Bewertungen von thijswolbers (11)

visitors_1
8.3
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 29 Juli 2020 Bewertung Datum: 29 Juli 2020Handicap: 12
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golf Club De Chamonix Mont-Blanc
Fantastische mooie baan! De ligging is schitterend en op aantal holes echt mooi zicht op de besneeuwde bergtoppen! En ook echt een aantal Hele goede holes. Wel een relatief korte baan. Zeker met de hoogte van de baan waar de ballen verder vliegen.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 17 November 2019 Bewertung Datum: 3 Dezember 2019Handicap: 12
Golfbaan de Texelse
Prachtige links course in Nederland mer hele goede greens! Echt een goede baan. Clubhuis straalt niet uit wat de baan is.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.3
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 6 Oktober 2019 Bewertung Datum: 3 Dezember 2019Handicap: 12
Fairmont St Andrews
Fantastische ligging aan de kust en naarbij st andrews! Kosten relatief laag en een geweldige ervaring. Hele mooi uitzichten, mooie links bunkers en goede greens! Top!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.0
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 10 Februar 2019 Bewertung Datum: 3 Dezember 2019Handicap: 12
Trump National Doral
Hele mooi ervaring om hier eens te spelen en te ervaren hoe moeilijk deze baan voor een amateur is. Elk klein foutje wordt afgestraft met een bal in het water of een bunker. Echt een hele pittige baan! Onderhoud is wel fantastisch! Hele nette greens met veel slopes. Tevens een oefengreen die ik nog nooit zo groot heb gezien! Indrukwekkend! Prijs erg hoog, maar met een goe…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.2
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 21 Januar 2019 Bewertung Datum: 22 Dezember 2019Handicap: 12
clubs_1
clubs_1
Rio Pinar Country Club
Prachtige ‘niet typische’ florida baan! Voor een zacht prijsje een hele leuke golfdag gehad! Vriendelijk ontvangst vroeg in de ochtend en alles snel geregeld. Dit is wel een must play als je in de buurt bent. Het is namelijk niet 1 van de vele typische banen kn Florida maar meer een park bos baan met relatief veel bomen. Wij hadden een schitterende dag in het zonnetje. Qu…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.8
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 7 April 2017 Bewertung Datum: 8 Dezember 2019Handicap: 12
Kapalua Golf - Plantation Course
Als je gaat golfen op Hawaii moet je natuurlijk naar deze baan waar jaarlijk het tournament of champions wordt gespeeld. Echt fantastische ligging aan de kust, met veel holes met uitzicht op de zee en vulkaan. Echt ongekend mooi en niet te evenaren in Europa.. wel een hele moeilijke baan. Wanneer je de greens aan de verkeerde kant mist heb je echt onmogelijke chips over d…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
6.7
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 27 März 2017 Bewertung Datum: 27 März 2017Handicap: 12
Het Rijk van Sybrook
Uitdagende en afwisselende holes in alle lus-combinaties, van par 3 over het water tot Par 5 met dogleg in het bos. Jammer is dat de greens niet heel geweldig zijn en de golfbaan op een aantal plekken niet heel veel water kan hebben. Ook houden de oefenfaciliteiten niet over. Verder leuk en gezellig om elke week een rondje te lopen.

Antwort von Het Rijk van Sybrook von — 28 März 2017

Geachte heer Wolbers, Fijn dat u als lid van GCC 't Sybrook de moeite hebt genomen om uw bevindingen over onze baan te delen met de overige golfers. Wij stellen dit zeer op prijs. Zoals u hebt kunnen zien zijn een aantal van onze greens aangetast door de sneeuwschimmel. Deze is op dit moment volledig onder controle en ons team van greenkeepers verwacht dat bij dit mooie lenteweer, alles weer snel zal herstellen. Mocht u nog bepaalde tips hebben voor ons, zou ik het op prijs stellen wanneer u deze met mij persoonlijk wilt delen onder het genot van een kop koffie. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groeten, Ton Falkmann
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.7
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 25 März 2017 Bewertung Datum: 27 März 2017Handicap: 12
Palmares Ocean Living & Golf
Prachtige golfbaan aan de kust met snelle greens! Nieuwe clubhuis is in aanbouw en ook hard nodig.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
8.0
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 23 März 2017 Bewertung Datum: 27 März 2017Handicap: 12
Quinta do Lago
Prachtige golfbaan met veel ruimte vanaf de tee en snelle greens!

Antwort von Quinta do Lago von — 4 Mai 2017

Thank you for visit to Quinta do Lago and for your review, Our clients' feedback is important to continue to improve our service to all clients. We look forward to welcome you back on a very nearby future.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.5
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 23 Februar 2017 Bewertung Datum: 27 März 2017Handicap: 12
Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort
Erg mooie golfbaan om een keer gespeeld te hebben. Op veel holes prachtige uitzichten over de zee en slothole loop parallel aan de kust, schitterend! Veel afwisselende holes met hoogteverschillen en af en toe een flamingo of leguaan in de weg. In droge periodes is de baan wel erg 'bruin' en hard. De par 3 over het water is wel het hoogtepunt.
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.1
thijswolbers
Bronze
Gespielt am: 23 Juli 2016 Bewertung Datum: 27 März 2017Handicap: 12
The K Club Golf Resort
Schitterende golfbaan met hele fraaie holes. Vooral de 16e, echt prachtig! Snelle greens en goed onderhouden fairways. Het gigantische clubhuis/hotel staat prachtig op het complex. Veel indruk gemaakt.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com