Motala Golfklubb: Bewertungen

Teilen
visitors_1
7.4
lillemor christin
Bronze
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18 hålsbanan
Elaka greener där bollarna hela tiden rann av. Inte blev det bättre av att man sandade greenerna när vi spelade där.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
brittmarie1
Bronze
Gespielt am: 13 September 2021 Bewertung Datum: 13 September 2021Handicap:
18 hålsbanan
Den var för kuperad för vårt tycke. Vi spelade P och S. Många jobbiga hål där greenen låg upp i himlen. Många långa uppförsbackar både för oss och bollarna. Greenerna var svåra och luriga. För övrigt en jättevacker bana
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
gunilla36
Stahl
Gespielt am: 5 September 2021 Bewertung Datum: 5 September 2021Handicap:
18 hålsbanan
Svårt att hitta och veta vart man ska ta vägen. Det tog därför längre tid och lite stressande
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
ulfrobert
Bronze
Gespielt am: 5 September 2021 Bewertung Datum: 5 September 2021Handicap:
18 hålsbanan
En del tee behöver lite omsorg och bunkrarna mer sand. Annars ett mycket gott intryck av banan. Fina träningsmöjligheter och rolig bana att spela. Bra och trevlig service vid incheckning och även bra ställplatser.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
jenny79
Stahl
Gespielt am: 22 August 2021 Bewertung Datum: 22 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Bra med mycket möjlighet att fylla på vatten längs banan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
marie ingrid
Bronze
Gespielt am: 21 August 2021 Bewertung Datum: 22 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Kul och utmanande bana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
jonas930
Bronze
Gespielt am: 18 August 2021 Bewertung Datum: 18 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Vi spelade park/skog. Skog är inte att rekommendera, då den är otroligt kuperad (gick 26 våningar!). Banan i övrigt i gott skick trots mycket nederbörd senaste veckan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
ingerbirgitta89
Stahl
Gespielt am: 11 August 2021 Bewertung Datum: 11 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Alldeles för kuperat med många dolda hål. Svår bana när den är ny. Semestervikarier i receptionen var ointresserade.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
bengt836
Stahl
Gespielt am: 9 August 2021 Bewertung Datum: 9 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
För en förstagångsbesökare var det förvirrande vilken slinga man skulle spela. Nör msn skulle gå ut på hål 10 så stod det S1 Markeringen var man skulle gå efter resp green undermålig. Avståndamarkeringar undermåliga (obefintliga eller väldigt dolda. Väldigt fin bana!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
penttimattiviljo
Stahl
Gespielt am: 9 August 2021 Bewertung Datum: 9 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Greenerna var alldeles för tröga
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
tomas53
Stahl
Gespielt am: 9 August 2021 Bewertung Datum: 10 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Ingen "förstagångsbana", men intressant! Jobbig, svår men bra och utmanade. En bana vi gärna spelar igen. Dålig skyltning på banan! Röriga slingor och beteckningar! Personalen fick ägna tid åt att förklara för många. Har spelat på många 3x9 hålare utan problem på andra banor. Petitess, scorekorten, buu! Jättebra personal överallt. Gråt inte, ni har hört allt förut! Mvh/ T…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
anders76
Stahl
Gespielt am: 7 August 2021 Bewertung Datum: 8 August 2021Handicap: 20
18 hålsbanan
Trevlig bana men total avsaknad av kunskap och intresse att hjälpa till efter att shopen stängts
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.5
karl sören
Bronze
Gespielt am: 6 August 2021 Bewertung Datum: 6 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Tee är döpta till 1, 2, 3 och 4. Förstår inte varför de använder hektometer istället. Siffrorna säger ingenting om längden på banan. Scorekorten är riktigt dåliga både i utformning och papperskvalitet- en regnskur och de blir omöjliga att hantera. Tvål fanns inte i någon av duscharna i Herrarnas omklädningsrum. Maten i restaurangen var bra och personalen trevliga.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
5.9
joachim3
Stahl
Gespielt am: 6 August 2021 Bewertung Datum: 6 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Banan var ok. Layouten fin, men helt obemannad kiosk, halvt otrevligt bemötande nör vi kom. I fen information om var första tee är, ingen info om var rangen är. Detta är för dåligt.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
runasolveig
Stahl
Gespielt am: 6 August 2021 Bewertung Datum: 6 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Annan typ av scorekort, tunt papper och svårläst
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.2
karljan-olof
Stahl
Gespielt am: 4 August 2021 Bewertung Datum: 4 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Spelade slinga park/skog, jag gillar inte kuperade banor med dolda hål samt upphöjda greener blää. Inga riktiga scorekort utan bara sladdriga papperslappar att skriva på, Banguide som saknade Ett dike tvärs över fairway. Detta drar ned helhetsintrycket på mitt besök hos Motala GK.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
bengtlennart8
Bronze
Gespielt am: 4 August 2021 Bewertung Datum: 5 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Scorekort på ett litet papper!!! Ingen OnTag osv.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
5.9
Åsagunvormonica
Bronze
Gespielt am: 4 August 2021 Bewertung Datum: 4 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Ingen bana som passar mig, för mycket dolda hål,som greenfee spelare väldigt svårt att veta om bollen är kvar i spel eller ej. Banguiden: markera ut om det är ett dike med blått på banguden, trodde det var en väg. Scorekort: fanns inga, fick skriva på ett sladdrigt papper.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.7
magnus lars joakim
Bronze
Gespielt am: 3 August 2021 Bewertung Datum: 3 August 2021Handicap: 18
18 hålsbanan
Tee skyltar strålande. Bunkrar mindre bra. Skick på banan bra. Info inför spel från kansli obefintlig.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
5.9
peter7009
Stahl
Gespielt am: 2 August 2021 Bewertung Datum: 2 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
Oklippta tröga greener
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
mona7
Bronze
Gespielt am: 31 Juli 2021 Bewertung Datum: 31 Juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Banans skick mkt bra, med undantag för bunkrarna. Många dold hål, för mkt upp och ner. Svårt för en gäst att göra bra score då man inte ser. Berg och dalbana-känsla. Kommer inte rekommendera mina golfvänner att spela på Motala GK B
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
maria52
Stahl
Gespielt am: 31 Juli 2021 Bewertung Datum: 31 Juli 2021Handicap: 36
18 hålsbanan
Flera dåliga tees, annars fin bana men många backar att gå i.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
michael45
Bronze
Gespielt am: 31 Juli 2021 Bewertung Datum: 31 Juli 2021Handicap: 18.6
18 hålsbanan
Kuperad bana, rolig att spela. Tee var inte dom bästa. Greener var fina men väldigt ondulerade.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
björn10
Bronze
Gespielt am: 31 Juli 2021 Bewertung Datum: 31 Juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Banans skick kanon men många dolda hål gör det svårt för en gästspelare. Mycket berg- och dalbanan. Bunkrarna i dåligt skick med alldeles för lite sand, snarare betongbotten.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
jimmy43
Stahl
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 29 Juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Lite förmånga dålda hål.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
pertomas9
Stahl
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 29 Juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Struligt med golfklocka efter nio hål,
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
jan424
Bronze
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 30 Juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Absolut sämsta bunkrar vi hamnat iår, stenhårda, dåligt med sand samt stora stenar, övrigt en fin och välskött bana men klurig
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
eivormargaretamagg
Stahl
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 30 Juli 2021Handicap: 21
18 hålsbanan
Bra med skyltar vid damtee! Inte så bra scorekort!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
anders395
Stahl
Gespielt am: 28 Juli 2021 Bewertung Datum: 31 Juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Dåliga scorekort, en liten papperslapp ?
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
annis
Bronze
Gespielt am: 28 Juli 2021 Bewertung Datum: 4 August 2021Handicap:
18 hålsbanan
det är ju bra om tee markeringarna stämmer med score korten, även slopetabellen behöver ses över
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com