Bewertungen von sander.kuik (13)

Gespielt am: 18 August 2018 Bewertung Datum: 18 August 2018Handicap:
Vier Eijckenbaan
Zeer mooi onderhouden bos, heide en parkbaan. Uitdagende holes met sterk geonduleerde greens. Veel dogleg waarbij speeltaktiek belangrijk is. Het clubhuis en horeca zijn super. Al met al een top baan en omgeving. Een aanrader!
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 12 August 2018 Bewertung Datum: 12 August 2018Handicap:
Fontenelles
Tijdens onze zomervakantie in 2017 hier 18 holes met de hele familie gelopen. Mooie baan. Buggy is aan te raden vanwege afstanden. Via Blue-green aantrekkelijke greenfee kunnen boeken. Zou ik zeker nog eens spelen.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 12 August 2018 Bewertung Datum: 12 August 2018Handicap:
Golfbaan De Berckt
Baan is leuk om te oefenen. Onderhoud kan beter. Op drukke momenten zou het beter zijn met starttijden te werken. Hole 7. en 8 zijn leuke technische holes. Rest is vrij recht-toe-recht-aan. Op enkele Par 4 holes haal je met gemak green met eerste slag. Greens zijn mooi geonduleerd maar matig onderhouden.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 11 August 2018 Bewertung Datum: 11 August 2018Handicap:
18-Hole Course
Vandaag ronde op de 1e 9 holes. Baan lag er droog bij. Greens hadden veel ongerepareerde pitchmarks en waren soms wat verdroogd. Leuke baan, vooral de hoogteverschillen. Mooi parkachtig landschap. Open en gastvrije baan.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 30 Juli 2018 Bewertung Datum: 30 Juli 2018Handicap:
Herkenbosch Championship Course
Een prachtige en uitdagende bosbaan. De 1e. 9 holes zijn geaccidenteerd, de 2e. negen vlakker. Clubkeuze is erg belangrijk! Speel hier wekelijks.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 30 Juli 2018 Bewertung Datum: 30 Juli 2018Handicap:
Championship Course (E/D)Championship Course (C)Course ACourse B
Vaak op Spaarnwoude gespeeld. Confitie van de baan wisselt sterk. Na regen geen lol aan. Te zompig en je verliest ballen op de fairway. Onderhoud zou hier en daar wat beter kunnen. Leuke baan om eens met wind te spelen. Leuk restaurant met een aardige kaart.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 26 Juli 2018 Bewertung Datum: 29 Juli 2018Handicap:
Gary Player
Mooie baan, goed onderhouden. Bunkers zijn hard. Wij waren er in de zomer: erg warm. Advies om vroeg te starten. In zomer zouden starttijden vroeger mogen (tee times vanaf 08.00 uur). Veel insecten, dus neem insectenspray mee. Men spreekt goed Engels en iedereen op het landgoed is zeer gastvrij. De Gary Player course is ook goed te doen met kinderen en heeft US Kids Level…
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 8 Juni 2018 Bewertung Datum: 29 Juli 2018Handicap:
Les Pins
Vriendelijk ontvangst in goed Engels. Erg mooie en uitdagende baan. Bosbaan welke op sommige momenten smal is en vraagt om accuraat spel. Mooie Par3‘s omzoomd met bunkers, ook hier is een goede clubkeuze belangrijk. Clubhuis wat gedateerd, maar goed voor een drankje en snack. Fairways en greens erg goed.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 7 Juni 2018 Bewertung Datum: 29 Juli 2018Handicap:
La Mer
Neem ballen mee! Iets buiten de fairway en ze zijn zoek. We waren ingedeeld in een flite met twee oudere Engelse heren waardoor speltempo zakte. Mooie baan, maar erg druk. Veel te veel flites onderweg. Mooi zo tussen de duinen.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 6 Juni 2018 Bewertung Datum: 29 Juli 2018Handicap:
Le Val
Zeer mooie en door hoogteverschillen uitdagende baan. Mist op sommige punten een bel zodat je ‘blind’ moet afslaan de diepte in of ballen van de flite achter je gespeeld krijgt. Greens waten supersnel. Driving range was wat aan de magere kant en slecht onderhouden. Een aanrader!
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 6 Mai 2018 Bewertung Datum: 30 Juli 2018Handicap:
De Brugse Vaart
Tijdens een korte voorjaarsvakantie 9 holes gelopen op deze baan. Kwaliteit van de fairways was goed. Meeste holes zijn erg lang. Leuke baan om te spelen.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 10 September 2017 Bewertung Datum: 30 Juli 2018Handicap:
Oxfordshire Golf Club
Erg mooie links baan. Sommige holes met zeer diepe bunkers maken het lastig. De wind heeft overal vrij spel. Een aanrader.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 7 August 2017 Bewertung Datum: 30 Juli 2018Handicap:
La Mer
Dit is een prachtige en uitdagende baan met veel hoogteverschil. Buggy is daarom aan te raden. Daarnaast zijn dr afstanden tussen de holes soms groot. Historisch gezien heeft de baan ook wat in petto met een bunker uit de Tweede Wereldoorlog en mooie panorama’s om de landingsstranden. Een aanrader als je in Normandië bent. Zoek even naar de greenfee aanbiedingen.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!

Abonnement kündigen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg