Bewertungen von LucVerstegen (4)

visitors_1
8.3
LucVerstegen
Bronze
Gespielt am: 16 Juli 2013 Bewertung Datum: 16 Juli 2013Handicap: 25.1
Golfbaan Stippelberg
Wat een verassing! Een fantastische uitdagende baan. Je hebt het gevoel dat je op een linksbaan loopt, dat je ergens aan zee bent. Elke hole is spannend, de greens zijn nergens vlak. Het is op elke green oppassen geblazen. Ik heb meerdere keren Wow geroepen. Het is tijden geleden dat ik zo'n complete golfervaring heb gehad. Ik kom zeker terug!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.3
LucVerstegen
Bronze
Gespielt am: 4 Juli 2013 Bewertung Datum: 4 Juli 2013Handicap: 25.1
Prise d'eau Golf
Mooi onderhouden golfbaan, brede fairways, niet echte Woouw holes. Enigszins hetzelfde. Snel kunnen doorlopen. Mooi terras, goede bediening. Mooie vergezichten. Wel veel omgevingslawaai van snelwegen en vliegbasis. Prima dag!
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
9.4
LucVerstegen
Bronze
Gespielt am: 12 Juni 2013 Bewertung Datum: 12 Juni 2013Handicap: 25.1
Golfsociëteit De Lage Vuursche
Op een maandagochtend gespeeld. Het was even zoeken met de auto, geen bordjes maar dan kom je ook op een mooi stukje Nederland. lekkere cappuccino, Heerlijke oefenfaciliteiten, fantastische drivingrange vanaf het gras slaan, rustig. De puttinggreen met takenhouten vlaggen, ballen staan klaar. Heerlijke ronde gelopen, geen omgevingsgeluid, niet opgejaagd, mooie greens en f…
Übersetzen ins Deutsch
visitors_1
7.5
LucVerstegen
Bronze
Gespielt am: 3 Juni 2013 Bewertung Datum: 3 Juni 2013Handicap: 25.1
Golfbaan De Hooge Rotterdamsche
Baan was prima, uitdagend. Starten op de 10de als greenfee speler beland tussen de herendag was dramatisch. Weggekeken en we kwamen er praktisch niet tussen. Opgefokt gestart, 7 minuten tussen de flights, niet optimaal. Lunch was prima, borrelgarnituur prima. Nieuwe manager stond open voor op- en aanmerkingen.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com