Nicklastorp Golfklubb: Bewertungen

  • Zeige Alle Plätze
  • 18-hålsbanan (318)7.6
visitors_1
7.6
susanne165
Stahl
Gespielt am: 18 September 2021 Bewertung Datum: 18 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Damtee hål 10. Bedrövligt att det är utslagsmatta. Drog ner helhetsintrycket rejält.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
helensusanne
Bronze
Gespielt am: 12 September 2021 Bewertung Datum: 13 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Finurlig bana men svårspelad första gången. Första tee var kombinerad med tee 17 där man var tvungen att hålla öga på andra spelare. Fantastisk fin service i klubbhuset. Greenerna var tyvärr fulla med olagade nedslagsmärken.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
gerri
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Een prachtige goed onderhouden baan. Met veel hoogte verschillen , smalle holes en veel water.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
edwin31
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Very Nice course the first 14 holes are dbeautifull
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
karinagneta8
Stahl
Gespielt am: 3 September 2021 Bewertung Datum: 3 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det bättre utmärkning av hur en del hål går, tex hål 13, svårt att avgöra vilken green som hörde till hålet. Trevlig ställplats och mycket trevlig personal., både på kansliet och banan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
bertil267
Stahl
Gespielt am: 26 August 2021 Bewertung Datum: 26 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är mycket kuperad. Det skulle vara bra om man förbättrade de branta gångvägarna. Ibland var jag rädd att trilla med golfvagnen
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
bengtlennart8
Bronze
Gespielt am: 21 August 2021 Bewertung Datum: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt och hitta i början Fick hjälp av Supertrevliga medlemmar ????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
john1230
Stahl
Gespielt am: 21 August 2021 Bewertung Datum: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det skulle har varit bra med bättre markeringar mot greenerna, ibland blev vi lite förvirrade vilken green tillhör till vilken fairway. Annars riktig kul bana att spela på!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 17 August 2021 Bewertung Datum: 17 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt att tolka bansträckningen på bl.a hål 1 och hål 17. Även hål 13 svårt att se riktningen. Många dolda hål.....tyvärr.....
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 15 August 2021 Bewertung Datum: 18 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Snabba och bra greener fairways var i sämre skick.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
gunilla262
Stahl
Gespielt am: 15 August 2021 Bewertung Datum: 15 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rörig start där 1:a och 17:e tee ligger väldigt nära varandra
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
gertrudelise
Stahl
Gespielt am: 14 August 2021 Bewertung Datum: 21 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kul och annorlunda bana. Svår med lutande fairways och blinda hål.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
5.0
christiane1
Stahl
Gespielt am: 11 August 2021 Bewertung Datum: 14 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
The most Bad Fahrwasser I habe eher seen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.6
agnetab
Stahl
Gespielt am: 7 August 2021 Bewertung Datum: 7 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för många dålda hål.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.6
göran309
Bronze
Gespielt am: 3 August 2021 Bewertung Datum: 3 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga tees från gult, men bra från rött. Ganska tråkig layout. Blev ingen favorit.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
camilla90
Stahl
Gespielt am: 1 August 2021 Bewertung Datum: 1 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana med omväxlande natur och miljö. Trevlig och tillmötesgående personal i butik och restaurang. Maten och restaurangen höll inte samma höga standard.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
michael9670
Stahl
Gespielt am: 30 Juli 2021 Bewertung Datum: 30 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig och serviceminded personal i receptionen. Fina och välvårdade tees, fairways och greens. Stora höjdskillnader på banan vilket gjorde den utmanade.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
mari7
Stahl
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 29 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt svår bana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.1
håkanlennart
Bronze
Gespielt am: 28 Juli 2021 Bewertung Datum: 30 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite kuperad bana men i stort bra.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 28 Juli 2021 Bewertung Datum: 29 Juli 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
En rolig bana att spela, inte så jobbig att gå som man trodde.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
roffe5
Stahl
Gespielt am: 26 Juli 2021 Bewertung Datum: 26 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
det var 0 grader varmt och inga parasoller på restaurangens uteplats ,dåligt bra skön atmosfär och personal ,toppenduschar mm
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
gunilla33
Bronze
Gespielt am: 21 Juli 2021 Bewertung Datum: 26 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utmanande. Flera knixiga svåra hål med väldigt snabba greener. Bra för den som vill ha en utmaning????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.1
rolf255
Stahl
Gespielt am: 21 Juli 2021 Bewertung Datum: 22 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Uppmärkning mellan banorna var väldigt bra. Första tee var tillsammans med 17 det tog tid då framför varande slog sin boll över hål 18 bana in på hål två bana kanske det var bra att det skulle vara out på 18 (och hål 2 )om man slog ut på första hål
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 20 Juli 2021 Bewertung Datum: 22 Juli 2021Handicap: 14.7
18-hålsbanan
Mysig och familjär bana/klubb , maten är jättegod, greenerna snabba och jämna !! Vyerna är häftiga med berg och dal och fina dammar !
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
olle66
Stahl
Gespielt am: 20 Juli 2021 Bewertung Datum: 22 Juli 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
Inte bra med tee 1 och 17 intill varandra innebär mycket väntande!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
rickard689
Stahl
Gespielt am: 19 Juli 2021 Bewertung Datum: 20 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Inte bra att spelare kan gå ut på 8 an. Blev kö då de framför som kom in på hål 8 var långsamma.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
mia58
Stahl
Gespielt am: 19 Juli 2021 Bewertung Datum: 21 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk lunch på restaurangen. Fin bana!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
kim798
Stahl
Gespielt am: 16 Juli 2021 Bewertung Datum: 16 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välskötta bana och bra greener
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
jan-axel7
Stahl
Gespielt am: 16 Juli 2021 Bewertung Datum: 16 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra tees , greenerna super”
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
tinacecilia
Stahl
Gespielt am: 15 Juli 2021 Bewertung Datum: 22 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre skyltat på banan gick vilse samt att vi helt missade vart, när, det var dags för fika. Vanligtvis efter 9an.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com