zwaarte. Gezellig terras en een prima keuken met gastvrij personeel.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 6 August 2020

Hallo, Een 8,4: TOP daar zijn wij erg tevreden over. Heel erg bedankt en ook voor je lovende woorden. Wij geven dit door aan de desbetreffende personen. Tot snel!

8.3
Gold
Gespielt am: 5 August 2020
Bewertung Datum: 5 August 2020
Handicap: 10.3
Midden- Brabant Golfclub

Het was precies 1 jaar geleden dat we op deze mooie, uitdagende links baan speelden. Ontvangst wederom gastvrij. Entree was verandert, parkeren voor fietsers extra en corona regels overal goed zichtbaar! Veel nieuwe aanplant en wat heel erg opviel was de afrastering rondom het park en zelfs wildroosters. Kortom er is goed geïnvesteerd! We hebben diverse holes gezelschap …

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 6 August 2020

Hallo, Wij streven naar perfectie en nemen je tips ter harte. Bedankt voor je review en je gegeven hoge cijfer. SUPER!

8.5
je
Bronze
Gespielt am: 5 August 2020
Bewertung Datum: 6 August 2020
Handicap: 19.0
Midden- Brabant Golfclub

Prachtige baan, mooie zomeraanbieding en vriendelijke mensen. Heerlijk gegeten.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 6 August 2020

Hallo Jeanne, Kort maar krachtig: gelukkig voor ons niets dan lof. Waarvoor dank en ook voor je gegeven cijfer. Helemaal TOP!