Mjölby Golfklubb: Bewertungen

Teilen
visitors_1
8.7
moggefransson
Bronze
Gespielt am: 6 September 2019 Bewertung Datum: 21 Oktober 2019Handicap: 9.8
18-hålsbanan
Bokade golfpaket med boende på Hotell Miskarp. Banan har 2 helt olika slingor. Första 9 ganska platt. Andra 9 kuperade. Väldigt rolig att spela eftersom den blir så varierande. Boende och mat grymt bra.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
miken583
Stahl
Gespielt am: 19 August 2017 Bewertung Datum: 21 August 2017Handicap: 11.9
18-hålsbanan
Mysig klubb och bana, lite dåligt med sand i bunkrarna samt småhoppiga greener ibland.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
hiothomas
Gold
Gespielt am: 20 August 2016 Bewertung Datum: 29 August 2016Handicap: 14.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
18-hålsbanan
En trevlig anläggning, de sista nio av skogskaraktär med en del berg som man kan! valla på, trevligare än de första nio som och var ok. Bra, väl värd ett besök.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
berndtsson72
Stahl
Gespielt am: 19 August 2014 Bewertung Datum: 19 August 2014Handicap: 10
18-hålsbanan
Första 9 har ett härligt flow å greener är bra.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
isak13
Stahl
Gespielt am: 25 Juli 2014 Bewertung Datum: 15 Februar 2015Handicap: 3.4
18-hålsbanan
En helt fantastisk bana som passar alla, från nybörjare till proffs. Första nio är en öppen parkbana där man har råd att missa rejält åt något håll på varje hål och där du kan gå på drivern. De sista nio får man däremot lägga ifrån sig drivern och börja tänka mer och spela mer järn från tee. Lätt ondulerade greener som vid v. 29 är riktigt jämna och snabba som är väldigt …
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.5
Golftok
Bronze
Gespielt am: 8 Januar 2014 Bewertung Datum: 8 Januar 2014Handicap: 6
18-hålsbanan
Bana med två ansikten. Passa på att missa lite på den breda första halvan. När man sedan kommer in i skogen finns det inte mycket marginaler.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
carro tony
Stahl
Gespielt am: 15 August 2013 Bewertung Datum: 15 August 2013Handicap:
18-hålsbanan
Banan är i riktigt fin kondition.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com