Bewertungen

7.7
ka
Anfänger
Gespielt am: 3 Juli 2020
Bewertung Datum: 4 Juli 2020
18-hålsbanan

Lite långt från ställplatsen till toalett

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.8
an
Bronze
Gespielt am: 3 Juli 2020
Bewertung Datum: 3 Juli 2020
18-hålsbanan

Vi blev inte så sugna på dom mackor i kiosken som var gjorda för två dagar sen, alltså daterade 1/7 och vi spelar den 3/7, annars var allt toppenbra!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.7
ma
Bronze
Gespielt am: 2 Juli 2020
Bewertung Datum: 3 Juli 2020
Handicap: 32.9
18-hålsbanan

Bättre/tydligare avståndsmarkeringar. Fräscha till omklädningsutrymmena.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.8
bi
Anfänger
Gespielt am: 1 Juli 2020
Bewertung Datum: 6 Juli 2020
18-hålsbanan

Välskött och trevlig bana att spela på. Trevlig atmosfär. Återkommer gärna nästa år också.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.0
jo
Anfänger
Gespielt am: 30 Juni 2020
Bewertung Datum: 30 Juni 2020
18-hålsbanan

För hög ruff, orsakar för mycket bollletande.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.3
sa
Bronze
Gespielt am: 30 Juni 2020
Bewertung Datum: 30 Juni 2020
18-hålsbanan

Dålig husbilsparkering ,

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.2
ja
Bronze
Gespielt am: 26 Juni 2020
Bewertung Datum: 27 Juni 2020
Handicap: 8.4
18-hålsbanan

Tycker banan är bra men bättre rull o mer jämlikt rull på greenerna

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.7
su
Bronze
Gespielt am: 25 Juni 2020
Bewertung Datum: 25 Juni 2020
18-hålsbanan

Ställplatser kommer att bli bättre med vattentornet och grävplatsen. Kul att spela med positiva hemmaspelarna Svinhufud????????

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.8
pe
Anfänger
Gespielt am: 25 Juni 2020
Bewertung Datum: 25 Juni 2020
18-hålsbanan

Mycket välskött

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.7
pe
Anfänger
Gespielt am: 25 Juni 2020
Bewertung Datum: 25 Juni 2020
18-hålsbanan

Långt till toaletter och dusch när man kommer med husbil. Banan var jättefin,med perfekta greener och fairways. Vi spelade i 30 graders värme. ????????????????‍♂️????????‍♀️

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.0
le
Anfänger
Gespielt am: 25 Juni 2020
Bewertung Datum: 26 Juni 2020
18-hålsbanan

Vi tycket att greenfeen är för dyr, golfhäftet + går ej att nyttja .

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.7
ro
Anfänger
Gespielt am: 24 Juni 2020
Bewertung Datum: 24 Juni 2020
18-hålsbanan

Trevligt bemötande bra spel trots 31 grader

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.3
pa
Anfänger
Gespielt am: 24 Juni 2020
Bewertung Datum: 24 Juni 2020
18-hålsbanan

Väldigt hårda Tee men beror säkert på torkan och värmen

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.5
bi
Bronze
Gespielt am: 2 Juni 2020
Bewertung Datum: 4 Juni 2020
18-hålsbanan

Fin bana. Ställplatsen för husbilen var mindre bra men på G fick vi veta.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.3
gu
Bronze
Gespielt am: 2 Juni 2020
Bewertung Datum: 3 Juni 2020
Handicap: 23.0
18-hålsbanan

Husbilsställplatserna var på en grusplan. Klubbchefen meddelade dock att den skall förbättras betydligt. Med egen toalett, grillplats och bättre underlag. Platsen i sej var fin vid 8:de hålets green

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
6.4
ma
Anfänger
Gespielt am: 22 Mai 2020
Bewertung Datum: 24 Mai 2020
18-hålsbanan

Tee var verkligen inte bra. Hur kan man ställa tee markeringarna så långt bak att man måste stå utanför tee?? Titt som tätt står man med fötter i en annan höjd än bollen och det går inte att göra nåt. Nä, gör om och gör rätt.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.8
kj
Anfänger
Gespielt am: 19 Mai 2020
Bewertung Datum: 21 Mai 2020
18-hålsbanan

Mkt bra mottagande och bemötande. Återkommer gärna.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.6
ul
Anfänger
Gespielt am: 4 Mai 2020
Bewertung Datum: 6 Mai 2020
18-hålsbanan

Mycket bra skick på banan. Imponerande med tanke på att det är så tidigt på säsongen. Enda nackdelen var att kiosken saknade kaffe och varmkorv som brukar finnas men det kommer säkert åtgärdas senare under säsongen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.4
ha
Bronze
Gespielt am: 26 September 2019
Bewertung Datum: 7 Oktober 2019
Handicap: 11.0
18-hålsbanan

Helpful staff, teeboxes needs some love.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.8
gu
Bronze
Gespielt am: 3 September 2019
Bewertung Datum: 3 September 2019
18-hålsbanan

Bra skick på banan och rolig layout.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.7
yv
Silber
Gespielt am: 30 August 2019
Bewertung Datum: 30 August 2019
18-hålsbanan

Trevlig och välskött bana!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.8
in
Anfänger
Gespielt am: 29 August 2019
Bewertung Datum: 29 August 2019
18-hålsbanan

Banans kondition var jättebra liksom bemötandet på klubben. På några hål fanns en klocka som man skulle vänta på signal från, tyvärr så verkar inte alla veta att den ska användas vilket medförde att vi stod väldigt länge i onödan, man kanske ska upplysa om att det är viktigt att den används.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.6
ke
Anfänger
Gespielt am: 27 August 2019
Bewertung Datum: 27 August 2019
18-hålsbanan

Såååååå fiiiiiin & trevlig bana. Synd bara att jag inte spelade bättre ????

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.7
ca
Anfänger
Gespielt am: 23 August 2019
Bewertung Datum: 8 November 2019
18-hålsbanan

Vi fick ett väldigt trevligt bemötande i shoppen när vi skulle betala.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.9
ev
Anfänger
Gespielt am: 20 August 2019
Bewertung Datum: 22 August 2019
18-hålsbanan

Saknar tydligare markeringar på fairway 150 m och 100 m, alla har inte klockor

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.8
ch
Anfänger
Gespielt am: 20 August 2019
Bewertung Datum: 20 August 2019
18-hålsbanan

Ulrika, the Secretary was the best!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.8
Anfänger
Gespielt am: 15 August 2019
Bewertung Datum: 15 August 2019
Handicap: 18.3
18-hålsbanan

Fairways var lite blöta efter den senaste tidens regnskurar. Greenerna var i mycket bra skick, roliga att putta på med bra rull på bollen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.6
Anfänger
Gespielt am: 12 August 2019
Bewertung Datum: 12 August 2019
18-hålsbanan

Trevligt ned nya ternpå 1;an och 12:an????

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.4
li
Anfänger
Gespielt am: 6 August 2019
Bewertung Datum: 6 August 2019
18-hålsbanan

Fick vänta länge 25 min på dagens lunch. Varken fläsk eller raggmunken var färdigstekta. I övrigt trevligt besök!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.8
ha
Anfänger
Gespielt am: 5 August 2019
Bewertung Datum: 6 August 2019
18-hålsbanan

Fantastiskt bemötande i receptionen och en riktigt välskött bana med fina greener och fairways. Kommer helt klart åka hit igen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?