Rotebro Golf: Bewertungen

  • Zeige Alle Plätze
  • 9 hålsbanan (156)8.3
visitors_1
8.2
ulrika11
Stahl
Gespielt am: 26 September 2021 Bewertung Datum: 29 September 2021Handicap:
9 hålsbanan
Mycket fin bana!!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
dan61
Stahl
Gespielt am: 19 September 2021 Bewertung Datum: 19 September 2021Handicap:
9 hålsbanan
Banan mycket fin!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 16 September 2021 Bewertung Datum: 16 September 2021Handicap:
9 hålsbanan
En bana i toppskick!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 11 September 2021 Bewertung Datum: 11 September 2021Handicap:
9 hålsbanan
1. Dåligt att man måste springa till shopen o fylla på vatten efter 9-hål. Bör finnas närmare. 2. Dyr greenfee. Betalade 640kr för 18-hål. Det är ändå bara en 9-håls pay-and-play bana…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
pär84
Stahl
Gespielt am: 10 September 2021 Bewertung Datum: 11 September 2021Handicap:
9 hålsbanan
Charmigt i sin enkelhet.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
bitte8
Stahl
Gespielt am: 31 August 2021 Bewertung Datum: 1 September 2021Handicap:
9 hålsbanan
Dåligt skyltat för en som inte varit där på minst 10 år. På väg tillbaka till klubbhuset efter 9 hål gick vi vilse och hamnade på nästa golfbana innan vi vände och letade oss rätt. Saknade också markeringar på själva golfbanan. Vi hade ett par 3-bollar framför oss och hann inte tillbaka i tid till vår nästa bokade 9-håls runda utan skippade att gå varv två.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
lasse14
Stahl
Gespielt am: 28 August 2021 Bewertung Datum: 28 August 2021Handicap:
9 hålsbanan
Det var inte bara pga golfhäftet. Hade nämligen hört mycket bra om banans skick o utmanande hål. Kan bara hålla med
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
kristina13
Stahl
Gespielt am: 14 August 2021 Bewertung Datum: 14 August 2021Handicap:
9 hålsbanan
Saknar avståndsmarkeringar på banan
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
edwin70
Stahl
Gespielt am: 12 August 2021 Bewertung Datum: 13 August 2021Handicap:
9 hålsbanan
Kan vara billigaste rangen i Stockholm, hit ska man om man vill slå hundratals bollar. 9-hålsbanan är dessutom förvånansvärt bra! Snabba greener och mjuk fairway; helt klart bättre än många 18-hålsbanor. Rekommenderar en träningsrunda här.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
martin12
Stahl
Gespielt am: 5 August 2021 Bewertung Datum: 6 August 2021Handicap: 17.6
9 hålsbanan
Massa nedslagsmärken som inte lagats, trist på en i övrigt så välskött bana
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
louise50
Stahl
Gespielt am: 4 August 2021 Bewertung Datum: 4 August 2021Handicap:
9 hålsbanan
Supertrevlig personal och allmänt bra flyt på banan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
anne96
Stahl
Gespielt am: 4 August 2021 Bewertung Datum: 6 August 2021Handicap:
9 hålsbanan
Alla anställda som vi träffade var väldigt trevliga. Att det är många som skulle ut på banan, tar jag som ett positivt tecken, att folk trivs här. Gillade banan, lagom krävande.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
päivianita
Stahl
Gespielt am: 30 Juli 2021 Bewertung Datum: 30 Juli 2021Handicap: 54
9 hålsbanan
Banan i sin helhet mycket fin. Utmanande och greenerna och fairways mycket fint skick!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
lars797
Stahl
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 29 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
En banguide. Distans markeringar ute på banan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
andreas18
Stahl
Gespielt am: 29 Juli 2021 Bewertung Datum: 29 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Distansmarkeringar på banan
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
jan666
Stahl
Gespielt am: 26 Juli 2021 Bewertung Datum: 27 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Endast 9-hål men en bra bana klubbhus saknas
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
per erik03
Stahl
Gespielt am: 26 Juli 2021 Bewertung Datum: 27 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Tee, fairways och greener jättebra
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
peter489
Stahl
Gespielt am: 21 Juli 2021 Bewertung Datum: 21 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Fint sköt bana !!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
fredrik78
Bronze
Gespielt am: 18 Juli 2021 Bewertung Datum: 18 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Fantastiskt fin och välskött bana! Rolig och utmanande att spela! Det enda man kunde önska sig vore röd-gul-vit-system för flaggplacering. Som det nu var så var det svårt att spela in om man inte är säker på flaggplaceringen, och greenerna är åt det större hållet.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
anders750
Stahl
Gespielt am: 11 Juli 2021 Bewertung Datum: 11 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Överraskande bra bana, trevlig och mycket bra för att vara 9 hål. Dock dåligt skyltat och onödigt krångligt att boka.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 10 Juli 2021 Bewertung Datum: 10 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Måste sätta ut avståndsmarkeringar på banan. Krävs att man har egen klocka eller kikare för att bedöma avstånd, det är inte okej.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.4
gerd38
Bronze
Gespielt am: 4 Juli 2021 Bewertung Datum: 4 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Borde vara koppar vid varje tee så det inte ser så stökigt ut. Annat en fin bana. Lite tråkigt med alla eltorn, men det är ju inget att göra åt..
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
benny90
Stahl
Gespielt am: 2 Juli 2021 Bewertung Datum: 2 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Banan som sådan är fantastisk och det är väldigt prisvärt att spela där även utan golfhäftet. Med golfhäftet är det extremt prisvärt. Eventuellt skulle mer utvecklat klubbhus och shop kunna bättra på men jag spelar gärna där flera gånger i alla fall.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
markus245
Stahl
Gespielt am: 30 Juni 2021 Bewertung Datum: 1 Juli 2021Handicap:
9 hålsbanan
Lite mer avståndsmarkeringar
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 23 Juni 2021 Bewertung Datum: 25 Juni 2021Handicap:
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
9 hålsbanan
Very well maintained course, the fairway was like a green and the greens themselves were super nice and smooth, very predictable ball course. Super friendly people in the clubhouse, i had to rent clubs (didn't bring mine) and got very good stuff. Saw two white-tailed eagles hunting in the forrest and grasses next to us, was WONDERFUL.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
bror3
Stahl
Gespielt am: 16 Juni 2021 Bewertung Datum: 17 Juni 2021Handicap: 11.7
9 hålsbanan
Mycket fin 9-håls bana av fullängd Speciellt var greenerna av yppersta klass. M fin design på banan och hålens utseende. Kommer gärna tillbaka Klubbhuset kunde vara lite större med rikligare mat att tillgå.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
charliebix
Bronze
Gespielt am: 8 Juni 2021 Bewertung Datum: 9 Juni 2021Handicap:
9 hålsbanan
Måste vara Sveriges bästa niohålare! Ganska högt slopad, vilket jag förstår då hålen är rejäla med bra/tuffa greener. Bra område för träning om än lite dåliga mattor och väldigt platt övningsgreen. Men klubbhuset...näe där kan man förbättra rejält. Knappt någon servering alls, väldigt väldigt skralt med det mesta. Men vet man det innan, så är golfupplevelsen väldigt bra p…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.4
nille
Stahl
Gespielt am: 6 Juni 2021 Bewertung Datum: 6 Juni 2021Handicap: 18
9 hålsbanan
Läst i tidigare recensioner att man saknat tryckluft. Jag såg kompressor på toaletten. Inte ett ställe man lever på i första hand.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
bo153
Stahl
Gespielt am: 3 Juni 2021 Bewertung Datum: 3 Juni 2021Handicap:
9 hålsbanan
Bästa pay-and-play jag spelat. Lång bana men förlåtande med toppenfina fairways och greener. Rekommenderas.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
anders erik5
Stahl
Gespielt am: 31 Mai 2021 Bewertung Datum: 1 Juni 2021Handicap:
9 hålsbanan
Kanon fairways och greener. Bästa i år.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com