Sigtuna Golfklubb: Bewertungen

  • Zeige Alle Plätze
  • 18-hålsbanan (589)8.0
  • 9-hålsbanan (0) -
  • 6-hålsbanan (0) -
visitors_1
7.8
marie877
Stahl
Gespielt am: 16 September 2021 Bewertung Datum: 16 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
För mycket hög ruff
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
thomas217
Stahl
Gespielt am: 15 September 2021 Bewertung Datum: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ruffen var lite för tuff för en medelgolfare
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
pia56
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 19 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairways var i väldigt dåligt skick, men banan var väldigt vacker och kul att spela.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
lennart6
Bronze
Gespielt am: 13 September 2021 Bewertung Datum: 13 September 2021Handicap: 13.9
18-hålsbanan
Tydligare avståndsmarkeringar. Nu får man leta efter dem
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
margaretha1
Bronze
Gespielt am: 9 September 2021 Bewertung Datum: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi lagade många nedslagsmärken på greenerna och några av bunkrarna hade inte blivit krattade ????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
erik ludwig
Stahl
Gespielt am: 9 September 2021 Bewertung Datum: 10 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trixig bana att spela som gäst/första gången. En del dolda slag, tjock ruff. Greenerna var snabba och ondulerade. Flaggplaceringarna var ibland onödigt svåra - i lutningar.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 8 September 2021 Bewertung Datum: 8 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan svårare än den är slopad.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
barbro568
Stahl
Gespielt am: 7 September 2021 Bewertung Datum: 8 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ett par utsiktstorn på vissa hål skulle snabba på spelet då man inte skulle behöva leta och så skulle man inte tappa bort bollar
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
larssture
Stahl
Gespielt am: 3 September 2021 Bewertung Datum: 3 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
En vacker men utmanande bana med många "dolda" hål. Tees, fairway och greener i bra skick men vissa greener hade många nedslagsmärken. Det var visserligen väldigt blåsigt men vi upplevde det som att greenerna inte var jämnsnabba och någon sluttade brant ned mot vattenhinder. Förlorade också ett antal bollar som försvann i den tjocka semi-ruffen. Växtlighet med törn i ruff…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
anders282
Stahl
Gespielt am: 1 September 2021 Bewertung Datum: 1 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det behövs tydligare markering av avstånd till greenerna. Banguide borde ingå i green feen eftersom en del greener var dolda vid inspel. I övrigt en fin bana med utomordentliga tees och greener. En del hög och tät ruff borde klippas ned för att skynda på spelet.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
kristina94
Bronze
Gespielt am: 1 September 2021 Bewertung Datum: 4 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
En fin och välskött bana. Då vi spelade banan för första gången, var det fantastiskt bra med tydliga hänvisningar till nästa hål!!! Vill definitivt spela hos er igen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
kjell439
Stahl
Gespielt am: 30 August 2021 Bewertung Datum: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det behövs en ringklocka på hål 8 för att veta när folk före har lämnat green.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
ylva3
Stahl
Gespielt am: 30 August 2021 Bewertung Datum: 30 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Gena ringklocka på hål 8, men ser inte över krönet
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
liselotte4
Bronze
Gespielt am: 20 August 2021 Bewertung Datum: 23 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
En väldigt trevlig bana! Bra tempo och banan var i mkt gott skick! Härlig golf-upplevelse!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
jessica61
Stahl
Gespielt am: 20 August 2021 Bewertung Datum: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin bana, vi blev dock störda av banarbetare flera ggr som inte förstod och ställde sig bredvid vår boll så vi inte kunde slå osv. Tycker även att kön till kiosken alltid ska prioriteras över restaurangen när man ska vidare till 10an. Allt annat var super!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
peter8518
Stahl
Gespielt am: 18 August 2021 Bewertung Datum: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin layout på banan i vacker lantlig omgivning. Banan klarade ösregnet bra (merparten banor kring Västerås var stängda). Spelar gärna här igen i finare väder.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
anne632
Stahl
Gespielt am: 13 August 2021 Bewertung Datum: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
En favoritbana . Vacker omgivning ,bra banlayout och riktigt rolig att spela.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.5
karljohanolof
Bronze
Gespielt am: 13 August 2021 Bewertung Datum: 14 August 2021Handicap: 9
18-hålsbanan
Layouten är mycket bra. Rolig att spela. Gångvägar behöver ses över.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
mikael95
Stahl
Gespielt am: 13 August 2021 Bewertung Datum: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Öppettider då man kommer på morgonen. Hade tänkt köpa en tryckt banguide, om det nu finns någon men om det inte finns så är det ett minnus då det är skit att ha med luren under spel då den är svår att läsa från. Hastigheter på green var ojämn.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 12 August 2021 Bewertung Datum: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Öppettider i restaurang och reception. Mer uppmärksamma banarbetare
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 12 August 2021 Bewertung Datum: 12 August 2021Handicap: 17.9
18-hålsbanan
Överraskande trevlig bana, omväxlande och i bra skick
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
birger347
Stahl
Gespielt am: 12 August 2021 Bewertung Datum: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt välskött bana. Barnskötarna borde dock ha bättre uppsikt, så att man slipper stå och vänta så länge, vilket sinkar spelet. Reception/shop borde öppna tidigare än 9.00 på vardagar, om man skulle behöva bollar, handske etc. Och hur betalar man greener, om man inte har Swish/mobil? Personalen på restaurangen borde ha mer servicemaind.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
kaj06
Stahl
Gespielt am: 12 August 2021 Bewertung Datum: 15 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana i bra skick, väldigt trevligt bemötande, man känner sig verkligen välkommen!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
jonas930
Bronze
Gespielt am: 12 August 2021 Bewertung Datum: 12 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Uppskattar att det finns en banguide att tillgå oavsett om den ingår i greenfeen eller om den kostar 20:-. Banguide är ofta avgörande vid nybesök på en golfbana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
ewa-lena7
Stahl
Gespielt am: 10 August 2021 Bewertung Datum: 14 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att ge en rättvis bild då det ösregnade så vi gick av efter 9 hål
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
per-olof60
Stahl
Gespielt am: 10 August 2021 Bewertung Datum: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana allt är i bra skick.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
conny23
Stahl
Gespielt am: 9 August 2021 Bewertung Datum: 10 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Sigtuna har många väldigt lutande greener, med den stimp och flaggplaceringar som var under vårt spel var det väldigt svårt att putta för en med lite högre handikapp. (18). Nedförputtar i stort sett omöjligt att få stopp på inom en meter. Tycker inte det är ok att placera hålen i kraftiga lutningar.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.4
benny ragnar
Stahl
Gespielt am: 5 August 2021 Bewertung Datum: 7 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
ida8
Stahl
Gespielt am: 3 August 2021 Bewertung Datum: 8 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är trevlig att spela och skicket är helt ok. Tyvärr släpper man ut bollarna för snävt, vilket gjorde att vi slog ut 6 min efter bokad starttid. Det var ju så klart kö hela rundan. Restaurangen, hjälp! Se till å va mätta när ni kommer hit.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.5
nicklas4
Stahl
Gespielt am: 3 August 2021 Bewertung Datum: 6 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rolig bana i bra skick. Tyvärr fick vi totalt smaklös kylskåpskall lasagne för 110kr/portion precis innan rundan vilket drar ner helhetsintrycket.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com