Ryfors Golfklubb: Bewertungen

Teilen
visitors_1
8.2
lennart22
Stahl
Gespielt am: 26 September 2021 Bewertung Datum: 27 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåligt att det inte fanns en banguide då det var första gången vi spelade på Rufors annars fint klippt överallt
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
annelie085
Stahl
Gespielt am: 19 September 2021 Bewertung Datum: 19 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det vore bra med mer pilar/skyltar åt vilket håll nästa tee/hål är åt. Lite långt att köpa fika efter nionde hålet. Damernas tee är mycket bra och jämna.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
mari02
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Finns nog inget att anmärka på förutom att vi inte hittade någonstans hur man skulle betala greenfee när kansliet var stängt samt att det inte fanns scorekort att tillgå när man kom innan öppning
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
björn645
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lugn atmosfär trevlig miljö
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
lottaae
Stahl
Gespielt am: 4 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fin bana med otroligt fina greener. Omväxlande och fin natur
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.5
eva elisabet margare
Stahl
Gespielt am: 29 August 2021 Bewertung Datum: 29 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra ställplats, trevligt omklädningsrum.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
caroline79
Stahl
Gespielt am: 22 August 2021 Bewertung Datum: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tröga greener
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
urs0
Stahl
Gespielt am: 12 August 2021 Bewertung Datum: 12 August 2021Handicap: 27
18-hålsbanan
Allt är bra...även ställplatserna!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
inger998
Stahl
Gespielt am: 12 August 2021 Bewertung Datum: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt fin bana! Bra med toaletter utmed banan och i klubbhuset. Dåligt utbud för ”fika/lunch. Fanns ex inga mackor ens vid 11.30 - slut?
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
ann-mari4
Stahl
Gespielt am: 5 August 2021 Bewertung Datum: 5 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan trevlig men krävande.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.2
pernilla54
Stahl
Gespielt am: 4 August 2021 Bewertung Datum: 5 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greener nypipade och långsamma/knöliga. Rolig och kuperad bana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.2
robert48
Stahl
Gespielt am: 2 August 2021 Bewertung Datum: 2 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fina men rätt tröga greener.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
anita18
Stahl
Gespielt am: 31 Juli 2021 Bewertung Datum: 31 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i mycket gott skick, rolig layout, jätte fina greener. Kan komma tillbaka.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
matserik1
Stahl
Gespielt am: 28 Juli 2021 Bewertung Datum: 28 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är riktigt fin MEN greenerna är på tok för långsamma , stannar ju t.o.m. i nerförsbacke
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
bengt16
Bronze
Gespielt am: 21 Juli 2021 Bewertung Datum: 21 Juli 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Finns ingen resturang, därför en 1:a. Mycket rolig och bra golfbana. Märker att barnarbetarna gjort ett mycket bra jobb. Hit ska jag igen o då stanna i 2 dagar.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
carina maria
Stahl
Gespielt am: 19 Juli 2021 Bewertung Datum: 19 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
På hål 17 kan det bli farligt för barnarbetare då de inte syns i svackan. Något behöver göras för säkerheten.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
anna22
Stahl
Gespielt am: 18 Juli 2021 Bewertung Datum: 18 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Många tee sönderslagna, bunkrarna riktigt dåliga då det var mer sten än sand i dem. Flera greener som var dåliga.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
nils ingemar lennart
Bronze
Gespielt am: 17 Juli 2021 Bewertung Datum: 18 Juli 2021Handicap: 18.2
18-hålsbanan
Gräset på tees var långt. Greenerna var lagom snabba
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
monicaserenaaugust
Stahl
Gespielt am: 16 Juli 2021 Bewertung Datum: 16 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
En väldigt kuperad, teknisk svår men rolig bana. Tyckte nog fairways var lite dåliga men greenerna var väldigt fina.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
danroger
Bronze
Gespielt am: 16 Juli 2021 Bewertung Datum: 16 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan skick och layout är bra, synd att bunkrar var vattenskadade.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
britt-marie22
Stahl
Gespielt am: 15 Juli 2021 Bewertung Datum: 16 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin Ställplats. Rolig och varierande bana. Dåligt att det inte fanns någon riktig restaurang.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
lenagunilla
Stahl
Gespielt am: 12 Juli 2021 Bewertung Datum: 13 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Den gulligaste parkering jag sett! Spännande bana! Vill gärna tillbaka.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
persson
Stahl
Gespielt am: 8 Juli 2021 Bewertung Datum: 8 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tidigare besök har gjort att vi återkom. Trevlig bana i bra skick.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
lars-erik89
Stahl
Gespielt am: 8 Juli 2021 Bewertung Datum: 9 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga info tavlor vid varje hål inga avstånd dessutom bara tavlor vid herrtee vilket gjorde att man fick gå tillbaka på en del hål när man skulle slå ut från röd eller blå tee
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
annkristina
Stahl
Gespielt am: 8 Juli 2021 Bewertung Datum: 8 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
För långhårig ruff, banan är tuff nog!!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
kentlennart3
Bronze
Gespielt am: 7 Juli 2021 Bewertung Datum: 7 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Helt otroligt trevlig utsikt ifrån ställplatserna, kanon trevlig bana. Finns alltid saker som kan bli bättre men allt höll en hög nivå. Rolig och knixig bana som var lite kuperad på dom sista nio hålen. Men väldig trevlig golf upplevelse
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
sofia magdalenafia
Bronze
Gespielt am: 7 Juli 2021 Bewertung Datum: 8 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
En rolig utmanande bana. Trixig att ställa upp husvagnen på ställplatsen. Kommer tillbaka
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
5.7
filip39
Stahl
Gespielt am: 5 Juli 2021 Bewertung Datum: 5 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt rolig bana att spela, synd bara att värmen satt sina spår på fairways. Men trots värmen så var greenerna i väldigt bra skick. Tee var oftast väldigt ”sönderslagna” och ojämna.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
göran309
Bronze
Gespielt am: 3 Juli 2021 Bewertung Datum: 3 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, men man borde markera ställplatserna bättre. Folk fattar inte hur man parkerar trots att platserna är markerade med skyltar.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
per543
Stahl
Gespielt am: 3 Juli 2021 Bewertung Datum: 4 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ganska kuperad bana. Spelade en het sommardag, vilket gjorde det till en ganska krävande rond. Vissa hål blev som ”grytor” som var väldigt varma. Banans design känns lite gammal men välskött och fin.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com