Golfclub Wouwse Plantage

1 of 381
1 of 381
€90.00
1 Golfplatz
18 Löcher

"Unique forest- and parkcourse in a quiet area."

Golfclub Wouwse Plantage, founded in 1973, lays in a forest rich nature- and quiet area. Inbetween Bergen op Zoom and Roosendaal, at the edge of the Wouwse Plantage estate. A …
Gegründet
1973
Greenfee wochentags
€90.00
Greenfee Wochenende
€90.00
Im Preis inbegriffen
Driving Range Bälle
Zahlungsmöglichkeiten
American Express, Bar, Maestro, Mastercard, Visa
Beschreibung der Mitgliedschaft
Golf Wouwse Plantage is een actieve golfvereniging, waarbij veel leden actief zijn in diverse commissies. De vereniging is met diverse teams prima vertegenwoordigd in de NGF-competitie. Naast de vele gezelligheidswedstrijden staat ook het competitie-element in de Maandbeker wedstrijden en de Strokeplay- en Matchplay kampioenschappen centraal. Ieder jaar organiseert Golf Wouwse Plantage een Pro-Am waarbij de beste professionals uit Nederland hun krachten komen meten. Verder is er jaarlijks een Golfweek en diverse thema wedstrijden. Ook is er een actieve golfschool, deze verzorgt naast de lessen ook Clubfitting-,Thema- en Regripping dagen. U bent van harte welkom als lid bij Golf Wouwse Plantage, of u net begint met golfen of al veel ervaring heeft. Ga voor een overzicht van de diverse lidmaatschappen naar: www:golfwouwseplantage.nl-->clubinfo Als lid van Golf Wouwse Plantage profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden en prachtige oefenfaciliteiten.
Enddatum des Turniers
27 June 2020
Startdatum des Turniers
24 June 2020

Gesamtpunktzahl

  • Golfplatzpflege8.3
  • Einrichtungen8.1
  • Clubhaus7.4
  • Preis-Leistungs-Verhältnis7.7
  • Gastfreundschaft8.0
  • Umgebung8.6
  • Restaurant7.9

Neueste Bewertungen

8.7
Gespielt am: 12 June 2021
Handicap beim Spielen: 13.5

Dagkaart gekocht om gebruik te maken van de oefenfaciliteiten. Fijn dat je onbeperkt ballen kunt scheppen op de driving range. Goede ballen, voldoende targets en fijne oefengreen en hele ruime chippingzone. Ook leuk om de par 3 holes te lopen en slagen van afstanden te oefenen. Mooie omgeving en fijne ontvangst bij de receptie. Top!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.3
e.
e.egeraat
Anfänger
Gespielt am: 11 June 2021
Handicap beim Spielen: 31.3

Heerlijk om te golfen op deze mooie baan! Jammer dat veel mensen zich in de baan met van alles en nog wat bemoeien. Ook leden die zich niet houden aan de starttijden! En Marshall deed hier niets aan.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
9.3
ti
timpecal
Anfänger
Gespielt am: 10 June 2021
Handicap beim Spielen: 21.0

Wat een geweldige baan in een prachtomgeving! De oefenfaciliteiten zijn indrukwekkend (gratis rangeballen, grote chipping & putting green, par 3 course), de baan ligt er bij in bijna perfecte conditie en de holes vormen een leuke, niet extreem moeilijke uitdaging. De Bleekloop 9 holes ervoer ik moeilijker dan de Plantage, maar beide hadden hun eigen karakter met mooie sig…

Übersetzen ins Deutsch
1
Hilfreich?
Alle Bewertungen ansehen

Plätze von Golfclub Wouwse Plantage

8.4
430 Bewertungen

Wouwse Plantage

18 Löcher

Einrichtungen

Driving Range

Chipping-Bereich

Übungsgrün

Kompakt-Platz

Golfschule

Cart

Trolley mieten

Bar

Restaurant

Profi-Shop

Schließfächer

WLAN

Neueste Fotos

Kontakt Golfclub Wouwse Plantage

+31 (0)165 377100
8.2
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg