Dalmahoy Hotel & Country Club: Bewertungen

Teilen
visitors_1
7.6
Bram Van Damme
Bronze
Gespielt am: 21 Juli 2022 Bewertung Datum: 25 Juli 2022Handicap: 21.1
clubs_1
Dalmahoy East Course
Na een dagje Edinburgh boekte ik een kamer in dit golfhotel. Ik kon er 's avonds nog een tee-time boeken voor 's anderendaags op de East Course. Voor hotelgasten aan een mooie korting van £50 ipv £65. De course wordt hoger aangeschreven dan ik ze heb beleefd. Zeer dor, maar het Schotse gras is wellicht deze warme zomer niet gewoon. Wel zeer snelle greens en goed onderhoud…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.1
M.vanAalsburg
Gold
Gespielt am: 29 Mai 2022 Bewertung Datum: 29 Mai 2022Handicap: 9.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
Dalmahoy West CourseDalmahoy East Course
Hier voor het eerst gespeeld prachtige mooie baan let wel het weer is wisselend en vraag de Marshall voor uitleg dat helpt beter bij het spel voor de rest geniet van het uitzicht vooral op Edinburgh Castle.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.4
M.vanAalsburg
Gold
Gespielt am: 26 Mai 2022 Bewertung Datum: 26 Mai 2022Handicap: 9.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
Dalmahoy East Course
Hier voor het eerst gespeeld en wat een prachtige baan veel bunkers en weinig water laat je wel goed informeren door de Marshall dan wordt het spelen een stuk gemakkelijker en geniet van het uizicht op Edinburgh Castle.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.0
Michel Hamelin
Gold
Gespielt am: 29 April 2022 Bewertung Datum: 29 April 2022Handicap: 9.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
9
Dalmahoy East Course
Parcours très beau, commençant tranquillement et qui se durcit sur le retour. Il est magnifique et très joueur, surtout sur le retour (très bien entretenu avec de beaux greens).
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
kovandermaas
Gold
Gespielt am: 21 Juni 2019 Bewertung Datum: 21 Juni 2019Handicap: 18.5
Dalmahoy East Course
Een mooie parkland course ten zuiden van Edinburgh. Glooiende fairways in een prachtig landschap. De baan is lang en vooral de tweede 9 is veel moeilijker dan de eerste 9. Ik speelde de tweede in 10 slagen meer dan de eerste. Ontvangst zeer vriendelijk. Voor de wat ouderen onder ons is een buggy aan te bevelen. We hebben 11,7 km gelopen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
sabeleste4
Gold
Gespielt am: 12 April 2019 Bewertung Datum: 3 Juli 2019Handicap: 10.5
clubs_1
clubs_1
Dalmahoy East Course
Nice traditional course, good hotel as well.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
andy.houtkamp
Bronze
Gespielt am: 22 Dezember 2018 Bewertung Datum: 8 April 2019Handicap: 18.6
Dalmahoy East CourseDalmahoy West Course
In december gespeeld, prachtig hotel en clubhuis. Baan heel fijn en goed. Voor 25 pond pp. (Wintertarief) Krijg je nog koffie ook. Echte aanrader.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.8
mitchells582
Stahl
Gespielt am: 2 September 2017 Bewertung Datum: 2 September 2017Handicap:
Leisure centre needs updating as steam room and jacuzzi broken for a while I believe. Sauna and pool great though, lockers rooms modern and all clean. Grounds immaculate. Rooms stunning and nice personal touches. Great TV, comfortable bed. Food in informal Brasserie is OK not worth money. Main restaurant was very posh food but menu limited, not my cup of tea. Both res…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
acjtaal
Silber
Gespielt am: 13 Juli 2016 Bewertung Datum: 17 Juli 2016Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Dalmahoy East Course
Long course with unforgiving roughs. On top of hill with views and obviously the wind. Greens in good condition with undulating profiles (as are the fairways). Open fairways except for 2 holes in the woods (which are actually very nice). Hotel is fine, good food & bar. Would go again.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
jon_crickmore
Silber
Gespielt am: 17 Januar 2015 Bewertung Datum: 17 Januar 2015Handicap: 19.6
Dalmahoy East CourseDalmahoy West Course
The Dalmahoy venue offers 2 testing parkland courses. I played the East which is their Championship layout and at over 7000 yards you will find all aspects of your game tested by this well laid-out and maintained course. Play it - you won't regret it, although the fees are high.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.8
f blessing
Stahl
Gespielt am: 31 Oktober 2007 Bewertung Datum: 31 Oktober 2007Handicap:
Dalmahoy East Course
Na hoge verwachtingen toch een wat tegenvallende baan. De 14e en de 18e blijven in herinnering, echter ook veel op elkaar lijkende holes in het middenstuk
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com