Sälenfjällens Golfklubb: Bewertungen

Teilen
visitors_1
7.5
ola00
Stahl
Gespielt am: 19 September 2021 Bewertung Datum: 19 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att få ner peggar på tees med plastmattor
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
liliana
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkigt att slå ut från pallar på många hål annars mkt fint skick.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
björn759
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Magiskt vackert. Vilken utsikt! Det var också kul med en så pass kuperad bana. Hög ruff vid sidan av banan, dvs svårt hitta bollen för en snedslagare som mig.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
ethel1
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tycker det är svårt att pigga upp bra på trasmattor, vilket jag inte är van vid.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
magnus598
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tycker att det var välklippt men saknar gräs på alla tee. Lite krävande bana pga det kuperade läget men känns bra att få den träningen också
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
karin258
Stahl
Gespielt am: 13 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vore bättre med gräs på alla utslag. För övrigt bra klippt oå fairway och fina greens.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
per olof9
Stahl
Gespielt am: 11 September 2021 Bewertung Datum: 13 September 2021Handicap: 24
18-hålsbanan
Omöjligt att sätta en pegg på tre!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
lars35
Bronze
Gespielt am: 10 September 2021 Bewertung Datum: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra med hänsyn till klimat och resurser !
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
barbro835
Stahl
Gespielt am: 10 September 2021 Bewertung Datum: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättetrevlig bana och alltid mycket trevligt bemötande.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.5
gunilla520
Stahl
Gespielt am: 9 September 2021 Bewertung Datum: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättte tees, inga mattor. Fina greener! Väldigt guppig fairway.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
gunnelannika
Stahl
Gespielt am: 8 September 2021 Bewertung Datum: 8 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alltför svår bana för en medioker spelare som jag.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
göran241
Stahl
Gespielt am: 6 September 2021 Bewertung Datum: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Plastgräs på tees är inte bara.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
kerstin65
Bronze
Gespielt am: 6 September 2021 Bewertung Datum: 6 September 2021Handicap: 26.6
18-hålsbanan
Det märks att personalen utvecklar golfbanan nu med fler grästee mm. En rolig och utmanande bana som vi har spelat minst en gång per år de senaste 17 åren. Vi kommer tillbaka????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
marika9
Stahl
Gespielt am: 5 September 2021 Bewertung Datum: 6 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det skulle vara et lyft med riktiga grästees istället för de i plast. I övrigt en fin och välskött bana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
sven fredrikf
Silber
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 6 September 2021Handicap: 5
18-hålsbanan
Vi har nu spelat Sälen mer än tio år i rad, och det är glädjande att se hur fint den utvecklats de senaste år. Några nya tees, några fällda träd och en allmän uppsnygggning. Greener och framförallt fairways bättre än vad jag upplevt dem någon gång tidigare - kul att se! Kuperad, smal och svår - men kul!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
anders46
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det som behöver förbättras är att ser till att man får ner peggarna i mattorna,
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.2
per140
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 6 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt kort Driving Range. Svårt att träna längre slag. Tyvärr många hål med tee av konsgräsmatta. Dock är dessa fina och med bra mattor.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
janet46
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin bana och skönt att fler Tee blivit med gräs.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
elisabeth06
Bronze
Gespielt am: 31 August 2021 Bewertung Datum: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan har fått ett lyft. Nya Tee och bra klippt. Trevlig kille entré o lite gott att äta. Så kul att se!! Vi kommer åter!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
birgitta78
Stahl
Gespielt am: 28 August 2021 Bewertung Datum: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre toaletter på banan
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
lars852
Stahl
Gespielt am: 28 August 2021 Bewertung Datum: 29 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan har verkligen förbättrats under senare tid
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
sven983
Bronze
Gespielt am: 27 August 2021 Bewertung Datum: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
smal svår bana. många bollar försvann. brant och kanska ska bil användas. på utslag var det mattor svåra att pegga från. mycket bra fairways och greens.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
Åsa8
Stahl
Gespielt am: 24 August 2021 Bewertung Datum: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tycker det är så bra med tanke på den korta säsong ni har. Ni har även klippt ner ruffen som vi tidigare påpekat????Restaurangen som måste ha det tufft tycker vi var jättebra
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.2
eva-lena5
Stahl
Gespielt am: 20 August 2021 Bewertung Datum: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkiga tres. Vacker skogsmiljö.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
Åsa768
Stahl
Gespielt am: 18 August 2021 Bewertung Datum: 18 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
För många tee med mattor.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.7
ingvar
Silber
Gespielt am: 18 August 2021 Bewertung Datum: 18 August 2021Handicap: 22.4
18-hålsbanan
Klippning av fairways och tees behöver förbättras. Lite väl långhåriga
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
ingrid margareta51
Stahl
Gespielt am: 13 August 2021 Bewertung Datum: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mattorna på tee var svåra att få ner peggen i.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
bengtolof9
Stahl
Gespielt am: 11 August 2021 Bewertung Datum: 11 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välklippt o välskött bana
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
eva078
Stahl
Gespielt am: 11 August 2021 Bewertung Datum: 11 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Önskar flera grästee. Annars vara bana i fint skick. Fantastiska greener och fairways. Här har man jobbat med banan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.2
leif115
Stahl
Gespielt am: 10 August 2021 Bewertung Datum: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt ojämna fairways gör det besvärligt att åka golfbil och måste vara en ren pina för barnarbetarna vid klippning.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com