Ängelholms Golfklubb: Bewertungen

Neueste
Populärste
visitors_1
8.8
fredriksson.dan
Stahl
Gespielt am: 24 September 2022 Bewertung Datum: 4 Oktober 2022Handicap: 8.2
clubs_1
18-hålsbanan
The course standard have improved significantly from the previous years. The greens are faster and more true rolling than ever before. Fairway and rough surfaces is now on a very high standard. I always liked the layout of this course. With the new high quality standards. Ängelholms GK have become a real gem and can now compete with its more well-known neighbor course…
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
7.5
andersoskarbertil
Stahl
Gespielt am: 15 September 2021 Bewertung Datum: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairway och ruff lite väl höga och hålkanterna oskarpa.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
6.3
per7871
Stahl
Gespielt am: 15 September 2021 Bewertung Datum: 16 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för högt gräs i semiruff. Dåligt skick på greener (tidigare översvämning). Förtog glädjen i golfspelet
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
7.3
claryyvonne
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klippningen av fairway var mycket dålig.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
7.9
chlara
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tyckte gräset var tjockt på fearway och utanom. Annars väldigt trevlig bana att spela på.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
8.8
larsovehenry
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Semiruffen var för hög man gick leta mycke boll utan att hitta de
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
8.8
birgitta rosemarie
Bronze
Gespielt am: 10 September 2021 Bewertung Datum: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
det är lite irriterande när 2 banarbetare kör runt green när man ska putta och då menar jag verkligen runt green, men i övrigt gillar jag banan och det kändes bra att starta på 10.an
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
7.5
jan sigvard stellan
Stahl
Gespielt am: 10 September 2021 Bewertung Datum: 11 September 2021Handicap: 18.9
18-hålsbanan
Greenerna var aningen långsamma och ojämna, annars som tidigare besök.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
6.3
bo34
Bronze
Gespielt am: 10 September 2021 Bewertung Datum: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket tröga greener och för hög ruff.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
7.8
elisabeth35
Stahl
Gespielt am: 10 September 2021 Bewertung Datum: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skyltar NeXT tee måste höjas upp från marken. Svårt för oss som är greenfee gäster att hitta. Pilarna i banguiden är inte heller tydliga.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
6.9
lena151
Bronze
Gespielt am: 9 September 2021 Bewertung Datum: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Långsamma greener, dåligt skick. Samtliga tees behöver skötas om och förbättras avsevärt.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
6.5
claesviktor
Stahl
Gespielt am: 8 September 2021 Bewertung Datum: 8 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig layout, långsamma greener, dålig kvalitet rakt igenom
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
7.4
peter712
Bronze
Gespielt am: 7 September 2021 Bewertung Datum: 7 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig anläggning, bra bana och trevlig personal. Men vad har hänt med greenerna sedan ifjol? Alla var skadade, hoppiga och fruktansvärt tröga.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
6.7
margareta215
Stahl
Gespielt am: 6 September 2021 Bewertung Datum: 6 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kan ej förstå att man ej kompenseras för oklippta ruffar för att man använder golfhäftet, vilket övriga spelare fick rabatt för! Fairway höll ju också dålig klass med tanke på årstiden och andra banor (ok fick lägesförbättring) lite tröst men gör ju inte upplevelsen bättre.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
4.8
anita599
Stahl
Gespielt am: 6 September 2021 Bewertung Datum: 8 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bedrövliga tees och dåliga fairways, lägesförbättring 1 klubblängd och hög semiruff, då klipparen var sönder. Vi med Golfhäyet fick inte reducering med 50 kr som övriga fick. Dålig stil.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
6.5
karl sören
Bronze
Gespielt am: 3 September 2021 Bewertung Datum: 5 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Semiruffen var på tok för hög och det var svårt att hitta bollen och dessutom svårt att slå. Det informerades också om vid incheckningen.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
8.4
sven arne
Bronze
Gespielt am: 3 September 2021 Bewertung Datum: 3 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Några tees var i behov av lite omvårdnad.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
6.8
agneta86
Stahl
Gespielt am: 2 September 2021 Bewertung Datum: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greener och tee behöver förbättras.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
7.8
evamaria91
Bronze
Gespielt am: 2 September 2021 Bewertung Datum: 2 September 2021Handicap: 28
18-hålsbanan
Semuruffen var väldigt lång/hög och frodig. Svårt att se bollen så fort den rullade av fairway och dessutom gjorde det tjocka gräset att det var svårt att slå (tappade många meter på detta). Synd för annars var det en fin och trevlig bana.
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
visitors_1
4.2
Åsaharriet
Bronze
Gespielt am: 31 August 2021 Bewertung Datum: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi är besvikna över att receptionen inte informerade oss om banans dåliga skick! Vissa tee bestod av jordhögar, greenerna var väldigt fläckiga och fairway var i mycket dåligt skick! Hade vi fått info i receptionen, hade vi avstått!
Übersetzen ins Deutschprovided by Google
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com