Bro-Bålsta GK: Bewertungen

visitors_1
Gespielt am: 24 Juni 2021 Bewertung Datum: 29 Juni 2021Handicap: 11.8
9 hål18 hål
Varierande bra meny på restaurang som dessutom serverar till sena kvällar under högsäsong. Toppenbra träningsområden med uppdaterad range. Breda fairway men många bunkrar o Sveriges största undulerade greener. Välskött o trevlig atmosfär Passa på att läsa om Charlotte o Annika Sörenstam inne klubbhuset. Deras hemmabana förr.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
JohnnyRamone
Bronze
Gespielt am: 5 Juni 2021 Bewertung Datum: 5 Juni 2021Handicap: 16.3
18 hål
[geen motivatie]
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 17 Oktober 2020 Bewertung Datum: 30 Oktober 2020Handicap: 24
18 hål
Broad, open fairways with large, undulating greens. The training facilities are great, with multiple areas to chip and put in addition to the range.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
KaOl
Bronze
Gespielt am: 27 August 2020 Bewertung Datum: 29 Dezember 2020Handicap: 21.8
18 hål
Superfin bana med fantastiskt stora greener. Trevligt klubbhus med grym mat i restaurangen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.5
hakan887
Stahl
Gespielt am: 28 April 2019 Bewertung Datum: 29 April 2019Handicap: 9.7
18 hål9 hål
En mycket trevlig medlemsbana med en design som jag inte tröttnar på även efter flertalet besök. Kunde ha lite snabbare greener enligt mina önskemål.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.2
akseli
Bronze
Gespielt am: 12 Oktober 2018 Bewertung Datum: 12 Oktober 2018Handicap: 16.1
18 hål9 hål
Avstånd mellan range och reception. Information och skyltning för nya besökare.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 19 Juli 2018 Bewertung Datum: 21 Juli 2018Handicap: 28.6
18 hål
Lite svårt att hitta mellan hålen. I övrigt an välvårdad och rolig bana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 16 September 2017 Bewertung Datum: 23 Oktober 2017Handicap: 54
9 hål
Mycket bra och underhållen bana. Personalen är superduktig och alltid hjälpsamma. Restaurangen i toppklass! Rekommenderas varmt!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 12 August 2017 Bewertung Datum: 17 August 2017Handicap: 16.2
18 hål
Bro-Balsta is an exciting course to play and it fits nicely in the Swedish landscape of undulations, trees and rocks. The course is known for its very, very large greens (too large if you would ask me), but they were in excellent condition and running at an acceptable pace and making them nice to play (luckily not so fast as I experienced earlier during my trip through Sw…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 7 Juni 2017 Bewertung Datum: 7 Juni 2017Handicap: 54
9 hål
Mycket familjär och trevlig atmosfär. Kunnig personal. Grenerna mycket bra. Restaurangen i toppklass
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
JanWeits
Silber
Gespielt am: 13 Juni 2016 Bewertung Datum: 8 Oktober 2019Handicap: 9.7
clubs_1
18 hål
Zeer mooie baan in een mooie omgeving(natuur). Prima greens! Ga er zeker vaker spelen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 14 Juli 2015 Bewertung Datum: 14 Juli 2015Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
18 hål
Prachtige golfbaan om te spelen. Geaccidenteerde baan met zeer goed onderhouden (grote) greens. Prachtige uitzichten. Een aanrader om te spelen. Niet voor niets een baan waar de Europese dames top regelmatig speelt. Rental clubs gratis bij de receptie of tegen betaling in de shop.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
linrjsz
Silber
Gespielt am: 22 Februar 2014 Bewertung Datum: 26 Februar 2014Handicap: 18
9 hål
Professor Pan and his wife brought me to Bro-Balsta Golf Club for winter golf. During winter tiime, Bro-Balsta GK opens its 9-hole course for winter golf players. This was my first time to play winter golf in my life, the fairways and greens still covered with snow. You have to bring a small mat, put the mat on the snow and ball on it, then you can hit the ball on fairway…
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!

Abonnement kündigen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg