Bewertungen

8.8
sn
Anfänger
Gespielt am: 3 August 2020
Bewertung Datum: 3 August 2020
Handicap: 26.5
Midden- Brabant Golfclub

Zeer gastvrij ontvangen. Hele leuke afwisselende en keurig onderhouden baan. Greenkeepers waren de hele dag druk in de weer om alles te onderhouden, maar totaal geen hinder van ondervonden. Echt een hele leuke dag gehad.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 4 August 2020

Hallo, Wat een SUPER hoog cijfer, heel erg bedankt daarvoor. Ook geven we je lovende woorden door aan onze greenkeepers. Fijn te lezen dat je een leuke dag hebt gehad.

8.3
Bronze
Gespielt am: 2 August 2020
Bewertung Datum: 4 August 2020
Handicap: 24.0
Midden- Brabant Golfclub

Mooie golfbaan, met gastvrij personeel. En heerlijk eten! Ik raad de spareribs van harte aan.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 4 August 2020

Hallo, Bedankt voor je review en je gegeven cijfer. MOOI! We lezen en zien dit graag. Tot snel weer op onze baan en in onze brasserie, ha ha.

8.2
pe
Anfänger
Gespielt am: 2 August 2020
Bewertung Datum: 3 August 2020
Handicap: 19.5
Midden- Brabant Golfclub

De baan ligt er mooi bij, duidelijk goed onderhouden en in een schitterende omgeving. Uitdagende en afwisselende baan, ook goede oefenfaciliteiten. Erg vriendelijk personeel, ook in de horeca, dus zeker de moeite waard!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 3 August 2020

Hallo, Fijn, om je lovende woorden te lezen. Wij doen het schijnbaar goed op vele vlakken (= vriendelijk, mooie omgeving, goed onderhoud, ed.) wat ons erg goed bevalt aan je review. TOP! Ook je cijfer mag er wezen.

7.9
jj
Gold
Gespielt am: 1 August 2020
Bewertung Datum: 7 September 2020
Handicap: 9.0
Midden- Brabant Golfclub

Midden in de hittegolf op deze baan gespeeld. De eerste 6 holes van deze baan zijn afwisselend stuk voor stuk sterke holes, waar course management zeer belangrijk is. Bijvoorbeeld de afslagen op hole 2,5 en 6. Zomaar de driver uit de tas pakken is er niet bij. De holes die volgen zijn niet zo spectaculair en lijken erg op elkaar Hole 8 t/m 11 zijn allemaal par 4 holes van…

Übersetzen ins Deutsch
2
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 7 September 2020

Hallo, Bedankt voor je uitgebreide review. Jammer van je horeca ervaring bij ons. Kom nog eens terug en geef ons die kans. Tot snel!

9.0
wa
Bronze
Gespielt am: 30 Juli 2020
Bewertung Datum: 1 August 2020
Handicap: 12.6
Midden- Brabant Golfclub

Deze baan biedt voldoende uitdaging. Baan ligt er prachtig bij, compliment aan greenkeepers. Erg jammer dat de spelers niet de moeite nemen hun pitchmark te herstellen. Helaas dit keer bij elke hole moeten wachten, we werden niet doorgelaten door een flight van 4 die voor ons liep Het restaurant is prima, goede kwaliteit en heerlijk gegeten. Leuke baan.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 3 August 2020

Hallo, We geven je complimenten door aan onze greenkeepers. Leuk! Jammer inderdaad van de pitchmarks en deze keer van de "speelsnelheid". Tot snel weer op onze LEUKE baan, zou ik zeggen!

8.9
ne
Silber
Gespielt am: 29 Juli 2020
Bewertung Datum: 17 August 2020
Handicap: 20.5
Midden- Brabant Golfclub

Altijd een genot om hier te spelen. Leuke wedstrijd georganiseerd voor de greenfeeërs op de eerste woensdag van de bouwvakvakantie. Zoals altijd goed onderhouden met goedlopende greens. Komen we zeker nog eens terug.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 19 August 2020

Hallo Jan, Super bedankt voor je gegeven hoge cijfer. TOP! Ook je lovende woorden lezen we graag. Tot snel weer eens op onze baan!

7.9
dg
Anfänger
Gespielt am: 29 Juli 2020
Bewertung Datum: 12 August 2020
Midden- Brabant Golfclub

Leuke en uitdagende golfbaan. Zeer gastvrij ontvangst. Gezellige sfeer.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 13 August 2020

Hallo, Bedankt voor je review. Fijn voor ons om deze te lezen. Hopelijk tot snel weer op onze golfbaan.

8.0
p.
Bronze
Gespielt am: 29 Juli 2020
Bewertung Datum: 30 Juli 2020
Handicap: 19.6
Midden- Brabant Golfclub

Opnieuw gemerkt dat deze golfbaan voldoende uitdaging biedt. Baan ligt er prachtig bij, compliment aan greenkeepers. Zeer triest was het om te merken dat weinig spelers de moeite nemen hun pitchmark te herstellen. Bijna alle greens zijn daardoor volledige maanlandschappen geworden waarop de bal alleen maar kan hobbelen. Schande eigenlijk. De golfclub en de greenkeepers ku…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 31 Juli 2020

Hallo, Bedankt voor je gegeven cijfer en lovendewoorden over de greenkeepers, de horeca en de baan. Jammer inderdaad dat golfers niet altijd hun pitchmarks herstellen. Tot snel maar weer.

8.5
ja
Bronze
Gespielt am: 29 Juli 2020
Bewertung Datum: 12 August 2020
Handicap: 19.4
Midden- Brabant Golfclub

Ondanks weersomstandigheden lag baan er prima bij. Gastvrije ontvangst.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 13 August 2020

Hallo Jack, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Daar doen we het voor. TOP en tot snel weer op onze baan.

8.0
ad
Bronze
Gespielt am: 28 Juli 2020
Bewertung Datum: 2 August 2020
Handicap: 17.3
Midden- Brabant Golfclub

In een bos omgeving gelegen golfbaan met zeer gevarieerde holes. Ik moet zeggen dat er een aantal uitdagende holes tussen zitten. Moet ik over water spelen of ga ik meer voor zeker. Kan ik over de bomen heen én over het water of ga ik meer voor de fairway? Dat maakt het golfen hier zo aantrekkelijk. Er zijn ook een aantal holes met een dogleg aanwezig. Dan moet je de bal …

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 3 August 2020

Hallo Ad, Bedankt voor je review. Was erg leuk voor ons om het allemaal te lezen. Fijn dat je het een uitdagende baan vindt en dat je heerlijk hebt gegeten. SUPER!

9.3
wa
Bronze
Gespielt am: 27 Juli 2020
Bewertung Datum: 27 Juli 2020
Handicap: 12.7

Prachtige baan, goed onderhouden en erg netjes.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 27 Juli 2020

Hallo, Bedankt voor je review met je lovende opmerkingen. Tevens geef je een heel hoog cijfer waar wij blij van worden. SUPER!

8.8
je
Anfänger
Gespielt am: 26 Juli 2020
Bewertung Datum: 27 Juli 2020
Handicap: 17.4
Midden- Brabant Golfclub

Zeer mooie, verzorgde, baan. Bijzonder gastvrije, gemoedelijke gemotiveerd personeel. zowel aan onthaal, bar, marshal,... echt top. we voelde ons echt welkom. "Goe bezig" zoals we in Antwerpen durven zeggen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 27 Juli 2020

Hallo, Wat een leuke, fijne review om te lezen. Helemaal TOP! Ik ga dit zeker doorzetten intern naar de juiste personen. Ook je gegeven cijfer mag er wezen, zijn we blij mee.

8.8
da
Silber
Gespielt am: 25 Juli 2020
Bewertung Datum: 25 Juli 2020
Handicap: 18.6
Midden- Brabant Golfclub

Vanochtend weer eens een 18 holes ronde gelopen en natuurlijk even inslaan. Het is fijn dat je nu de par 3 baan gedeeltelijk kan gebruiken voor het oefenen. Dit is een goede verbetering en de voorzieningen zijn goed en ruim opgezet. De baan ligt er prima bij, mooie groene Teeboxen en fijne fairways. De greens zijn vlak en mooi strak zodat goede scores haalbaar zijn. Ik ke…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 27 Juli 2020

Hallo Daniel, Wat een top cijfer geef je ons. Ook fijn om je review te lezen. Worden we erg blij van en zien dat al onze inspanningen lonen. Tot snel weer op onze baan, van harte welkom.

9.0
fr
Bronze
Gespielt am: 22 Juli 2020
Bewertung Datum: 23 Juli 2020
Handicap: 27.2
Midden- Brabant Golfclub

wij genieten altijd weer van deze mooie en vooral natuurlijke baan zag er weer prima uit komen vast nog terug.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Juli 2020

Hallo, Altijd welkom, als je gauw weer eens terugkomt (zoals jezelf aangeeft). Heel erg bedankt voor je hoge cijfer en je review.

8.9
es
Bronze
Gespielt am: 22 Juli 2020
Bewertung Datum: 23 Juli 2020
Handicap: 9.8
Midden- Brabant Golfclub

Prachtige baan om te spelen, personeel was zeer vriendelijk en het eten was goed.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Juli 2020

Hallo Esther, Fijn te lezen dat je het een prachtige baan vindt, het eten goed is en ons personeel vriendelijk. Hier doen we het voor. Wat een mooi cijfer geef je!

8.6
Kd
Bronze
Gespielt am: 22 Juli 2020
Bewertung Datum: 23 Juli 2020
Handicap: 30.2
Midden- Brabant Golfclub

Leuke baan, zelfs voor starters op de grote baan. Zeer begripsvol aan de receptie en op de baan.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Juli 2020

Hallo Kris, Bedankt voor je review en je lovende woorden daarin (ik zat namelijk aan de receptie die dag (ha ha)). Hopelijk tot snel weer op onze leuke baan! TOP cijfer, bedankt daarvoor.

8.1
fv
Bronze
Gespielt am: 21 Juli 2020
Bewertung Datum: 21 Juli 2020
Handicap: 12.8
Midden- Brabant Golfclub

Goed onderhouden, mooie baan met afwisselende holes en een aantal uitdagende dog legs. Prima oefenfaciliteiten, een gezellig clubhuis waar je gastvrij ontvangen word.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Juli 2020

Hallo, Fijn te lezen dat je in onze horeca "boshuys Klein Utrecht' gastvrij wordt ontvangen en dat je het daar gezellig vindt. Ook je lovende woorden over de baan nemen we graag in ontvangst. TOP!

8.6
ge
Anfänger
Gespielt am: 21 Juli 2020
Bewertung Datum: 21 Juli 2020
Handicap: 18.7
Midden- Brabant Golfclub

Prachtige baan, mooi in de natuur Goed onderhouden.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Juli 2020

Hallo Gerda, Bedankt voor je review en je gegeven cijfer. Dat zien we graag en daar doen we het voor. Tot snel weer op onze baan!

8.5
Di
Gold
Gespielt am: 21 Juli 2020
Bewertung Datum: 22 Juli 2020
Handicap: 12.4
Midden- Brabant Golfclub

Mooi aangelegde baan in zeer rustige omgeving. Leuk clubhuis, goede horeca, vriendelijke bediening.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Juli 2020

Hallo Dirk, Bedankt voor je cijfer. Erg mooi, en tevens bedankt voor je lovende woorden. Kom maar snel weer eens terug, zou ik zeggen!

8.5
nv
Anfänger
Gespielt am: 20 Juli 2020
Bewertung Datum: 20 Juli 2020
Handicap: 16.6
Midden- Brabant Golfclub

Uitdagende baan. Rustige omgeving en een gezellig clubhuis.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 20 Juli 2020

Hallo, Wat een snelle review. En wat een leuke om te lezen en te krijgen. TOP. Met dit cijfer zijn wij erg blij. To t snel weer op onze baan en bedankt.

8.1
Anfänger
Gespielt am: 20 Juli 2020
Bewertung Datum: 22 Juli 2020
Handicap: 43.0
Midden- Brabant Golfclub

Gemoedelijke club met goed onderhouden banen. Par 3 dagkaart is beste prijs-kwaliteit die ik ken. Perfect voor het oefenen van het korte spel.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Juli 2020

Hallo Jolanda, Goed te lezen dat je onze par-3 baan waardeert qua kwaliteit en qua prijs. Bedankt hiervoor en voor je gegeven cijfer. TOP!

8.0
pj
Gold
Gespielt am: 20 Juli 2020
Bewertung Datum: 2 August 2020
Handicap: 15.6
Midden- Brabant Golfclub

goed onderhouden baan, waar het ook met volle zon goed te spelen is. geen auto verkeer geluiden.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 3 August 2020

Hallo, Bedankt voor je review en cijfer. Daar doen we het allemaal voor.

8.1
ed
Bronze
Gespielt am: 19 Juli 2020
Bewertung Datum: 19 Juli 2020
Handicap: 9.2
Midden- Brabant Golfclub

Zondag 19-06 met 7 personen gespeeld. Mooie baan en clubhuis. Goede oefen faciliteiten. Eten was goed!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 20 Juli 2020

Hallo Ed, Bedankt voor: het feit dat je bij ons met je groepje hebt gespeeld, je ingezonden review, je lovende woorden en je gegeven hoge cijfer. Tot een volgende keer!

8.6
pa
Bronze
Gespielt am: 18 Juli 2020
Bewertung Datum: 22 Juli 2020
Handicap: 14.1
Midden- Brabant Golfclub

Baan lag er goed bij!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 23 Juli 2020

Hallo, Kort maar krachtig: onze baan ligt er goed bij. Fijn te lezen en bedankt voor je gegeven cijfer. Tot snel!

9.3
ma
Anfänger
Gespielt am: 16 Juli 2020
Bewertung Datum: 16 Juli 2020
Handicap: 36.0
Midden- Brabant Golfclub

zeker een baan die ik aanbeveel bij vrienden.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 17 Juli 2020

Hallo Marjo, Kort maar krachtig. Duidelijk en helder, een betere boodschap kunnen wij ons niet wensen. Doe je best! Heel erg bedankt hiervoor!

8.8
Silber
Gespielt am: 15 Juli 2020
Bewertung Datum: 18 Juli 2020
Handicap: 19.9
Midden- Brabant Golfclub

Gastvrije ontvangst. Prachtige baan met goed onderhouden fairways en greens. Goed evenwicht tussen uitdagende holes en rustige lange holes. Het is altijd leuk spelen in Midsen Brabant.

Übersetzen ins Deutsch
8
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 19 Juli 2020

Hallo, Wat een hoog cijfer, super bedankt daarvoor. Ook je geschreven review lezen we met veel plezier. Wat een lovende woorden. Tot snel weer op onze golfbaan.

8.0
p.
Bronze
Gespielt am: 15 Juli 2020
Bewertung Datum: 26 Juli 2020
Handicap: 19.5
Midden- Brabant Golfclub

Mooie baan in rustige omgeving. Brabantse gezelligheid en rust op de baan. Voldoende uitdaging om je tanden op stuk te bijten. Service is prima, receptie wat gedateerd en aan vernieuwing toe. Zeker de moeite waatd voor meerdere bezoeken.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 27 Juli 2020

Hallo, Heel erg bedankt voor je cijfer en woorden. Hier kunnen we wat mee. Hopelijk tot snel voor een van je meerdere bezoeken, kun je je tanden stuk bijten op onze uitdagende baan.

8.0
Gold
Gespielt am: 15 Juli 2020
Bewertung Datum: 15 Juli 2020
Handicap: 9.6
Midden- Brabant Golfclub

Mooi gesitueerd golfcomplex. Fairways en greens prima, zeker gezien de eerdere droogte dit jaar.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 16 Juli 2020

Hallo Arie, Wat een constant gegeven hoog cijfer. Zijn wij heel erg blij mee. Fijn te lezen dat je het allemaal prima en mooi vindt. Tot snel en heel erg bedankt.

8.3
pe
Bronze
Gespielt am: 15 Juli 2020
Bewertung Datum: 16 Juli 2020
Handicap: 20.1
Midden- Brabant Golfclub

Prachtige baan in een schitterende omgeving. Brabantse gastvrijheid en een uitnodigende zomerflight. Echt genieten, of je nou goed speelt of geen bal raakt!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 17 Juli 2020

Hallo, Goed te lezen dat je hebt genoten. Ook erg fijn voor ons dat je dat wereldkundig maakt middels deze ingezonden review. Bedankt daarvoor en tot snel!

8.5
Silber
Gespielt am: 14 Juli 2020
Bewertung Datum: 16 Juli 2020
Handicap: 15.0
Midden- Brabant Golfclub

Baan ligt er nog steeds TOP bij, greens liggen eerder traag maar wel mooi! Tijdens de maanden juli en augustus op woensdagen €120 voor flight 4 personen is SUPER! Lekker gegeten in het gezellige clubhuis met vriendelijke bediening! TOP 👍🏽👍🏽👍🏽.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Golfbaan Midden-Brabant von — 17 Juli 2020

Hallo, Fijn te lezen dat alles je erg goed is bevallen. Heel erg bedankt voor je gegeven hoge cijfer en je ingezonden review. Tot snel weer!