Carlskrona Golfklubb: Bewertungen

Teilen
visitors_1
6.8
nilsbertil
Stahl
Gespielt am: 30 September 2021 Bewertung Datum: 30 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairway kunde vara bättre, tunt gräs många bara fläckar. Tee sådär, greener bra. Lite uppfräschning runt klubbhus, parkering mm.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
eva548
Stahl
Gespielt am: 27 September 2021 Bewertung Datum: 27 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga tees och fairways. Mycket vacker och naturskön bana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
5.3
anders890
Stahl
Gespielt am: 18 September 2021 Bewertung Datum: 18 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Verkar som banan redan stängt ner för säsongen trots helg mitten av september. Kiosken stängd och oklippt. Ungefärlig stimo på greener på 5,5! Har aldrig spelat på något sådant trögt underlag. Annars en vacker bana med rolig layout.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
kenneth50
Stahl
Gespielt am: 16 September 2021 Bewertung Datum: 16 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tees var slitens och fairways lite dåliga av väder och vind tror jag
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.7
inger kristinai
Bronze
Gespielt am: 15 September 2021 Bewertung Datum: 15 September 2021Handicap: 13.5
18-hålsbanan
Greener OK men onödigt tröga. Fairways borde varit lägesförbättring, tees var alltid ojämna. I övrigt en spelvärd bana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
brittmarie1
Bronze
Gespielt am: 9 September 2021 Bewertung Datum: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Så trevlig,rolig och vacker bana. Hit kommer vi åter många gånger. Vänligt bemötande, "hej och välkommen".
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
susanne64
Bronze
Gespielt am: 8 September 2021 Bewertung Datum: 8 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite slitna tee. Ställplatsen; eluttaget var långt iväg. Tur vi hade en extra sladd.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.5
camilla40
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
En favoritband, kanske för att jag fick ihop 45 p på denna vackra bara. Förbättringar skulle kunna vara att de var väldigt ojämnt på era tee. En annan är städ av omklädningsrummet. Men kommer gärna igen till denna roliga o vackra bana. Tack!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
christian715
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana med roliga och utmanande hål ⛳️ Kommer absolut spela banan igen!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
jörgen9
Stahl
Gespielt am: 3 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Banans skick
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
evabritt-marie
Stahl
Gespielt am: 31 August 2021 Bewertung Datum: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
En väldigt vacker bana och lätt att gå.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
per anders johan
Bronze
Gespielt am: 28 August 2021 Bewertung Datum: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan var i fint skick, brukar vara torr, men efter allt regn grönt och fint. Trevligt bemötande i receptionen och gott att äta på restaurangen! Alltid en härlig upplevelse för kropp och själ i Blekinges vackraste golfklubb.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
anders784
Stahl
Gespielt am: 25 August 2021 Bewertung Datum: 25 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig golfbana och lunchen var jättegod ????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.1
per-olov63
Stahl
Gespielt am: 18 August 2021 Bewertung Datum: 18 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga fairways, torra, brända. Fina snabba greener. Svårt att hitta gul tee på 9:e.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.7
jan mikael02
Stahl
Gespielt am: 15 August 2021 Bewertung Datum: 15 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin natur , dåliga tres o fairways
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
gertrudelise
Stahl
Gespielt am: 13 August 2021 Bewertung Datum: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig och vacker bana! Trevligt bemötande i shop/reception
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
bengtpeterjörgen
Bronze
Gespielt am: 13 August 2021 Bewertung Datum: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Torkan har varit hård mot banan främst 12-18, sen kanske ska den yngre banpersonal titta mindre i sin mobil (kanske jag är orättivs), det fanns de som verkligen timade sitt arbete. Finns en del att gör allt men en mycket fin golfbana men lite kvar till att bli fantastisk och kanske ända som jag tycker var dåligt var städningen av toaletter eller de som använde dem. Kommer…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
ingela29
Stahl
Gespielt am: 10 August 2021 Bewertung Datum: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, fina greener, men väldigt torra och hårda fairways. Något trist bemötande när vi skulle betala. Fick betala 520 trots att det stod 470 på bokningen samt på scorekortet. Tjejen i kassan menade att de har fastpris 520:- på golfhäftet och inte halv greenfe men det framgår inte i golfhäftet. Inga stora pengar men lite tråkigt.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
Øyvind11
Stahl
Gespielt am: 10 August 2021 Bewertung Datum: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Noen dårlige områder på fairway var veldig tørre og med veldig lite gress. En del utslagssteder var veldig dårlig, mye oppslått torv. Vanskelig å finne en god plass og stå på. Når det er så trangt mellom hullene, slik det er på en del hull på første ni, er det viktig at det ropes FORE. To ganger hadde vi baller nær oss uten at det ble ropt.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
inger75
Stahl
Gespielt am: 9 August 2021 Bewertung Datum: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vänlig o trevlig atmosfär. Hemkänsla
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
anningaelisabet
Stahl
Gespielt am: 8 August 2021 Bewertung Datum: 8 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fint planerade hål med fina vyer. Kvalitet på fairways kan vara bättre
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
nichlas7
Stahl
Gespielt am: 6 August 2021 Bewertung Datum: 7 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Speltempot
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
JörgSensse
Silber
Gespielt am: 6 August 2021 Bewertung Datum: 7 August 2021Handicap: 38
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
18-hålsbanan
Gespielt am 5. und 6.8. bei herrlichem Sommerwetter und leichtem Wind. Die Lage des Clubs in einem Naturschutzgebiet ist ein Traum. Die Löcher 1-11 liegen in einer schöngegliederte Parklandschaft mit teilweise schönem Blick auf die Ostsee. Die Abschläge 2 und 9 kreuzen sich und die Abschläge 4 und 8 liegen so dicht nebeneinander, dass man genau aufpassen muss. Teilweise …
visitors_1
7.4
gun-marie
Bronze
Gespielt am: 3 August 2021 Bewertung Datum: 3 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana men skicket på den är inte det bästa. Greenerna är bra men faiway mycket torr och dåligt med gräs på många ställen. Trevlig personal i shop och restaurang.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
5.9
josephine18
Stahl
Gespielt am: 2 August 2021 Bewertung Datum: 2 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ojämna tees och slitna fairways
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
anjaeva-karin
Bronze
Gespielt am: 1 August 2021 Bewertung Datum: 1 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ojämn kvalitet på fairways ( barmark/höga grästuvor i blandning)
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
lena marie christine
Stahl
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 30 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vacker omgivning
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
annicka
Bronze
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 1 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite skräpigt på tee. Mycket avslagna peggar ock uppslaget sandsäckar till spelarna vore bra.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
håkanlennart
Bronze
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 30 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Överlag en bra bana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
ylva1
Stahl
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 5 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
många "korsande" hål, vilket gör spelet lite farligt för ovana greenfee-gäster
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com