Fullerö Golfklubb: Bewertungen

Teilen
visitors_1
7.0
RoySjoeberg
Gold
Gespielt am: 26 Juli 2022 Bewertung Datum: 28 Juli 2022Handicap: 16.6
18-hålsbanan
Bra fina greener lagom fart bunkrarna bra vädret gött kommer tillbaks.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
anne-christine brita
Stahl
Gespielt am: 27 September 2021 Bewertung Datum: 27 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig personal och fina greener.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
janrune
Stahl
Gespielt am: 27 September 2021 Bewertung Datum: 27 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee utslagsplatser var ojämna ”konvexa”
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
carita8
Stahl
Gespielt am: 27 September 2021 Bewertung Datum: 29 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevligt mottagande av kvinnan i receptionen!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
gert81
Stahl
Gespielt am: 14 September 2021 Bewertung Datum: 16 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Extra stort tack till receptionen som stökade om i bokningarna som gjorde att vi kunde spela med våra vänner
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
bo olof
Bronze
Gespielt am: 8 September 2021 Bewertung Datum: 9 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
trevlig bana men kom i en boll med en otrevlig kvinna som sänkte betyget högst påtagligt för rundan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
lars66
Bronze
Gespielt am: 6 September 2021 Bewertung Datum: 6 September 2021Handicap: 28
18-hålsbanan
Dåliga markeringar mellan vissa hål
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
haraldmikael
Stahl
Gespielt am: 3 September 2021 Bewertung Datum: 3 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkigt att Ni inte är med i Golfhäftet plus
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.4
birgitta3
Bronze
Gespielt am: 3 September 2021 Bewertung Datum: 3 September 2021Handicap: 28
18-hålsbanan
Kul att varannan vecka börja på hål 10. Tyvärr är klubben granne med en liten flygplats och småplan flyger väldigt lågt över banan.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
perstaffan2
Stahl
Gespielt am: 2 September 2021 Bewertung Datum: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Planheten på tee 47 kan vara planare
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
ullasusanne
Stahl
Gespielt am: 2 September 2021 Bewertung Datum: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee 47 kan vara planare
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
torsten1
Bronze
Gespielt am: 31 August 2021 Bewertung Datum: 2 September 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåligt klippta fairwayruffar!! Tee:s ganska ojämna!!!!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.9
liisa
Bronze
Gespielt am: 24 August 2021 Bewertung Datum: 24 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
De flesta utslag från röd tee 47, var väldigt dåliga. Lutningar , många nedslagsmärken och allmänt dålig kondition, Greener var bra.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.4
birgitta7
Bronze
Gespielt am: 24 August 2021 Bewertung Datum: 25 August 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
Damtee på flertalet hål var inte plana och inte så välskötta. Annars fin bana och fina greener
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
birgit hellevi
Stahl
Gespielt am: 16 August 2021 Bewertung Datum: 16 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade handdukar vid bolltvätten.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.7
simonhanskonrad
Stahl
Gespielt am: 13 August 2021 Bewertung Datum: 15 August 2021Handicap: 8.5
18-hålsbanan
Banan var i utmärkt skick och rolig och utmanande
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
maria2298
Bronze
Gespielt am: 9 August 2021 Bewertung Datum: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin ställplats för husbilar iordningställd. Diskmöjligheter, vattenpåfyllning - kanon????fin fairway och bra greener, lite halvdana tees.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
siv margareta elisab
Bronze
Gespielt am: 9 August 2021 Bewertung Datum: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättebra bana och bra ställplatser Saknar golfhäftet plus
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
peter paul
Bronze
Gespielt am: 9 August 2021 Bewertung Datum: 9 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i toppskick greenerna lite långsamma. men fina - saknar golfhäftet plus
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.6
susanne361
Stahl
Gespielt am: 2 August 2021 Bewertung Datum: 2 August 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rangebollarna borde bytas ut
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
linda378
Stahl
Gespielt am: 26 Juli 2021 Bewertung Datum: 26 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vissa greener behöver jobba med. ????
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
gerd38
Bronze
Gespielt am: 23 Juli 2021 Bewertung Datum: 24 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana med mycket bra träningsfaciliteter. Greenerna hala och bra. Kommer åter.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.6
monica04
Stahl
Gespielt am: 23 Juli 2021 Bewertung Datum: 23 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefina ställplatser, med närhet tillkalla faciliteter! Jättefräscha omklädningsrum och jättegoda lunch på restaurangen som har kanontrevlig personal! Banan helt okey, men väldigt torr. Behöver investeras i Farwaybevattning!! Men totalt sett en väldigt trevlig upplevelse!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.8
petra58
Stahl
Gespielt am: 21 Juli 2021 Bewertung Datum: 22 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Gillade den lilla banguids boken som vi fick med. Bra skyltat och fin bana. Gillade maten i restaurangen men inte bemötandet.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.5
sylvi louise
Bronze
Gespielt am: 20 Juli 2021 Bewertung Datum: 20 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i dålig kondition och långsamt spel
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.5
owe holger
Bronze
Gespielt am: 20 Juli 2021 Bewertung Datum: 20 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i dåligt skick. Torkan-brist på bevattning ? Rundan tog också väldigt lång tid..
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.5
marieevelyn
Stahl
Gespielt am: 19 Juli 2021 Bewertung Datum: 21 Juli 2021Handicap: 17.8
18-hålsbanan
Jättejobbigt med alla plan över banan som distraherar. Tycker att ni absolut snarast ska asfaltera parkeringsplatsen så vi slipper få helt nerdammade bilar efter rundorna.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.4
perivarstensson
Stahl
Gespielt am: 13 Juli 2021 Bewertung Datum: 14 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi fick aldrig information om att vi skulle starta på hål nummer 10 vilket innebar att vi istället var tvungna att spela de första 9 hålen två gånger!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
ernsthåkanhåkan
Stahl
Gespielt am: 12 Juli 2021 Bewertung Datum: 13 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
flera av tee för 54 (röd) behöver jämnas ut för nu ser dom mer ut som en båge och gör möjligheten att pegga plant omöjligt.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
Åse margareta
Bronze
Gespielt am: 12 Juli 2021 Bewertung Datum: 13 Juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite torrt på fairways pga värmen och lite dålig rull på greenerna. Annars en trevlig bana och runda i strålande solsken. Absolut värd besöket
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com