Haverdals Golfklubb: Bewertungen

visitors_1
8.3
Benbedi
Bronze
Gespielt am: 29 Juli 2022 Bewertung Datum: 25 August 2022Handicap: 15
18-hålsbanan
Bra bana och fina greener. Trevlig miljö och mycket trevlig personal.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
KaOl
Bronze
Gespielt am: 30 April 2022 Bewertung Datum: 15 Mai 2022Handicap: 15
18-hålsbanan
Fin lantlig bana där vinden kan ställa till det. Väldigt fint skick när jag spelade där.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
ingalillannamaria
Stahl
Gespielt am: 27 September 2021 Bewertung Datum: 27 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi kommer åter…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
agneta97
Stahl
Gespielt am: 17 September 2021 Bewertung Datum: 18 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mattorna under tak på drivingrange dåliga, nötta .
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
thomas452
Stahl
Gespielt am: 15 September 2021 Bewertung Datum: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycke väntan!!!????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
larsovehenry
Stahl
Gespielt am: 13 September 2021 Bewertung Datum: 13 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kul omväxlande
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
ann-marie47
Bronze
Gespielt am: 13 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dyr greenfee. Fairway hade skador. Svårt att hitta på banan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
leif504
Bronze
Gespielt am: 13 September 2021 Bewertung Datum: 13 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, lättgången bana. Bedrövlig bunkersand.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
anders tommy
Bronze
Gespielt am: 10 September 2021 Bewertung Datum: 11 September 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Kul bana lite torr men också väldigt bra rull , greenerna jättefina
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
thomas951
Stahl
Gespielt am: 2 September 2021 Bewertung Datum: 2 September 2021Handicap: 22
18-hålsbanan
Fin bana men absolut inte värd att spela till ordinarie greenfee!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
lars sonni roland
Stahl
Gespielt am: 2 September 2021 Bewertung Datum: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
För dyr greenfee
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
ulflennart8
Stahl
Gespielt am: 30 August 2021 Bewertung Datum: 31 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
För dyr greenfe
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
carl95
Stahl
Gespielt am: 30 August 2021 Bewertung Datum: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
En mycket fin och utmanande bana som alltid är i bästa skick.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
bernie christina
Stahl
Gespielt am: 27 August 2021 Bewertung Datum: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket tråkigt damrum för att vara en klubb men hög förhållande hög greenfee!.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
anders4207
Stahl
Gespielt am: 27 August 2021 Bewertung Datum: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevliga spelpartners
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
jonas mikael
Bronze
Gespielt am: 26 August 2021 Bewertung Datum: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkigt att inte toalett / omklädningsrum är tillhängliga innan drygt 7. Med husbil och tidig starttid blev det sådär...
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
svante4
Stahl
Gespielt am: 26 August 2021 Bewertung Datum: 27 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mina spelkamrater blev chockade över den obefogat höga greenfeeavgiften. Vi spelar på många fina banor och förstår inte priset. Alla var supernöjda förutom priset!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
nils ingemar lennart
Bronze
Gespielt am: 26 August 2021 Bewertung Datum: 27 August 2021Handicap: 18.2
18-hålsbanan
För hög greenfee utan golfhäftet
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
eva marie93
Stahl
Gespielt am: 25 August 2021 Bewertung Datum: 26 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite dyrt för en pensionär trots golfhäftet
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
britt-marie14
Stahl
Gespielt am: 24 August 2021 Bewertung Datum: 24 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana o fint bemötande
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
lars göran88
Stahl
Gespielt am: 24 August 2021 Bewertung Datum: 24 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klipp gärna ner den höga ruffen så bollar hittas och spelet påskyndas
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
margot
Silber
Gespielt am: 20 August 2021 Bewertung Datum: 20 August 2021Handicap: 30.1
18-hålsbanan
Lite dyrt att spela även med golfhäftet
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
bengtmacpetermagn
Stahl
Gespielt am: 19 August 2021 Bewertung Datum: 19 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Med tanke på regnet som kommit tidigare skulle kanske gf reducerats något. En annan klubb i närheten gjorde så trots att den var i bättre skick
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
ruth bodil
Stahl
Gespielt am: 9 Juli 2021 Bewertung Datum: 9 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Allt bra, möjligen pilar åt vilket håll nästa tee ligger. Annars helt en bana i min smak.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
lars011
Stahl
Gespielt am: 9 Juli 2021 Bewertung Datum: 9 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig bana som vi gärna återvänder till
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
thomas538
Stahl
Gespielt am: 8 Juli 2021 Bewertung Datum: 9 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i bra skick. För låg bemanning i receptionen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
ulfkenneth
Stahl
Gespielt am: 8 Juli 2021 Bewertung Datum: 13 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välskött bana men lite platt och många liknande hål
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
linda64
Stahl
Gespielt am: 8 Juli 2021 Bewertung Datum: 8 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk välskött bana
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
jan-Åke07
Stahl
Gespielt am: 8 Juli 2021 Bewertung Datum: 13 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Krögaren som ordnade en lunch efter vi kommit in fantastisk god mat och vänligt bemötande stor guldstjärna till honom ????????????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
bo434
Stahl
Gespielt am: 7 Juli 2021 Bewertung Datum: 8 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener och fairway.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com