Vallentuna Golfklubb: Bewertungen

visitors_1
Gespielt am: 1 Oktober 2021 Bewertung Datum: 2 Oktober 2021Handicap:
18-hålsbanan
Underbart trevlig receptionist!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 30 September 2021 Bewertung Datum: 30 September 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
Enkelte teesteder kunne vært litt flatere. Eller var banen i hod stand til å være så sent i sesongen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 29 September 2021 Bewertung Datum: 29 September 2021Handicap: 23
18-hålsbanan
Ojämna tee:s på flera håll annars var banan fin.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
jörgen805
Stahl
Gespielt am: 27 September 2021 Bewertung Datum: 27 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
En banguide vore önskvärd
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 25 September 2021 Bewertung Datum: 27 September 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Greenerna var lite väl tröga, men det kanske beror på att det var sent på säsongen. Mycket trevlig personal i både shop och restaurang!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
niklaskim
Bronze
Gespielt am: 19 September 2021 Bewertung Datum: 19 September 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
Kul bana. Kassa tees och låååångsamma greener. Man kan inte sitta vid kiosken efter 9 och ta en medhavd kopp kaffe???
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
lennart347
Bronze
Gespielt am: 18 September 2021 Bewertung Datum: 18 September 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Banans underhåll kan förbättras. Tröga greener, slitna tees.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
anna-lena15
Stahl
Gespielt am: 18 September 2021 Bewertung Datum: 19 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket positivt intryck. Banan var i mycket finare skick än senast jag spelade där.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
monica70
Stahl
Gespielt am: 15 September 2021 Bewertung Datum: 15 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra Teetavlor. Fina greener dock liiite för långhåriga. Fina fairways. Roliga omväxlande hål.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
lars3190
Stahl
Gespielt am: 15 September 2021 Bewertung Datum: 16 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi är jättenöjda med besöket Det började perfekt med ett suveränt bemötande i receptionen
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
lars516
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 14 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Total väldigt bra dock bör man svara i telefon när man vill komma i kontakt med klubben….
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.0
ulf mikael6
Stahl
Gespielt am: 11 September 2021 Bewertung Datum: 11 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trög och mycket försenad start
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
barbro4
Bronze
Gespielt am: 9 September 2021 Bewertung Datum: 10 September 2021Handicap: 34
18-hålsbanan
Bollen framför oss var sista boll i tävling och spelade extremt långsamt, hade ingen koll på sina bollar. Vi fick vänta på varje hål. Rundan tog 5 timmar istället för 4 t.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 6 September 2021 Bewertung Datum: 6 September 2021Handicap: 24.2
18-hålsbanan
Golfbilarna var inte servade och gav ett slarvigt intryck. Bromsarna var dåliga, bilarna smutsiga mm Mycket dåligt att man inte fick sitta ner vid kiosken om man inte handlade något. Detta gav en dålig stämning när en av mina kompisar köpt kaffe men inte vi andra,
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
lena132
Stahl
Gespielt am: 6 September 2021 Bewertung Datum: 16 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kändes onödigt välkomnande att man inte fick sitta vid kiosken och fika efter 9 hål med medhavt fika. En gav oss köpte kaffe i kiosken.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
björn13
Stahl
Gespielt am: 30 August 2021 Bewertung Datum: 31 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt långsamma greener. Tråkigt. Bra att kunna hyra el-skoter. Sparar trasigt knä.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 25 August 2021 Bewertung Datum: 25 August 2021Handicap: 33.2
18-hålsbanan
Vi är väldigt nöjda och glada över V-tuna Gk och kommer spela där igen. Utmanande och ibland svårt men så kul.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
peter807
Stahl
Gespielt am: 21 August 2021 Bewertung Datum: 23 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt med nygräddade korv efter 9;an. Härligt bemötande i receptionen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 21 August 2021 Bewertung Datum: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt trevligt bemötande! Banan i väldigt fint skick
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
lena287
Stahl
Gespielt am: 21 August 2021 Bewertung Datum: 22 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
bengt076
Bronze
Gespielt am: 20 August 2021 Bewertung Datum: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite snabbare i Köket var där över en timme innan och hann inte med drivingtangen och putträning
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
frans björn
Stahl
Gespielt am: 20 August 2021 Bewertung Datum: 20 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ety träd, ett dike, en bunker i spel riktningen skulle öka valmöjligheten.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
robert9039
Stahl
Gespielt am: 12 August 2021 Bewertung Datum: 13 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana, lite blött pga regn.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 10 August 2021 Bewertung Datum: 11 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tees höll inte samma nivå som resterande bana, dom har stor förbättringspotential.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
bogunnar3
Stahl
Gespielt am: 5 August 2021 Bewertung Datum: 5 August 2021Handicap: 16
18-hålsbanan
Mkt välskötta greener
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
marita79
Stahl
Gespielt am: 4 August 2021 Bewertung Datum: 4 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Själva banan var på topp. Visaa tees var lite ojämna. Tråkigt när man kom till kiosken efter 9 hål, så fanns det inga mackor, korv. Väl inne i restaurangen efter lite tjat fick vi våra mackor. Där behöver det bättras på, tråkigt att det sänker betyget på annars på en bra bana.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 31 Juli 2021 Bewertung Datum: 31 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt väldigt vänlig personal i receptionen och restaurangen. Önskvärt med ”sheriff” ute på banan. Vi fick vänta ganska mycket trots att bollen framför oss inte kunde starta. De som sedan var framför oss hade släppt igenom en tre-boll så de måste ha startat 30 min före oss
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.9
eva333
Stahl
Gespielt am: 25 Juli 2021 Bewertung Datum: 26 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Övervägande fina greener och låga ruffar. Spännande arkitektur och vackert läge. Saknade banguide…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
sonia0
Bronze
Gespielt am: 24 Juli 2021 Bewertung Datum: 24 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Hög röd vänsterpinne på hål 16 hade underlättat när man inte kan banan. Svårt att veta vilket vatten som markeras med den enda röda man ser. Annars toppen!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
Gespielt am: 22 Juli 2021 Bewertung Datum: 22 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greener helt ok , fairway ok , övriga områden ojämna och onödigt högt klippta
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!

Abonnement kündigen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg